בעייה במשחק Space Pilot בהפעלה עם דוסבוקס

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

בעייה במשחק Space Pilot בהפעלה עם דוסבוקס

שליחה על ידי דור123 »

כשאני מגיע לתפריט הראשי המשחק מראה כך:

תמונה

למה זה קורה?
נערך לאחרונה על ידי Gordi ב ד' יוני 02, 2010 11:51 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הקטנת התמונה המצורפת
Og
מנהל
מנהל

Re: בעייה במשחק Space Pilot בהפעלה עם דוסבוקס

שליחה על ידי Og »

אני לא חושב שמשהו השתנה בתשובה שנתתי לך בפעם האחרונה ששאלת.
דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי דור123 »

זה היה כבר ממזמן. גם אז זה היה בלי תמונה של המשחק כיוון שלא ידעתי איך מעלים תמונה להודעה לפורום.
בכל מקרה, העצה שנתנתם לי: לחזור לגרסה האחרונה של דוסבוקס שהציגה את המשחק באופן תקין, אינה אפקטיבית כיוון שהגרסה הנ"ל לא מכילה את היתרונות בגרסאות האחרונות של דוסבוקס והיא גרסה גם ישנה מאוד שמציגה הרבה פחות טוב את המשחקים האחרים וביצועייה נחותיים יותר.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

א. כמדומני, שזה לא ידעת כיצד מעלים תמונה לפורום לא שינה משהו בבעיה שלך במשחק... (או בתשובה, אם עוג התייחס כך.)
ב. גרסה ישנה יותר של DOSBox לא מונעת מהחדשות יותר לרוץ על מחשבך בצורה אולטימטיבית. לא בכדי תיקיית DOSBox מתקינה את התכנה בשם הגרסה כברירת מחדל, כך שאתה "צובר" את הגרסאות שאתה מתקין ולא אחת על חשבון השניה. גם לא בכדי הדור החדש של ה-Frontends (רובו) תומך בפרופילים של כמה גרסאות DOSBox.
לי אישית מותקנות כרגע 9 גרסאות DOSBox שונות, אף תיקייה לא עולה על נפח של חמישה MB.
ג. נראה שהיתרונות בגרסאות החדשות לא רלוונטיות למשחק שלך אם אינו רץ באופן תקין... וזו השורה התחתונה. המשך להפעיל את שאר המשחקים שלך ואת ה-Frontend בו אתה משתמש על הגרסה האחרונה של DOSBox, וספציפית את המשחק הזה הרץ ב-0.63/1 (אם זה באמת עובד).
אפילו היום, עם הטכנולוגיה המדהימה של 0.74... עדיין טריווירה רץ באופן הטוב ביותר על 0.61.
דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי דור123 »

אני משתמש ב-Dfend Reloaded ואני לא יודע כיצד להגדיר בו את פרופיל של המשחק לשימוש עם גרסה אחרת של דוסבוקס כששאר המשחקים ירוצו על הגרסה הנוכחית של דוסבוקס. אני אפילו לא יודע אם הוא תומך בריבוי גרסאות דוסבוקס במחשב.
עריכה: פתרתי בעצמי את הבעייה, אולם עכשיו התחילה לי בעייה חדשה: אין אפשרות לשנות את גודל התצוגה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה וזה לא עזר. מה לעשות?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

דור123 כתב:אין אפשרות לשנות את גודל התצוגה
מה הכוונה בדיוק?
דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי דור123 »

הנה:

מסך מלא:
תמונה

חלון:
תמונה

ה - Cycles שהיה מוגדר הוא 20,000 הרזולוציה במסך מלא היא אוריגינלית ובמצב חלון: 640x480.

שום דבר לא משתנה בפועל, לא Cycles ולא גודל ורזולוציה.
נערך לאחרונה על ידי Gordi ב ב' יוני 07, 2010 11:37 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הקטנת התמונות המצורפות
Og
מנהל
מנהל

Lightophil ?

