מחפש נואשות משחק ישן

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

יקירר

מחפש נואשות משחק ישן

שליחה על ידי יקירר »

אוקיי בגלל שהמשחק קשה מאוד הגעתי רק עד שלב 2 לכן אני יתאר את 2 השלבים הראשונים

הגיבור זה איזה יצור לא מזוהה שלא יכול להרוג את האויבים שלו על ידי יריות או קפיצות אלא רק אם הוא משתלט להם על המוח או משיג פצצה בשלב הראשון הוא נמצא באיזה מפעל והאויב שלו ניראה כמו איש זאב שעיר ירוק כזה עם אקדח אם הוא רואה אותו אז הוא אומר לו פריז ויורה בו בשלב השני הוא נמצא במקום פתוח בשעת דמדומים והאויבים שלו זה מפלצות כאלה עם צוואר ארוך שרואים רק את הצל שלהן שאם הן תופסות אותו הן אוכלות אותו

תמצאו לי את המשחק בקשה
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: מחפש נואשות משחק ישן

שליחה על ידי Octarine »

http://www.gog.com/en/gamecard/oddworld_abes_oddysee" target="_blank

או אם אתה לא רוצה לשלם (אבל מה הסיכוי שזה יקרה?) אז:
http://www.old-games.org/share.php?game=14582" target="_blank
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

[קטנוניות]
זה לא איש זאב, זה יותר קרוב לדיונון בחליפה מכנית ואין לו אף שערה, במפעל יש גם סלוגים ולא רק סליגים, זה לא ממש "שלב שני" אבל לסקראבים שבצל יש צוואר קצר מאד - זה הטורסו שלהם שחשבת שהוא צוואר והם לא ממש הבעיה ב"שלב" הזה - המוקשים הנעים הם הבעיה האמיתית ואגב, יש גם סליגים כמו במפעל.
[/קטנוניות]

לא הייתי אומר "קשה מאוד" אבל "קשה" - בהחלט. אני מאד מקווה שכישורי המשחק שלך השתפרו מאז, כי אם הגעת רק מחוץ למפעל אז צפה לגיהינום בהמשך.

כמה דברים שרציתי להוסף: קודם כל, המשחק מתוכנן ככה שבניסיון הראשון שלך לא תצליח להציל מספיק מודוקונים, אל תתיאש, תנסה שוב, המשחק שווה את זה.
שנית, גרסת הPC סובלת מכמה בעיות ובאגים וגם יכול להיות שיהיה לך קשה להפעיל אותה על מערכות הפעלה חדשות. אם תשיג את גרסת הפלייסטיישן זה יהיה יותר טוב (היא המקורית, גרסת המחשב הומרה ממנה).

שלישית, משחק ההמשך (כן, אני יודע שזה לא בדיוק משחק ההמשך) - Abe's Exoddus הוא הרבה יותר טוב ומומלץ אף יותר בחום.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

לא יודע כמה הוא שווה את זה. אני הגעתי עד האמצע (אחרי שני המקדשים) והתייאשתי.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Octarine כתב:אני הגעתי עד האמצע (אחרי שני המקדשים) והתייאשתי.
סיימת את שניהם? זה לא אמצע, זה כבר שלושת רבעי... חבל... הלוואי שהייתי יכול לומר לך שיש חידושים מרתקים בהמשך, אבל אין, זה נמשך פחות או יותר באותה המתכונת של שילוב (קרוב למושלם) בין חשיבה ופעולה. אם אתה לא אוהב אז אתה לא אוהב :?

מה שכן אני יכול לומר לך, זה שאם לא שיחקת עדיין בexoddus, על זה כן הייתי ממליץ, כי למרות שהוא בנוי בדיוק על אותו מנוע ועל אותו העקרון, הוא מכיל כמה שינויים ושיפורים קטנים, אבל זה פשוט לא להאמין כמה השיפורים הקטנים האלה הופכים את המשחק ליותר יפה (וגם הפורט הרבה יותר איכותי). אני יכול לומר לך כמה דברים חדשים שתוכל לעשות אם לא אכפת לך מהספויילר...

