שאלה לגבי משחקי Lucas art

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

winter40000
משתמש רשום
משתמש רשום

שאלה לגבי משחקי Lucas art

שליחה על ידי winter40000 »

שמתי לב שמשחקי lucas art עובדים ישירות מ cdrom ללא התקנה מוקדמת.
היה לי בעבר משחק מקורי שנקרא The Dig, והפכתי את הדיסק לקובץ iso.
נניח שאני רוצה להפעיל את המשחק דרך d-fend , אני עושה mount לקובץ iso , ואני בנוסף גם צריך לתת איזשהו קובץ הפעלה ב path של קובץ ההפעלה, אך אין שום קובץ כזה כי אין התקנה, הקובץ נמצא בתוך ה iso
כלומר, רק אחרי ה mount יהיה לי את הקובץ שאני מחפש.
איך ניתן לגרום לתוכנה להתייחס לקובץ ההפעלה רק אחרי שהיא עושה mount ל iso? (אם בכלל הדבר אפשרי)
תודה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: שאלה לגבי משחקי Lucas art

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

את ה-ISO אתה מרכיב ככונן בכל מקרה מראש, וכך גם הנתיב של קובץ ההפעלה - אתה יכול לחזות אותו מראש על פי הכונן שיווצר מהרכבת ה-ISO.
בעניין D-Fend, אני מציע לך להשתמש בלשונית ה-Autoexec ושם לכתוב מה שהיית כותב בשימוש ישיר ב-DOSBox, גם את פקודות ההרכבה, וגם את פקודות הניווט וההרצה (ולסמן ביטול לשתי אופציות ה-override בלשונית).
[מכוון ש-D-Fend מחייבת אותך לבחור ב-Game EXE קיים, אחרי שאתה מסמן את האפשרות override game start, אתה יכול לחרטט איזה קובץ שבא לך - אין לו משמעות.]

אפרופו ScummVM, רב משחקי LucasArts נתמכים בה והיא מאד מומלצת וקלה לשימוש (היא גם שומרת את המשחקים שהורצו בה כך שהיא כבר מכילה בתוכה את מה שפרונטאנדים עושים ב-DOSBox).
winter40000
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: שאלה לגבי משחקי Lucas art

שליחה על ידי winter40000 »

מצויין, קיוויתי שיש איזה דרך לעשות לזה עקיפה :)
תודה. ( :idea: עוד מידע למדריך שלא נולד עדיין )

(טוב לדעת שיש עוד כמה שהולכים לישון בשעות נורמליות כמו בוקר או צהריים ומפסידים את כל הכיף שברעש היום וריח האוטובוסים :) )
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא