הנה קישור למשחק:
http://en.wikipedia.org/wiki/Phantasmagoria_2" target="_blank
מה הסיכוי להביא לאתר את Phantasmagoria?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מה הסיכוי להביא לאתר את Phantasmagoria?
ל-2 אין צפי. הראשון, לעומת זאת, מתוכנן מתישהו בעתיד הדי רחוק (It's on my 2do list) - שנה שנתיים ככה.אורח כתב:מה הסיכוי להביא לאתר את Phantasmagoria?
המשחק הראשון זה לא המשחק אימה הזה שהגיע על 8 דיסקים ככה?
6 לא ?
בכל מקרה, יש לי איזה ריפ (מלא...) שתופס ג'יגה עם תאימות ל-XP. בלי התקנה.
ממש מבאס ה-UPLOAD במדינה הזאת :>
עד שתהיה התשתית של חברת החשמל עוד כמה שנים(טובות, כנראה) עם קצב הורדה והעלאה סימטרי של עד 100 mbps, אם אני לא טועהאופיר כתב:6 לא ?
150 קילו זה לא כזה נורא, אפשר לחיות עם זה.
ולמיטב זכרוני פאנטזמגוריה בא על 7 דיסקים (אפשר לבדוק את זה במובי, אם יש לכם כח), אני זוכר את זה כי בארץ הוא הופץ בשתי תצורות - האחת היא מארז Jewel case כפול (שיכול להכיל מקסימום 6 תקליטורים אבל לא תמיד זה המקסימום) + Jewel case בודד שהכיל את התקליטור האחרון + חוברת ההוראות. והתצורה השנייה היא "מחברת" מקרטון שהכילה את כל הדיסקים והחוברת. יש לי את שתי התצורות אבל רק את ה"מחברת" במהדורה העברית.
ולמיטב זכרוני פאנטזמגוריה בא על 7 דיסקים (אפשר לבדוק את זה במובי, אם יש לכם כח), אני זוכר את זה כי בארץ הוא הופץ בשתי תצורות - האחת היא מארז Jewel case כפול (שיכול להכיל מקסימום 6 תקליטורים אבל לא תמיד זה המקסימום) + Jewel case בודד שהכיל את התקליטור האחרון + חוברת ההוראות. והתצורה השנייה היא "מחברת" מקרטון שהכילה את כל הדיסקים והחוברת. יש לי את שתי התצורות אבל רק את ה"מחברת" במהדורה העברית.