העלילה של Exoddus אמנם באה אחרי Oddysee אבל הן לא ממש קשורות אחת בשנייה ואין צורך לגמור את הראשון כדי לשחק בשני. מה שכן, יש סיכוי שאם תסיים את Exoddus תקבל מרץ לנסות שוב לסיים את Oddysee.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

התייאשתי מאיזה קטע שצריך להציל שני מודקינים ותוך כדי לחסל כלבים (סלאגים?) שיוצאים ממלונות בשני הצדדים. הטכניקה הזו של לירות שמאלה-ימינה הייתה פשוט מעבר לכוחותי. אחרי בערך 50 נסיונות התעצבנתי ומחקתי את המשחק. אולי יום אחד אחזור אליו.
בקשר להמשכון/הרחבה, יש לי גם ככה ערימת משחקים שאני מתכנן להגיע אליהם (כולל בחשבון שלי ב-GOG), אבל שוב, אולי יום אחד זה יקרה.

מה שכן, המשחק הזה מאוד יפה ויזואלית ויש לו תכנון שלבים טוב, אפילו יחסית לזה שהוא כזה ענתיקה. אם רק היו מורידים את הקושי קצת...
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

גם אני, למרות שאני אהבתי את שני המשחקים(בשני שיחקתי די מעט אם אני זוכר נכון), התייאשתי באמצע, זה קצת חוזר על עצמו וזה גם היה קשה(לי לפחות)-וזאת למרות שעד היום אני מחקה קולות מהמשחק לא רע בכלל(וכבר דיברנו על זה בעבר כאן בפורום) :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Og כתב:שלושת רבעי
* שלושה רבעים.
שלושת-רבעי זוהי סמיכות.
אורח

שליחה על ידי אורח »

וואי תודה רבה אתה לא מבין כמה חיפשתי את המשחק הזה תודה :)
אורח

שליחה על ידי אורח »

וואלה צדקתם כישורי המשחק שלי השתפרו והגעתי לשלב 4 והמזל השני שלי זה שמהפעם האחרונה ששיחקתי בזה שזה לפני 10 שנים לפחות האנגלית שלי השתפרה וזה מזל כי אחרת בחיים לא הייתי עובר את שלב 3
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Octarine כתב:התייאשתי מאיזה קטע שצריך להציל שני מודקינים ותוך כדי לחסל כלבים (סלאגים?) שיוצאים ממלונות בשני הצדדים. הטכניקה הזו של לירות שמאלה-ימינה הייתה פשוט מעבר לכוחותי.
כן, אני מסכים בהחלט, יש הרבה קטעים שבהם קטעי הפעולה עולים בהרבה על קטעי המחשבה (והקטע הזה ספציפית מעצבן), וכן, המשחק קשה. עדיין, כאחד שגדל עם Xenon2, עם ריק המסוכן (1ו-2), עם באבל בובל ועם הנסיך הפרסי בלי שמירה (כי לא ידעתי שאפשר לשמור ונאלצתי לסיים את המשחק בלי שמירה :oops: ), אני פשוט לא יכול לקרוא למשחק "קשה מאוד". אני מאמין שאם הייתי מנסה לשחק במשחק היום גם אני הייתי מתייאש, מה לעשות, הזמנים השתנו והסבלנות השתנתה... רק בגלל שבזמן שהמשחק הזה יצא זו הייתה תקופה מוזהבת למשחקים (בשבילי) ובגלל שיש לי נסיון רב עם משחקים כאלה (הנסיך הפרסי, פלאשבק, בלאקת'ורן) צלחתי אותו. אבל לאחר שסיימתי אותו ואת ההמשך, אני מתעקש שזה היה שווה כל רגע.

Radioactive Grandpa כתב:* שלושה רבעים.
שלושת-רבעי זוהי סמיכות.
I know...
אורח

שליחה על ידי אורח »

יש במקרה קודים?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »