חנות שניתן למצוא בה משחקים ישנים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
winter40000
- משתמש רשום

חנות שניתן למצוא בה משחקים ישנים
למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא חנות כזו? (רצוי בדרום אבל אני אתפשר על המרכז מפאת בעיה התפתחותית וקהל יעד עלוב)
Re: חנות שניתן למצוא בה משחקים ישנים
מה זה ישן? אם אתה מחפש לקנות את Alley cat, נניח, כבר לא תמצא אותו בחנויות (כן, את המשחק הזה לא תוכלו למצוא בחנויות! ועכשיו מבצע, על כל הזמנה קבל סט חינם של סכיני גינצו! צלצלו עכשיו!).
יש את פריק בת'א, בעיקרון הם מחזיקים משחקים ישנים יותר אבל עדיף לוודא קודם כי מנסיוני אין להם הרבה עותקים מכל אחד.
אם אתה רוצה לקנות ברשת כנראה שיהיה לך יותר מבחר. לעותקים פיזיים נסה את Zol Games, או באיביי לדברים ישנים יותר, להורדות נסה את Good Old Games.
יש את פריק בת'א, בעיקרון הם מחזיקים משחקים ישנים יותר אבל עדיף לוודא קודם כי מנסיוני אין להם הרבה עותקים מכל אחד.
אם אתה רוצה לקנות ברשת כנראה שיהיה לך יותר מבחר. לעותקים פיזיים נסה את Zol Games, או באיביי לדברים ישנים יותר, להורדות נסה את Good Old Games.
מתוך תהיה, למה הכוונה ב"משחקים ישנים יותר" בפריק?Octarine כתב:מה זה ישן? אם אתה מחפש לקנות את Alley cat, נניח, כבר לא תמצא אותו בחנויות (כן, את המשחק הזה לא תוכלו למצוא בחנויות! ועכשיו מבצע, על כל הזמנה קבל סט חינם של סכיני גינצו! צלצלו עכשיו!).
משחקים שיצאו לפני שנתיים-שלוש, או מסוף שנות ה-90/תחילת העשור האחרון?
משחקים משנות התשעים כמעט ואי אפשר למצוא לקנייה (חדשים) בארץ. זה לא תקף לגבי מהדורות מחודשות אבל אפילו הן יחסית נדירות.
לפני שנתיים קניתי שם את מהדורת ה-xtreme של Larry 7, שכבר אז הייתה די נדירה (המשחק עצמו יצא ב-1996).
תסתכל באתר שלהם ותראה שהם מפרסמים גם משחקים מסוף שנות ה-90, אבל שוב, מניסיוני אם לא מופיע מחיר צריך לברר אם באמת יש להם עותק.
תסתכל באתר שלהם ותראה שהם מפרסמים גם משחקים מסוף שנות ה-90, אבל שוב, מניסיוני אם לא מופיע מחיר צריך לברר אם באמת יש להם עותק.
מהדורות ה Xtreme הם מחודשות ולא נוצרו ב1996 אלא בשנות ה2000 (אני אהמר ששלך מסביבות 2002).
מנסיוני, גם אם מופיע מחיר, צריך לברר אם באמת יש להם עותק.Octarine כתב:מניסיוני אם לא מופיע מחיר צריך לברר אם באמת יש להם עותק.
בסימנה סיטי בראשל"צ, בחנות של TOYS R US יש משחקים ישנים. ראיתי שם משחקים משנת 2000+-.
-
winter40000
- משתמש רשום

תודה, מצאתי בפריק את מה שחיפשתי.
התכוונתי לשנות ה 90-98
התכוונתי לשנות ה 90-98
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
2000~ זה משחקים ישנים?
בכל חנות כמעט יש כמה משחקים כאלו.
בכל חנות כמעט יש כמה משחקים כאלו.
באמת? מאתגר אותך למצוא לי את QfG5.
[עריכה] סליחה, זה מ-1998. אז תמצא את Messiah. או MDK 2.
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ה' אוגוסט 19, 2010 8:57 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מה הקשר יא חביבי? 
[עריכה]
או שדיברת אל winter40000...
[עריכה]
או שדיברת אל winter40000...
יש לי את שניהםOctarine כתב:באמת? מאתגר אותך למצוא לי את QfG5.
(אני מתכוון ל-Messiah ול-MDK 2)
לי יש יותר מ2 עותקים לשניהם (אלא אם אני מתבלבל עם QFG אחר). אבל האתגר פה הוא למצוא עותק חדש - במהדורה המקורית (קופסת קרטון, לא עטיפת DVD) ובארץ (כי באיביי בטח אפשר למצוא).
[עריכה]
התכוונתי יותר משני עותקים לשלושתם.
[עריכה]
התכוונתי יותר משני עותקים לשלושתם.
אם זה לא היה ברור, אז RG, דיברתי אליך, ואני אשמח לשמוע באיזה חנות אפשר למצוא משחקים בני יותר מ-5 שנים.
כי אני סקפטי (עוד מאירופה...).
כי אני סקפטי (עוד מאירופה...).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ואני הגבתי לקצב. אתגרת אותי למצוא משחק ספציפי. העובדה שבהרבה חנויות משחקי וידאו וכאלו שמחלטרות על הכיוון (Office Depot, Toys R' Us, Tower Records) מסתובבים גם כמה משחקים חצי-ישנים, ממהדורות Extreme למיניהן בעיקר, לא אומרת שאמצא כל משחק מהטווח הזה או אפילו קורטוב מהטווח הכולל הזה, אפילו לא רמזתי לכיוון.