המשחק ההוא עם האנשים הצבעוניים והכדוריים שמפוצצים פצצות

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

erannagadi
משתמש רשום
משתמש רשום

המשחק ההוא עם האנשים הצבעוניים והכדוריים שמפוצצים פצצות

שליחה על ידי erannagadi »

אני זוכר שלפני כמה שנים הייתי משחק במשחק שנהגנו לקרוא לו bomber.
במשחק הזה היה 4 דמויות בצורת כדור עם עיניים ורגליים ,כל אחד בצבע אחר(אדום, כחול, ירוק, צהוב-לא בטוח) שהולכים שבתחילת כל משחק כל אחד מתחיל בפינה של המסך.
מטרת המשחק היא לפוצץ אחד את השני עם כל מיני סוגים של פצצות (פצצות על שלט רחוק, פצצות על זמן וכו') על ידי פילוס הדרך אחד אל השני דרך הקופסאות שמתפוצצות ומכילות כל מיני שיפורים לפצצות וכו'.
מחיפושים שלי ברשת גיליתי שאין משחק כזה העונה לשם bomber, אז אני פונה לעזרת הציבור הרחב.
אורח

Re: המשחק ההוא עם האנשים הצבעוניים והכדוריים שמפוצצים פצצות

שליחה על ידי אורח »

אני די בטוח שהמשחק הוא Bomberman.

יש למשחק הרבה גרסאות רשמיות ולא רשמיות, בהנחה שמדובר במשחק מחשב - יכול להיות שמדובר ב-Atomic Bomberman?

עוד אפשרות למחשב: Dyna Blaster.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

גם אני חושב שזה Atomic Bomberman, הכל מתאים מלבד זה שאפשר שם לשחק עם יותר מ-4 שחקנים.
erannagadi
משתמש רשום
משתמש רשום

זה אותו ג'אנר של המשחקים ויש הרבה כאלו, אני מחפש אחת ספציפית שהייתה די פשוטה, הם היו בסך הכל כדור עם עיניים ורגליים, המפה הייתה משתנה אבל הייתה מורכבת מקופסאות שאפשר לפוצץ, וריבועים כסופים שלא היה ניתן לפוצץ, מתמונות שראיתי המשחקים שהצעתם הם קצת יותר מורכבים מזה..

אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח, ממש מתסכל אותי שאני לא מוצא את המשחק הזה...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

מוזר, לא ראית משחק של בומרמן שכולו VS מלבד Atomic Bomberman אבל מצד שני, לא ראיתי כ"כ הרבה משחקים כאלה... נסה לחפש כאן:
http://www.mobygames.com/game-group/bomberman-series" target="_blank
(למרות שאלה רק רשמיים של האדסון ללא חיקויים)

[עריכה]
אופס, סליחה, הנה החיקויים:
http://www.mobygames.com/game-group/dyn ... man-clones" target="_blank
erannagadi
משתמש רשום
משתמש רשום

אוקיי, אז חיפשתי בגוגל את המשחק ולפתע הגיחה תמונה שממש מסתדרת טוב עם מה שזכרתי, מסתבר שהדמויות מאוד דומות לדמויות מdstroy, אבל המשחק שהורדתי מ'מסע אל העבר' זה לא המשחק ששיחקתי, אני בטוח עכשיו שזו פשוט גרסה של המשחק הזה אבל אין לי מושג איך למצוא אותה...
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

erannagadi כתב:אוקיי, אז חיפשתי בגוגל את המשחק ולפתע הגיחה תמונה שממש מסתדרת טוב עם מה שזכרתי, מסתבר שהדמויות מאוד דומות לדמויות מdstroy, אבל המשחק שהורדתי מ'מסע אל העבר' זה לא המשחק ששיחקתי, אני בטוח עכשיו שזו פשוט גרסה של המשחק הזה אבל אין לי מושג איך למצוא אותה...
ל-Bomberman יש הרבה גרסאות, ואני מניח שמה שאתה שיחקת לא למחשב אלא בטח לקונסולה, זה יכול להיות גם חיקוי. במילים אחרות-קשה לדעת לאיזו בדיוק הכוונה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא