בעיה בהעלאה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
googlemoogle
בעיה בהעלאה
אני רוצה להעלות משחק ישן ב 4 דיסקים שהוא מוכן להפעלה דרך דוסבוקס, הבעיה היא שאין לי מושג מאיפה להעלות, ניסיתי megaupload אבל בצורה קבועה זה מפסיק לי באמצע עם איזה בעיה מוזרה, ואין לי כוח אליהם, יש למישהו מושג על מקום חינמי להעלות 4 ג'יגה בערך?
בעיה מוזרה?
כתאור, "איזה" לא אומר הרבה. אם תפרט על אותה "בעיה מוזרה" אולי נוכל לפתור את התעלומה.
אני דוקא מאד מרוצה מ-MegaUpload, יותר מפעם אחת העלתי לשם קבצים הנושקים לגודל המירבי של משתמשים בחינם (1GB). הקבצים עדיין שם ואף ירדו בהצלחה מספר פעמים.
באיזה משחק מדובר?
אני דוקא מאד מרוצה מ-MegaUpload, יותר מפעם אחת העלתי לשם קבצים הנושקים לגודל המירבי של משתמשים בחינם (1GB). הקבצים עדיין שם ואף ירדו בהצלחה מספר פעמים.
באיזה משחק מדובר?
Re: בעיה בהעלאה
בכלל, באופן כללי זה רעיון טוב לומר לנו באיזה משחק מדובר, יש משחקים שאנחנו לא יכולים לפרסם באתר ואפילו לא בפורום ונאלצים לצנזר אותם. ממש חבל שתעלה סתם...
אני היחיד כאן שמופתה לשמוע על משחק דוס ששוקל 4 ג'יגה ?
ללא ספק אתה היחיד שמופתה כאן.
-
winter40000
- משתמש רשום

מדובר ב tex murphy פנדורה... והבעיה היא קבוע, error 11 או error 02 לא יודע למה אבל פשוט מפסיק להעלות באמצע הלילה מתישהו כשאני ישן! 
yep, that would fit
אין כאן אנשי תמיכה טכנית של MegaUpload, כשאמרתי "תפרט" התכוונתי לזה.
לעשות העלאה של קובץ 4GB זה אף פעם לא רעיון טוב.
יותר טוב היה לך לחלק את הדיסקים לכמה חלקים בתוכנות כמו WinRAR
גוגל כבר יעזור לך למצוא מדריכים בנושא הזה.
זה עלול אולי לקחת יותר זמן,אבל לפחות לא תקבל שגיאות באמצע.
יותר טוב היה לך לחלק את הדיסקים לכמה חלקים בתוכנות כמו WinRAR
גוגל כבר יעזור לך למצוא מדריכים בנושא הזה.
זה עלול אולי לקחת יותר זמן,אבל לפחות לא תקבל שגיאות באמצע.
-
winter40000
- משתמש רשום

dear BluePrint:
כשאני אומר שיש בעיה להעלות כי קופץ לי " error 11 או error 02 " על המסך אז אין מה לפרט בזה, אם הייתי יודע עוד קצת פרטים אז הייתי מסדר את הבעיה לבד, לצערי ה"הומור" שלך לגבי אנשי תמיכה של Megaupload פטאתי למדי. צא לי מהשרשור יחתחת מעצבן. שמתי לב שאתה חיי בסרט של בורר-קומיקאי...
חבל שלא אוכל עוד להוסיף מספר פניני חוכמה אחרת יורידו את ההודעה שלי...
אגב, אם לא שמת לב להודעה הראשית , מלכתחילה לא רציתי לפרט כי אני לא סובל את מגה אפלואד, ולא ממש אכפת לי אם אתה מרוצה או לא מרוצה מהם, זה לא ממש הנושא כרגע
Lex:
לא העלתי 4 ג'יגה בפעם אחת, בודאי שאם הייתי עושה זאת זה היה בלופרינטי מצידי... למזלי, אני לא דביל, חילקתי את הקובץ ל 900 ... משהו כמו 5 חלקים...
כשאני אומר שיש בעיה להעלות כי קופץ לי " error 11 או error 02 " על המסך אז אין מה לפרט בזה, אם הייתי יודע עוד קצת פרטים אז הייתי מסדר את הבעיה לבד, לצערי ה"הומור" שלך לגבי אנשי תמיכה של Megaupload פטאתי למדי. צא לי מהשרשור יחתחת מעצבן. שמתי לב שאתה חיי בסרט של בורר-קומיקאי...
חבל שלא אוכל עוד להוסיף מספר פניני חוכמה אחרת יורידו את ההודעה שלי...
אגב, אם לא שמת לב להודעה הראשית , מלכתחילה לא רציתי לפרט כי אני לא סובל את מגה אפלואד, ולא ממש אכפת לי אם אתה מרוצה או לא מרוצה מהם, זה לא ממש הנושא כרגע
Lex:
לא העלתי 4 ג'יגה בפעם אחת, בודאי שאם הייתי עושה זאת זה היה בלופרינטי מצידי... למזלי, אני לא דביל, חילקתי את הקובץ ל 900 ... משהו כמו 5 חלקים...
Winter, באמת שהגזמת, זו גישה מכוערת וילדותית, ממש מבזה את שאר ההודעות שלך בפורום שהיו בטוב טעם.
אם ההודעה שלו עצבנה אותך, יכולת להתעלם או למצוא דרך תרבותית להראות לו שהוא טועה.
אם ההודעה שלו עצבנה אותך, יכולת להתעלם או למצוא דרך תרבותית להראות לו שהוא טועה.
tempring temper
googlemoogle כתב:איזה בעיה מוזרה
בעיה מוזרה זה: הלכתי לאורך הכביש באמצע המדבר ופתאום נפלה עלי משקולת 16 טון.winter40000 כתב:אם הייתי יודע עוד קצת פרטים אז הייתי מסדר את הבעיה לבד
"לא מצליח להעלות קובץ ל-MegaUpload" לא זכאי לתואר 'תקלה מוזרה' לפני שידועים הפרטים הבאים:
- גודל הקובץ הנשלח (הנה, אמרת)
- שם הקובץ הנשלח (MegaUpload לא מקבל כל סוג קובץ ולא מתריע על כך)
- ממשק השליחה (ל-MegaUpload יש לפחות 3 שאני יכול לחשוב עליהם כרגע)
- תשתית הרשת בביתך (איתחול אקראי של חיבור אלחוטי?)
- הגדרות חיבור המחשב השולח (ניתוק אוטומטתי בשעות מסויימות?)
- ספק\חבילת השרות (חבילה מוגבלת בשליחה? ספק מגביל גישה לאתרים מסויימים?)
- שלילת הגורם האנושי (משתמשים אחרים מפעילים תוכנות המפריעות לשליחה? המשתמש השולח הוא ילדותי וחסר סבלנות?)
כשפרטים אלו יהיו ידועים ניתן יהיה להתחיל לחשוב על פתרון, ורק לאחר שישללו כל הגורמים שיכולים להשפיע אפשר יהיה להכריז על התקלה כ'מוזרה'.
(למרות שאני מעדיף לסווג תקלה כ'בעלת גורם לא ידוע')
-
winter40000
- משתמש רשום

Og, מצטער על ביזוי הפורום, (עד כמה שזה מבזה) , לא יכולתי לעמוד בפיתוי.
בכל מקרה אנסה למצוא פתרון, תודה לכולם.
בכל מקרה אנסה למצוא פתרון, תודה לכולם.