המשחק הוא של מטח, לא יודע מתי הוא יצא אבל אני זוכר ששיחקתי בו בתקופת הבית ספר היסודי לפני 10 שנים בתחילת שנות ה2000, במשחק היית צריך לעצב לפי זכרוני מתקן לתיק בית ספר, נראה לי שזה היה עגלה והיית בוחר באיזה גימור לעשות אותו והאיכות של התיק וכדומה, יותר מזה לא ממש זכור לי, המשחק היה בצבע מלא
תודה מראש למי שיעזור,
איתי.
מחפש משחק ישן של מטח
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מחפש משחק ישן של מטח
itairom כתב:לפני 10 שנים בתחילת שנות ה2000
(אם לא היית משחק כל הזמן בבית הספר וגם לומד, אולי היית יודע חשבון עכשיו...)
אנחנו בסוף 2009, מה שאומר ששנת 2000 הייתה לפני בערך 10 שנים. הבחור עיגל קצת, לא צריך להתקטנן...
חששתי שהתגובה שלי תילקח ברצינות... זו, כמובן, הייתה בדיחה.
(אבל אם כבר עוסקים בקטנוניות, הוא לא אמר את המילה בערך או את התחילית "כ-" או כל דבר אחר שאומר שהוא התכוון לבערך, והוא גם אמר "שנות", כלומר, לפחות 2000-2001. כן, כמובן שהבנתי למה הוא התכוון, אבל בשביל הבדיחה, זו מספיק גושפנקא)
איתי: אתה בטוח ב100% שהמשחק היה של מט"ח? ושהדבר היחיד שהיה אפשר להכין הם ילקוטים?
(אבל אם כבר עוסקים בקטנוניות, הוא לא אמר את המילה בערך או את התחילית "כ-" או כל דבר אחר שאומר שהוא התכוון לבערך, והוא גם אמר "שנות", כלומר, לפחות 2000-2001. כן, כמובן שהבנתי למה הוא התכוון, אבל בשביל הבדיחה, זו מספיק גושפנקא)
איתי: אתה בטוח ב100% שהמשחק היה של מט"ח? ושהדבר היחיד שהיה אפשר להכין הם ילקוטים?
חח כן, התכוונתי שהמשחק יצא בערך לפני 10 שנים ואני שיחקתי בו ביסודי, בכל מקרה, לא היית מייצר את הילקוטים, היית מייצר מן מנשא עם גלגלים לילקוט, כמו שיש לילדים קטנים , אני זוכר שבבית ספר שלי היה כנראה רק דמו או משהו והיית יכול לייצר רק את זה אלב היה שם גם אפשרות לייצר עוד דברים שאמורים לסחוב לך את התיק, מגלשיים נראה לי וגם רובוט אבל בטח הזיכרון שלי גרוע, אתה יודע אוליי איך קראו למשחק הזה שהיית חוקר אבנים (הוא גם של מטח)
למען האמת, בלי שם מדוייק, אני לא יכול לעשות הרבה... שאלתי את השאלות כדי לקבל כמה שיותר פרטים. זה משחק שאני גם מנסה להשיג כי ביקשו אותו לא אחת בעבר. אם תסתכל על השרשור הזה:
viewtopic.php?f=2&t=17268" target="_blank
תוכל לראות שלמרות שהמשחק שלך לא מוזכר שם, הקישורים שם מפנים לכמה שרשורים שבהם הוא כן מוזכר.
viewtopic.php?f=2&t=17268" target="_blank
תוכל לראות שלמרות שהמשחק שלך לא מוזכר שם, הקישורים שם מפנים לכמה שרשורים שבהם הוא כן מוזכר.