שמתי לב שמשחקי lucas art עובדים ישירות מ cdrom ללא התקנה מוקדמת.
היה לי בעבר משחק מקורי שנקרא The Dig, והפכתי את הדיסק לקובץ iso.
נניח שאני רוצה להפעיל את המשחק דרך d-fend , אני עושה mount לקובץ iso , ואני בנוסף גם צריך לתת איזשהו קובץ הפעלה ב path של קובץ ההפעלה, אך אין שום קובץ כזה כי אין התקנה, הקובץ נמצא בתוך ה iso
כלומר, רק אחרי ה mount יהיה לי את הקובץ שאני מחפש.
איך ניתן לגרום לתוכנה להתייחס לקובץ ההפעלה רק אחרי שהיא עושה mount ל iso? (אם בכלל הדבר אפשרי)
תודה.
שאלה לגבי משחקי Lucas art
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
winter40000
- משתמש רשום

- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: שאלה לגבי משחקי Lucas art
את ה-ISO אתה מרכיב ככונן בכל מקרה מראש, וכך גם הנתיב של קובץ ההפעלה - אתה יכול לחזות אותו מראש על פי הכונן שיווצר מהרכבת ה-ISO.
בעניין D-Fend, אני מציע לך להשתמש בלשונית ה-Autoexec ושם לכתוב מה שהיית כותב בשימוש ישיר ב-DOSBox, גם את פקודות ההרכבה, וגם את פקודות הניווט וההרצה (ולסמן ביטול לשתי אופציות ה-override בלשונית).
[מכוון ש-D-Fend מחייבת אותך לבחור ב-Game EXE קיים, אחרי שאתה מסמן את האפשרות override game start, אתה יכול לחרטט איזה קובץ שבא לך - אין לו משמעות.]
אפרופו ScummVM, רב משחקי LucasArts נתמכים בה והיא מאד מומלצת וקלה לשימוש (היא גם שומרת את המשחקים שהורצו בה כך שהיא כבר מכילה בתוכה את מה שפרונטאנדים עושים ב-DOSBox).
בעניין D-Fend, אני מציע לך להשתמש בלשונית ה-Autoexec ושם לכתוב מה שהיית כותב בשימוש ישיר ב-DOSBox, גם את פקודות ההרכבה, וגם את פקודות הניווט וההרצה (ולסמן ביטול לשתי אופציות ה-override בלשונית).
[מכוון ש-D-Fend מחייבת אותך לבחור ב-Game EXE קיים, אחרי שאתה מסמן את האפשרות override game start, אתה יכול לחרטט איזה קובץ שבא לך - אין לו משמעות.]
אפרופו ScummVM, רב משחקי LucasArts נתמכים בה והיא מאד מומלצת וקלה לשימוש (היא גם שומרת את המשחקים שהורצו בה כך שהיא כבר מכילה בתוכה את מה שפרונטאנדים עושים ב-DOSBox).
-
winter40000
- משתמש רשום

Re: שאלה לגבי משחקי Lucas art
מצויין, קיוויתי שיש איזה דרך לעשות לזה עקיפה
תודה. (
עוד מידע למדריך שלא נולד עדיין )
(טוב לדעת שיש עוד כמה שהולכים לישון בשעות נורמליות כמו בוקר או צהריים ומפסידים את כל הכיף שברעש היום וריח האוטובוסים
)
תודה. (
(טוב לדעת שיש עוד כמה שהולכים לישון בשעות נורמליות כמו בוקר או צהריים ומפסידים את כל הכיף שברעש היום וריח האוטובוסים