מחפש משחק - בערך מגיל 9-10 שאין לי מושג מה שמו...

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אריאל24

מחפש משחק - בערך מגיל 9-10 שאין לי מושג מה שמו...

שליחה על ידי אריאל24 »

בכל אופן, זהו משחק פלטפורמה מאד ישן, שקראנו לו "האיש במרק".
משחקים איש קטן כזה שיכול לקפוץ (נראה לי), ובכל שלב מטרתו לאסוף כובעים ואז להגיע לסוף. אם נופלים מגבוה - נפסלים
בשלב הראשון - יש אויבים שרודפים אחריו, והוא צריך להימנע מהם, סוף השלב נמצא למעלה ימינה, ויש כאלה מוטות בתקרה (3-4 כאלה) שזזים שמאלה ימינה שאפשר להיתלות עליהם.
בשלב השני, מתחילים בצד שמאל למטה, ויש סולם בצד ימין שאפשר לעלות עליו, משם יש עוד פלטפורמה שאפשר לעלות אליה, ואז הסוף, או שיש עוד פלטפורמה (השלישית) שמשם מגיעים לסוף.
אני חושב שבשלב הזה אין כובעים, ובפלטפורמה השנייה, יש אקדח או משהו שיורה עליך מצד שמאל לימין.
בשלב השלישי אני חושב, שיש סוג של "צלחות מרק", (3-4 כאלה), שאם נופלים מגבוה אליהם אז יש SPLASH כזה והדמות חוזרת ליד הצלחת.
בצד ימין, יש נדנדה שעליה יש אויב (שלא יכול לעשות לדמות כלום), אפשר לקפוץ על המקפצה, זה מקפיץ את האויב, והוא חוזר למטה ומקפיץ את הדמות חזרה לפלטפורמה בשלב.
אני זוכר שיש פלטפורמות מיוחדות, שהן מאד דקות, ואם עוברים את הפלטפורמה מההתחלה עד הסוף, היא פשוט נעלמת ואז אפשר ליפול משם.

זה בערך מה שאני זוכר מהמשחק, הוא ללא גרפיקה בכלל, ממש ממש ישן.
אשמח אם מישהו מכיר, כי זהו משחק ילדות שלי :)

תודה מראש!
אריאל
Og
מנהל
מנהל

Re: מחפש משחק - בערך מגיל 9-10 שאין לי מושג מה שמו...

שליחה על ידי Og »

Big Top.

זה משחק שצריך להתווסף לאתר, אם רק הייתי מוצא מישהו שיסקר אותו...
אורח

שליחה על ידי אורח »

וואו!!!!
אני לא מאמין, זה בדיוק זה :)

יא, שנים חיפשתי את זה!
המון תודה :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בבקשה :)

תגיד, מה דעתך לכתוב למשחק סיקור ובכך לעזור לנו להעלות אותו?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא