המשחקים נפתחים בחלון גדול ולא על כל המסך

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

טנטכל

המשחקים נפתחים בחלון גדול ולא על כל המסך

שליחה על ידי טנטכל »

איך ניתן להגדיל את החלון ולראות את המשחק על גבי המסך כולו ולא באופן חלקי?
Schwimmer
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: המשחקים נפתחים בחלון גדול ולא על כל המסך

שליחה על ידי Schwimmer »

אתה מדבר על DOSBox?

תלחץ ALT+Enter.
טנטכל

שליחה על ידי טנטכל »

סליחה התכוונתי שזה נפתח בחלון קטן מדיי.... גם בדוסבוקס וגם במשחקים שלא דורשים דוסבוקס. חלון המשחק ממש קטן...
טנטכל

שליחה על ידי טנטכל »

כשאני עושה ALT + ENTER זה נהיה גדול לכמה שניות ואז מתכווץ שוב לגודל המקורי, וקופץ חלון שכתוב שיש בעיה עם הרזולוציה. מה עושים?
Schwimmer
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Schwimmer »

א', תמיד תכתוב מה כתוב ב"חלון שקופץ שאומר שיש בעיה", ועוד יותר טוב אם תצלם את החלון וזהו, חוק מס' 1 כשמבקשים עזרה במחשבים :wink:
ונקסט, קצת חסר לי פרטים ככה שאני לא מבין כל כך את הבעיה, דבר ראשון, מה מערכת ההפעלה שלך?
דבר שני, "משחקים שלא דורשים דוסבוקס"...מה הכוונה שלך, משחקים לWindows בכללי או פשוט משחקי DOS שפועלים גם בלי DOSBox?
(לא ממליץ להגיע למצב שאתה יודע איזה משחקים כן ואיזה לא עובדים בלי דוסבוקס, אם משחק הוא משחק DOS אני תמיד שם אותו בDOSBox).

יכול להיות שאם מישהו מבין ממני יותר זו בעצם בעיה מוכרת, אני אישית לא מספיק משופשף בבעיות של משחקים כאלה כדי לזהות אותה ישר, ככה שאשמח לקבל עוד פרטים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Schwimmer כתב:יכול להיות שאם מישהו מבין ממני יותר זו בעצם בעיה מוכרת, אני אישית לא מספיק משופשף בבעיות של משחקים כאלה כדי לזהות אותה ישר, ככה שאשמח לקבל עוד פרטים.
גם אם כן, כל מלה בסלע ואני מבקש שידידינו המתומן יישמן.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא