כמה שאלות בנוגע ל-דיאבלו 1
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
כמה שאלות בנוגע ל-דיאבלו 1
מי שמבין במשחק אז יש לי בעיה במשימות שאני חושב שדילגתי עליהם ואני לא יודע איך להשלים אותם, אני עכשיו בשלב 15 זה בסוף כבר ויש לי 2 משימות שלא השלמתי והם:
The Magic Rock
Halls Of The Blind
ויש עוד משימה שאני לא יודע איך להגיע אליה והיא- Lachdanan
אפשר מדריך או הסבר לאיך להשלים את המשימות שלא השלמתי ואיך אני מגיע למשימה - "Lachdanan?
תודה לעוזרים.
The Magic Rock
Halls Of The Blind
ויש עוד משימה שאני לא יודע איך להגיע אליה והיא- Lachdanan
אפשר מדריך או הסבר לאיך להשלים את המשימות שלא השלמתי ואיך אני מגיע למשימה - "Lachdanan?
תודה לעוזרים.
Re: כמה שאלות בנוגע ל-דיאבלו 1
לפי מה שאני זוכר לא כל המשימות מופיעות בכל משחק.
המשימות נבחרות באופן אקראי כל פעם שאתה מתחיל משחק חדש.
אני חושב שמה שהוא מתכוון, בובין, זה שהוא קיבל את הקווסטים אבל לא הצליח לסיים אותם.
etelsh9: אני אנסה למתוח את הזכרון שלי: את Halls of the blind אתה מוצא בקטקומבז, באזור קומה 5-6, צריך להיות גרם מדרגות שמוביל אליהם (בתקווה שאני לא מתבלבל עם ה chamber of bone).
ואת הסלע, או סתם על הרצפה או על מעמד מאבן, אבל אני לא זוכר באיזו קומה... אולי אולי באיזור קומה 10.
אבל במקום לסמוך על זכרון של אנשים ששיחקו במשחק לפני שנים ארוכות, למה אתה לא קורא איזה Walkthrough שמסביר את המשימות?
וסתם לבחון את הזכרון שלי, הנה הטקסט שאתה קורא כאשר אתה מקבל את הקווסט Halls of the Blind:
I can see what you see not
Vision milky then eyes rot
When you turn they will be gone
Whispering their hidden song
Then you'll see what cannot be
Shadows move where light should be
Out of darkness out of mind
Cast down in to the Halls of the Blind
(הכל מהזכרון, לא גיגלתי)
etelsh9: אני אנסה למתוח את הזכרון שלי: את Halls of the blind אתה מוצא בקטקומבז, באזור קומה 5-6, צריך להיות גרם מדרגות שמוביל אליהם (בתקווה שאני לא מתבלבל עם ה chamber of bone).
ואת הסלע, או סתם על הרצפה או על מעמד מאבן, אבל אני לא זוכר באיזו קומה... אולי אולי באיזור קומה 10.
אבל במקום לסמוך על זכרון של אנשים ששיחקו במשחק לפני שנים ארוכות, למה אתה לא קורא איזה Walkthrough שמסביר את המשימות?
וסתם לבחון את הזכרון שלי, הנה הטקסט שאתה קורא כאשר אתה מקבל את הקווסט Halls of the Blind:
I can see what you see not
Vision milky then eyes rot
When you turn they will be gone
Whispering their hidden song
Then you'll see what cannot be
Shadows move where light should be
Out of darkness out of mind
Cast down in to the Halls of the Blind
(הכל מהזכרון, לא גיגלתי)
אוקי, שוב בעזרתך השלמתי את המשימות, ועכשיו אני רוצה להגיע למשימה של Lachdanan איך?
מצטער, את זה אני פשוט לא זוכר... רוצה קישור לWALKTHROUGH או סרטון ביוטוב?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
את הסלע של The Magic Rock מוצאים בקומה החמישית על איזה שולחן קטן, קל לפספס אותו.
Halls of the blind הוא לא קומה נפרדת כמו ה-Chamber of Bone בקומה השישית. הוא חלל ריק שנפתח כשקוראים את הספר באותו השלב. והוא בקומה השביעית או השמינית.
ובקשר ל-Lachdanan, כמו שאמר Bobbin, אתה לא בוחר את הקווסטים בכל פעם. זה אקראי. תצטרך לשחק שוב ושוב (אפשר עם אותה הדמות גם שהחפצים והרמות שאתה צובר נשארות) עד שתגיע לפעם בה זה אחד מהקווסטים שנבחרו.
Halls of the blind הוא לא קומה נפרדת כמו ה-Chamber of Bone בקומה השישית. הוא חלל ריק שנפתח כשקוראים את הספר באותו השלב. והוא בקומה השביעית או השמינית.
ובקשר ל-Lachdanan, כמו שאמר Bobbin, אתה לא בוחר את הקווסטים בכל פעם. זה אקראי. תצטרך לשחק שוב ושוב (אפשר עם אותה הדמות גם שהחפצים והרמות שאתה צובר נשארות) עד שתגיע לפעם בה זה אחד מהקווסטים שנבחרו.
טוב, נו, קומה חמישית, קומה עשירית, מה ההבדל כבר...
סתם מסקרנות, R.G, בדקת או שזכרת? (או שניהם)
סתם מסקרנות, R.G, בדקת או שזכרת? (או שניהם)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ההבדל עוד קטֵן כשהוא כבר לא רלוונטי לשואל... אבל חשבתי שדווקא לך יהיה אכפת. 
חזרתי לעוד סיבוב של משחק בזה לא מזמן (אולי בעקבות השרשור הקודם? לא יודע לשים את האצבע), אז זה טרי למדי.
אבל דווקא בעניין הסלע - לדעתי הייתי יודע לומר עוד קודם שהקווסט מתחיל בקומה הרביעית (יחד עם ה-Magic Banner. או שמא עלי לכתוב ברוח הדברים... You get me magic banner or we attack! You no leave with life!).
חזרתי לעוד סיבוב של משחק בזה לא מזמן (אולי בעקבות השרשור הקודם? לא יודע לשים את האצבע), אז זה טרי למדי.
אבל דווקא בעניין הסלע - לדעתי הייתי יודע לומר עוד קודם שהקווסט מתחיל בקומה הרביעית (יחד עם ה-Magic Banner. או שמא עלי לכתוב ברוח הדברים... You get me magic banner or we attack! You no leave with life!).
LOL
you give! you go!
כן, כמובן שאכפת לי, סתם התלוצצתי מקודם. פשוט קשה לקבל את העובדה שהזכרון מתפורר עם השנים, ובכל זאת, אני מאמין שאם היית חד חידה על המשחק (nudge nudge), הייתי מצליח לפתור אותה.
you give! you go!
כן, כמובן שאכפת לי, סתם התלוצצתי מקודם. פשוט קשה לקבל את העובדה שהזכרון מתפורר עם השנים, ובכל זאת, אני מאמין שאם היית חד חידה על המשחק (nudge nudge), הייתי מצליח לפתור אותה.
עשיתי כבר את המשימות הללו והסתכלתי ביוטיוב על המשימה של Lachdanan וזה מין אביר שנמצא בקומה 14 במשחק ומדברים איתו והוא נותן לך את המשימה, הבעיה היא שחיפשתי אותו בקומה 14 בכל הקומה ולא מצאתי שום אביר, למה זה?
BluePrint כתב:במשחק יש מספר תת-עלילות ולא כולן מופיעות בכל משחק.
התחל משחק חדש ואולי תפגוש את לאוריק.
BluePrint כתב:אולי 'תת-עלילות' זה ניסוח לא נכון, אבל כך זה הולך:
עלילת המשחק היא להרוג את דיאבלו ולמנוע ממנו לכבוש את העולם, או משהו כזה.
במהלך המשחק מספרים לך על "בעיות" נוספות אותן אפשר "לפתור" בנפרד מהמטרה הראשית של המשחק.
בכל שלב יכול להיות רק סיפור נוסף אחד וכיוון שלמספר שלבים יש יותר מסיפור אחד אפשרי, אלו יכולים להשתנות בין משחק למשחק, ללא קשר לדמות שבחרת לשחק.
Og כתב:במילים אחרות, ה"קווסטים הצידיים" נבחרים בצורה רנדומלית בכל פעם שאתה מתחיל משחק חדש. יש כאלה שיש להם סיכוי יותר טוב להיבחר, לדוגמה הקווסט The Butcher כמעט תמיד נבחר בכל הפעמים שאני שיחקתי.BluePrint כתב:אלו יכולים להשתנות בין משחק למשחק, ללא קשר לדמות שבחרת לשחק.
אני חייב להסכים אתך לחלוטין: אם אתה עם הלוחם, אז The Chamber of Bone (אני מקווה שאני לא מתבלבל בשם) הוא קווסט שאסור לפספס - הכתר של המלך לייאוריק עם גניבת החיים נשאר איתי עד סוף המשחק.
מה שאני הייתי עושה זה להתחיל משחק חדש, ואם עד לסוף הקומה השנייה אוגדן לא נותן לך את הקווסט, הווה אומר שלא קיבלת אותו במשחק הזה. אני פשוט הייתי מתחיל משחק חדש, הכתר שווה את זה, אלא אם אתה עם המכשף ואז אפשר לוותר עליו אם ממש לא בא לך.
לא פחות מארבעה הסברים קיבלת... יותר מזה?Bobbin כתב:לפי מה שאני זוכר לא כל המשימות מופיעות בכל משחק.
יש לי שאלה, למרות שזה לא קשור לפה אבל דנו על זה באשכול הקודם ששאלתי אותך, הסברת לי על הVirtual PC אני מקווה שאתה זוכר, ובמדריך היה "קובץ כונן קשיח וירטואלי של וינדוס 95" מוכן להורדה אז שאלתי היא,
האם יש כונן קובץ כונן קשיח וירטואלי מוכן של וינדוס XP? זה דחוף לי.
האם יש כונן קובץ כונן קשיח וירטואלי מוכן של וינדוס XP? זה דחוף לי.
צר לי, אך לא תוכל למצוא קובץ כזה באתר.
אם קנית את מערכת ההפעלה, לא צריכה להיות לך בעיה ליצור קובץ כזה בעצמך, אך תמיכה בתהליך זה חורגת מתחום העיסוק של האתר.
אם קנית את מערכת ההפעלה, לא צריכה להיות לך בעיה ליצור קובץ כזה בעצמך, אך תמיכה בתהליך זה חורגת מתחום העיסוק של האתר.
אני רק אוסיף לנאמר לעיל שאם יש לך חלונות 7 (למיטב זכרוני יש לך ויסטה) מקורי, אתה יכול להוריד מהאתר של מיקרוסופט VPC עם מערכת XP SP3 בחינם.
רק אוסיף שצריך גרסת Professional ומעלה ומעבד שתומך בוירטואליזציה בשביל זה.Og כתב:אני רק אוסיף לנאמר לעיל שאם יש לך חלונות 7 (למיטב זכרוני יש לך ויסטה) מקורי, אתה יכול להוריד מהאתר של מיקרוסופט VPC עם מערכת XP SP3 בחינם.