שלום
אני משתמש בDosbox הכי חדש, בWindows 7 Home Premium, ובכל פעם שאני עובר למסך מלא (Alt+Enter) , הצבעים משתנים וזה נראה לא טוב. מה צריך לעשות כדי שזה יהיה בסדר? ניסיתי לשנות תאימות, זה לא עוזר.
נא לא לענות בשבתות ובחגים.
תודה רבה.
dosbox ו-windows 7
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: dosbox ו-windows 7
לך להתחל, תוכניות, לתיקייה של DOSBox שם. אתה תוכל להיכנס לקובץ שניתן לערוך בפנקס רשימות בשם dosbox.conf.
ערוך אותו, חפש את השורה "output=surface" (בלי גרשיים). תחליף את המילה surface או בopengl או בddraw (תבדוק מה יותר טוב לך, תריץ משחק ותראה).
אולי יש פתרונות טובים יותר, זה הפתרון שמצאתי בשתי שניות בגוגל. גם אני הייתי עם Windows 7 וגם לי הייתה את הבעיה הזו, אבל מכל מיני סיבות בכל מקרה חזרתי לXP ככה שמעולם לא התעסקתי בזה יותר מדי.
ואם אתה משתמש בD-Fend, בתוך התיקייה של D-Fend בהתחל-תוכניות יש תיקייה "DOSBox" שהיא זהה לתיקייה שהזכרתי בDOSBox נקי.
ומה זה אומר "נא לא לענות בשבתות ובחגים" ס-ס
ערוך אותו, חפש את השורה "output=surface" (בלי גרשיים). תחליף את המילה surface או בopengl או בddraw (תבדוק מה יותר טוב לך, תריץ משחק ותראה).
אולי יש פתרונות טובים יותר, זה הפתרון שמצאתי בשתי שניות בגוגל. גם אני הייתי עם Windows 7 וגם לי הייתה את הבעיה הזו, אבל מכל מיני סיבות בכל מקרה חזרתי לXP ככה שמעולם לא התעסקתי בזה יותר מדי.
ואם אתה משתמש בD-Fend, בתוך התיקייה של D-Fend בהתחל-תוכניות יש תיקייה "DOSBox" שהיא זהה לתיקייה שהזכרתי בDOSBox נקי.
ומה זה אומר "נא לא לענות בשבתות ובחגים" ס-ס
-
עוג מ.נ.ע.ו
Re: dosbox ו-windows 7
viewtopic.php?f=2&t=18133" target="_blankSchwimmer כתב:ומה זה אומר "נא לא לענות בשבתות ובחגים"