משחק התקפה ישן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
segal
משחק התקפה ישן
משחק התקפה של חיילים קטנים כאלה שאתה מסמן אותם ואומר לכל קבוצה לאן ללכת,ובמי לירות, החיילים נלחמים בחיילים אחרים ובצמחים שיורים. כשאתה הולך למקום מסוים הוא נהיה מוהר, וכל השער שחור...אם אני לא טועה המשחק ברוב רובו שחור לבן.(אם לא הכול..) תודה לעוזרים! מקווה שהפרוט שלי מספיק טוב, שתדעו על מה אני מדבר ושיעבוד על וינדוס 7!! 
Re: משחק התקפה ישן
מלבד הקטע של הצמחים, אתה מתאר כמעט כל משחק אסטרטגיה בזמן אמת. נסה לזכור עוד פרטים, כמו: באיזו שנה שיחקת בזה לראשונה בערך, אילו יחידות/חיילים אתה זוכר, עלילה וכו'.
-
segal
המשחק בערך לפני 8-10שנים..המבט של השחקן הוא מבט מעל. יש מכרות זהב כסף ועצים שתשיג כסף לקנות לוחמים.ואתה בונה לעצמך עיר עם כל מיני מפעלים ליצור לוחמים..ואם אני אזכר בעוד משו אני אוסיף. תודה!:)
- Azurerider
- משתמש רשום

segal, אתה ממשיך להוסיף פרטים שנמצאים כמעט בכל משחק אסטרטגיה. יעזור אם תכתוב, למשל, אילו לוחמים יכולת לקנות, אם היו להם יכולות מיוחדות וכו'. ומשהו יותר ספציפי מ"הם יכלו להטיל כשפים" או "היה לוחם עם חץ וקשת".
עוד דבר - אתה מדבר על מכרות. אתה מתכוון שהיו שלושה סוגי מכרות - זהב, כסף ועצים? שני סוגי מכרות של זהב וכסף ומלבדם גם יכולת לכרות עצים מיערות? או שהיה רק סוג אחד של מכרות, וחוץ מזה יכולת גם לכרות עצים?
עוד דבר - אתה מדבר על מכרות. אתה מתכוון שהיו שלושה סוגי מכרות - זהב, כסף ועצים? שני סוגי מכרות של זהב וכסף ומלבדם גם יכולת לכרות עצים מיערות? או שהיה רק סוג אחד של מכרות, וחוץ מזה יכולת גם לכרות עצים?
חוץ מזה שאם המשחק מלפני 8-10 שנים באמת אז יש סיכוי לא רע בכלל שהוא לא מתאים לכאן
-
segal
אם הוא לא מתאים לכן אז לאן?
ורובים נראלי..אבל זה היה פשוט חילים שלא רואים קלי נשק...
וזה לא בדיוק היה מכרות, זה היה מפעלים שהיית קונה. שמיצרים לך כסף וכו'..
יש מצב שזה WarCraft אבל 1...אם למישהו יש קישור, אני אשמח.
את Warcraft 1(וגם את 2, אגב), יש לך פה באתר, היית יכול בהחלט להסתכל קצת לפני:segal כתב:אם הוא לא מתאים לכן אז לאן?
http://www.old-games.org/games/warcraft" target="_blank
והוא ממש לא משחק מלפני 8-10 שנים. יותר כמו 16 שנים(וואו, איך שהזמן עובר, אה?)
ושאלת אם זה לא מתאים לכאן? משחקים בני 8-9 שנים(ו-10 שנים זה גבולי) מתאימים אולי לאתרים של משחקים חדשים יותר. לא לכאן.
-
--michal--
- משתמש רשום

הוא נראה לי מתכוון למשחק רד אל אר אני גם אשמח לקבל קישור אליו 
Red Alert?--michal-- כתב:הוא נראה לי מתכוון למשחק רד אל אר אני גם אשמח לקבל קישור אליו
Red L A Nu Aviron
-
אורח
ואו ממש נראה לי שזה Red Alert...אפשר קישור אליו? אבל למשחק הישן...כי חיפשתי וראיתי משחקים חדשים של זה...
Red Alert 1 שוחרר להורדה באופן חופשי. כמו שאומרים - Google is your friend.
-
segal
כבר חיפשתי את זה בגוגול..הבעיה שאני לא מוצא משו שמתאים לוינודס 7. (אגב, לפי התמונות אני לא בטוח שזה זה. אבל אולי התמונות זה לא של 1...)