עזרה בבחירת מסך

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

עזרה בבחירת מסך

שליחה על ידי dj_anubis »

היי אני צריך עצה

אני רוצה להחליף מסך

מבחינתי יש 2 אופציות למסך
1. מסך 4:3 מסתובב
2. מסך 16:9 מסתובב

אני רוצה מסך מסתובב כי אני רוצה לשחק את כל המשחקי MAME שמיועדים לVERTICAL כמו שאמורים לשחק אותם, ואני רוצה לשחק גם את המשחקים הרגילים, ואני רוצה שההחלפה בין אנכי למאוזן תהיה מהירה ונוחה

מה אתם ממליצים לי לקנות, אני חייב להגיד שאני הרבה יותר נוטה ל4:3

90% מהזמן אני משחק משחקי אמולטורים ולפעמים פה ושם אני משחק גם חדשים, האמת לא המשחקים החדשים גם נראים סבבה על 4:3

שאלה נוספת
יש לי כרטיס טלויזיה ולפעמים אני משחק בפלייסטיישן במסך אבל התמונה חיוורת לעומת הטלויזיה השאלה שלי אם אני קונה מסך טלויזיה האם התמונה עדיין תהיה חיוורת?

בקיצור מה אתם ממליצים לי
סמל אישי של משתמש
Lex
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: עזרה בבחירת מסך

שליחה על ידי Lex »

לך על 16:9.

על תדאג בקשר למשחקי 4:3,כול עוד מסך ה16:9 מספיק גדול זו לא תהיה בעיה (אצלי לדוגמא זה 23 אינץ',אבל כמו שאומרים: bigger is better)

בנוסף יש כול מיני פאטצ'ים למשחקים קצת פחות ישנים שממרים 4:3 ל16:9 בלי לאבד את הaspect ratio.

עוד משהו:

תדאג שאתה בוחר במסך עם קונטרסט גבוה ועם MS נמוך.

בהצלחה. :lol:
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

חשבתי על זה וכרגע ההחלטה שלי היא 4:3 מסתובב, אני אנסה למצוא אחד כזה זאת משימה לא פשוטה
בKSP אמור להיות כזה, אבל כרגע לפי מה שאני יודע הפרסום שגוי אצלהם באתר

אני רוצה 4:3 לא סובל את המסכים הרחבים וכמו שאמרתי 90% מהזמן אני משחק באמולטורים ומשחקים ישנים ומאוד חשוב לי שהמשחקים ייראו אותו דבר לכן אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לקנות מסך רחב
סמל אישי של משתמש
Lex
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Lex »

גם אני משחק לרוב במשחקים ישנים ובשלל אמולטורים אז אני מבין את הדאגה שלך.

אבל כמו שאמרתי,הaspect ratio ישאר אותו דבר,במילים אחרות משחק 4:3 לא "ימרח" על המסך 16:9.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אז מה יצא? יצא שיהיו לי שני פסים שחורים בשני צידי המסך אחרת המשחק יהיה חייב להימרח זאת הסיבה שאני רוצה 4:3
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

I'm not getting it

שליחה על ידי BluePrint »

יש לך משהו נגד "פסים שחורים"?
האם העובדה שיהיה שטח מסך לא מנוצל בזמן הפעלת משחקים ישנים, באמת גדולה יותר מהיתרון של שטח מסך נוסף בכל ישום אחר?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

חד משמעית כן בהתחשב בעובדה שכרגע (לפחות עד שנה קדימה) 90% מהמזמן שלי מול המחשב זה אינטרנט ואמולטורים אני מעדיף להימנע מפסים שחורים ושיהיה לי מסך 4:3 האמת היא שאני באמת לא כל כך אוהב מסכים רחבים
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא