הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
קראתי את כל השירשור על rayman ובדקתי בשאילתות ועדיין אין לי תשובה.
לא משנה כמה שלבים אני עוברת עדיין כשאני נכנסת שוב למשחק זה מתחיל לי את הכל מהתחלה .. :(
וכן, שמרתי בכובע של הליצן.
מה עושים??
מערכת ההפעלה: xp
תודה מראש לכל המצילים!!
t_a_f כתב:יכול להיות שזה כן שומר ואני פשוט לא יודעת להכנס למה ששמור??
למען האמת, גם אני לא ממש יודע איך השמירה עובדת, אולי R.G (המומחה של הפורום לענייני ריימן) או מישהו אחר יכול להסביר איך זה אמור להיות...
בינתיים, שאלה אחרת: כשאת מתחילה משחק יש שלושה מקומות שמכילים משחקים שהותחלו כבר, האם שם את כן רואה את המשחק שכבר התחלת? או שאת צריכה לכתוב את השם כל פעם מחדש כשאת מפעילה את המשחק?
Og כתב:למען האמת, גם אני לא ממש יודע איך השמירה עובדת, אולי R.G (המומחה של הפורום לענייני ריימן) או מישהו אחר יכול להסביר איך זה אמור להיות...
בינתיים, שאלה אחרת: כשאת מתחילה משחק יש שלושה מקומות שמכילים משחקים שהותחלו כבר, האם שם את כן רואה את המשחק שכבר התחלת? או שאת צריכה לכתוב את השם כל פעם מחדש כשאת מפעילה את המשחק?
ככה עובדת "מערכת השמירה של ריימן" כפי הידוע לי... לא חושב שיש משהו מורכב יותר. לא השבת על השאלה של Og, טף.