שליחה על ידי Og »

הנושא כבר הוסבר כמה פעמים בעבר: שחק עם הערכים:
output
aspect
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

וואי, רחם עלינו עם גודל התמונות הזה...

אני מניח שהגדרת את ה-Scale (בלשונית ה-Graphics) על הערך "None", כאשר ערך ברירת המחדל הוא "Normal2x".
למרות שאם אתה בטוח שהגדרת את ה-Cycles על ערך אחר מאשר מה שקורה בפועל (למה לא הגדרת כבר על max?), אז כנראה שיש בעיה עם הפרופיל שלך, שהפרונטאנד לא מתקשר איתו כמו שצריך. אם אתה בטוח שאין לך איזו פאשלה, תבדוק פרופילים אחרים ותראה שהם מתעדכנים כמו שצריך, ונסה לפתוח למשחק פרופיל חדש אם הוא ממשיך בשלו.

נ.ב.
ב-D-Fend Reloaded אכן אין אפשרות לקבוע פרופילים קבועים ל-DOSBox, אבל אפשר להגדיר גרסה אחרת באופן פרטני לכל משחק, כאן:
תמונה
דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי דור123 »

Radioactive Grandpa: הפרופיל הזה מוגדר על דוסבוקס 0.63 כפי שמוצג בתמונה שהעלת, ה-Scale הוא על advinterp3x וה-Cycle על 20,000. אף על פי כן הוא פותח את המשחק עם הגדרות ברירת המחדל של דוסבוקס. לפי דעתי הבעייה היא בגרסה הזו של דוסבוקס שלצערי הרב היא האחרונה שמציגה את המשחק כמו שצריך.
התמונות שהעלתי נוצרו ע"י Picasa אוטומטית בעת לחיצה על Print Screen. הגודל נובע מזה שהתוכנה שמרה את התצוגה לפי הרזולוציה שהמסך שלי הציג באותו זמן.
בעת לכידת התמונה במסך המלא הרזולוציה היתה 640x480 ובעת מצב חלון היא היתה כפי שרזולוצית המסך שלי מוגדרת בחלונות: 1024x1280. התמונות נשמרו ע"י Picasa באותן הרזולוציות ולכן התמונה השנייה שצולמה בזמן שהמסך הציג 1024x1280 יצאה ענקית.
עריכה: האמת היא שאני הייתי יכול באתר שהעלתי להקטין את הרזולוציה של התמונות בזמן ההעלאה. אני אבדוק אם אפשר לעשות את זה עכשיו.
עריכה: אין אפשרות לשנות את גודל התמונה לאחר ההעלאה אלא רק בתהליך הפעולה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

קודם כל, יצאתי חומוס כששאלתי למה לא הגדרת את ה-cycles על max, כי ב-DOSBox 0.63 אין ערך כזה. ועכשיו זה יותר ברור לי, כי אתה צודק שזה קשור בגרסה של DOSBox. למה הוא לא מצליח לקרוא את ערך ה-cycles כשהוא לא auto או max, כרגע לא ברור לי בלי בדיקה מעמיקה (יכול להיות שזה קשור להגדרה cputype שלא היתה קיימת בעבר), אבל זה שה-Scaling שלך על advinterp3x מסביר את החלק השני - גם הערך הזה לא קיים ב-0.63 (היה advmame3x).

בעניין התמונה, עוד לפני שאתה מעלה, אתה יכול לערוך את התמונה עצמה, יש אחלה תכנה שנקראת "צייר", שהכי קל בעולם לחתוך איתה תמונות לאזור המיקוד שמעניין אותך... וגם אם לא ניתן לשנות את הגודל לאחר ההעלאה, אפשר לשנות את הלינק בפורום ללינק של התמונה המתוקנת (כמו שעשה בשבילך גורדי בהודעה הראשונה כאן).
דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי דור123 »

הגדרתי את ה-Scaling על advmame3x ופתרתי את הבעייה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

רף יכולת הסקת המסקנות במגמת שיפור

אפשר לנסח זאת גם כך... :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא