משחק אסטרטגיה סיני/יפני (לא זוכר)

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

4c696f72

משחק אסטרטגיה סיני/יפני (לא זוכר)

שליחה על ידי 4c696f72 »

משחק אסטרטגיה סיני/יפני (לא זוכר) היה לי פעם את המשחק אבל אבד לי הדיסק במעבר דירה.
רקע על המשחק:
אתה מעיין רובוט ענק שיש בתוכך איש בעצם אתה ואתה יכול לשלוט על הרובוט כמו בפיינל פאנטאסי הראשונים... שהיה לך בכל תור לבחור כל מיני אפשרויות לעשות כמו לתקוף לזוז או הגנה שזה במצב שאתה רואה הכל כמו משחק אסטרטגיה קלאסי(מלמעלה)
אני זוכר שאם היתה תוקף המשחק היה נכנס למצב כזה שזה קרב אחד על אחד עם הנתקף שאתה רואה את הקרב מן הצד ושתי הרובוטים היו מתקרבים במהירות והייתה צריך לחוץ על העכבר ברגע ששתי הרובוטים נפגשים.(זה בעצם בכל שלב יש).
עכשיו בכל כמה שלבים מתוספים לך חברים ואת מוצא יהלומים או אבני אודם בצבעים שיכולים לשפר את הרובוט שלך.

אם מישהו יכול לתת לי כיוון אני אשמח.......אני עוד יותר אשמח אם מישהו מכיר את המשחק הזה ויוכל לתת לי את השם.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: משחק אסטרטגיה סיני/יפני (לא זוכר)

שליחה על ידי עידן »

לא ברורים לי כמה דברים בתיאור שלך:

1) אמרת שזה כמו פיינל פנטסי, ואז עפ"י תיאורך אתה עובר לתיאור של משחק אסטרטגיה-אז מה הדמיון לפיינל פנטסי? רק התפריט במסך של האסטרטגיה?

2) באותו הקשר-אני רוצה להבין-יש למשחק שני "רבדים"? יש מפה של שדה הקרב, ובה אתה מזיז יחידות כמו במשחק אסטרטגיה(זה היה בתורות, לא בזמן אמת?), וברגע שיש קרב בין שתי יחידות זה עובר למסך שליטה נפרד?

3) תפרט על מסך הקרב עצמו-אתה תוקף עם העכבר? לא הבנתי בדיוק...ובאותו הקשר-מדובר אם כך במשחק למחשב, לא לקונסולה כלשהי?

דבר אחרון שמאוד יכול לעזור זה שתתן הערכה לטווח שנים בו המשחק יצא ו/או שתשווה אותו למשחקים אחרים(גם מבחינת גרפיקה וכו'-היה מדובר בדו-מימד? תלת מימד?)
אורח

שליחה על ידי אורח »

יכול להיות Front Mission
4c696f72

שליחה על ידי 4c696f72 »

1) אמרת שזה כמו פיינל פנטסי, ואז עפ"י תיאורך אתה עובר לתיאור של משחק אסטרטגיה-אז מה הדמיון לפיינל פנטסי? רק התפריט במסך של האסטרטגיה?

2) באותו הקשר-אני רוצה להבין-יש למשחק שני "רבדים"? יש מפה של שדה הקרב, ובה אתה מזיז יחידות כמו במשחק אסטרטגיה(זה היה בתורות, לא בזמן אמת?), וברגע שיש קרב בין שתי יחידות זה עובר למסך שליטה נפרד?

3) תפרט על מסך הקרב עצמו-אתה תוקף עם העכבר? לא הבנתי בדיוק...ובאותו הקשר-מדובר אם כך במשחק למחשב, לא לקונסולה כלשהי?

דבר אחרון שמאוד יכול לעזור זה שתתן הערכה לטווח שנים בו המשחק יצא ו/או שתשווה אותו למשחקים אחרים(גם מבחינת גרפיקה וכו'-היה מדובר בדו-מימד? תלת מימד?)

1) רק התפריט במסך האסטרטגיה.

2) במצב אסטרטגיה רואים את שדה הקרב ומשחקים בתורות,ברגע שיש קרב אחד על אחד אתה עובר למסך נפרד שבו אתה רואה את הדו קרב מן הצד וברגע ששתי הדמויות נפגשות צריך ללחוץ על העכבר(קליק ימני) בשביל לנצח בפעם אחד,אם לא הצלחתה אז יש עוד סיבובים עד שמישהו מת.

3)אתה תוקף עם העכבר וזה למחשב מה שאני שיחקתי אבל אני לא פוסל את זה שיש את זה לגיימבוי או משהו בדומה בגלל שזה משחק סיני/יפני ממש ישן.

4)קודם כל המשחק במצב אסטרטגיה הוא בחד מימד(שטוח) ובמצב קרב אחד על אחד זה בדו מימד.
לגבי השנה אני ממש לא יודע מצטער אבל מה שאני זוכר טוב זה היה סיני/יפני.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

ידעתי שזה נשמע לי מוכר...אתה אותו בחור מכאן?

viewtopic.php?f=1&t=20058" target="_blank

אם לא, תבדוק אם משהו מההצעות שם מתאימות...בכל מקרה, גם אז לא הצלחנו למצוא את המשחק
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

4c696f72, זה שאתה מפרסם את השאלה גם במקום אחר זה בסדר (כל עוד אתה ממשיך לענות על שאלות גם פה), אבל אתה צריך להבין שגוגל-תרגום הוא לא תחליף לכתיבה באנגלית, מה שפרסמת בפורום השני הוא לא קריא בכלל ולא הייתי מצליח להבין אף מילה אלמלא קראתי את ההודעה המקורית.

גוגל תרגם "לגיימבוי" -> Lgiimboi -> :lol:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא