כל מה שאני זוכר זה חללית כזאת שזזה מצד שמאל של המסך יורים יריות. אני זוכר שזה מתחיל שהרקע שחור..ניראה לי יש כאלה כוכבים קטנים מרחוק או משהו..
ככל שמתקדמים במשחק הרקע משתנה ואין במשחק שלבים, פשוט עוברים כל פעם רקע אחר...אני זוכר שאן שמירה..כל פעם מתחילים הכל מחדש.
אני ממש רוצה למצוא את זה
לפי מה שאני זוכר לא היה שלבים... אוף קשה לי לזכור פרטים... אממ החללית הייתה אפורה וקטנה יחסית והיה אפשר לזור בכל המסך לא רק למעלה ולמטה.. אני זוכר בברור שהחללית טסה מצד שמאל של המסך וראו את הצד שלה בלבד.. אמממ היו כאלה ניראה לי אויבים מהירים כאלה שמשנים צורה.. אני זוכר שהיה אויב כזה שהיה תולעת גדולה שזזה במסך וצריך להרוג אותו..לפעמים היו כמה ביחד.. אבל רוב האויבים היו מגוונים וקשה להגיד.. אממ היה גם מסך כזה ניראה לי שהיה צריך להזהר מהתקרה והרצפה שהיו כאלה מחודדים בגובה שונה...
החלליות שנותנים לבחור בהתחלה כזה..אני לא זוכר את זה...אוף נכון אני לא זוכר הרבה פרטים...המשחק שאמרתם ממש מזכיר בסגנון..איזה עוד משחקים יש באותו סגנון כזה?..
babi כתב:הרשימה לא עוזרת לי כל כך כי אני לא זוכר את השם
אם בא לך להתאמץ, אתה יכול לחפש תמונות מהמשחקים ברשימה (שים לב שיש שני עמודים) ב mobygames ובגוגל.
אם לא בא לך להתאמץ, Tough Titty, kid
עידן כתב:מאות...אלפים...פלוס מינוס
אני לא חושב שאני מגזים. לדעתי אם כוללים את הקונסולות והארקייד (שהוא לבד מכיל את הרוב), יש יותר ממאה.
כמובן שצחקתי אבל...אני מאמין שיש הרבה יותר ממה שאתה חושב. כמובן שזה תלוי אם מחלקים את זה למבט מהצד או למבט מלמעלה, אבל יש הרבה מאוד. אם תסתכל רק על משחקי ה-Vertical שיצאו לסאטורן, לדוגמא, כאן: