במשחק מזיזים בעזרת החיצים דמות שהיא בעצם עוף - יותר נכון הגוף של תרנגול הודו כמו זה שהנוצרים אוכלים בחג ההודיה. העוף הזה הולך על משבצות שנמצאות בחלל, וצריך לעבור על המשבצות בשביל לשנות את הצבע שלהן. יש משבצות שצריך לעבור עליהן כמה פעמים (יש כל מיני צבעים למשבצות). אם אני לא טועה, משבצת שסיימת לעבור עליה את מספר הפעמים שצריך אז כבר אי אפשר יותר לעבור עליה וזה האתגר... אני מאמין שמי שיודע על מה אני מדבר יבין.
תודה רבה!
מחפש משחק מחשבה מסוים..
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מחפש משחק מחשבה מסוים..
לא שיחקתי בזה אף פעם, אבל אני אנחש שזה J Bird / q*bert.
אני לא אומר שזה לא זה, אבל זה לא כ"כ מתאים לתיאור...C-man כתב:לא שיחקתי בזה אף פעם, אבל אני אנחש שזה J Bird / q*bert.
הממ מבחינת הציפור זה תואם, וכשריפרפתי על הסיקור באתר ראיתי את השורה
"מטרת JBIRD היא לשנות את הצבע של כל משבצות הפירמדה לצבע שנאמר לה, והיא עושה זאת על ידי קיפוץ על משבצות הפירמידה."
וזה הספיק לי בשביל לנחש.
עכשיו כשקראתי את המשך התיאור יכול להיות שזה לא המשחק המבוקש (אבל עדיין יכול להיות שכן).
"מטרת JBIRD היא לשנות את הצבע של כל משבצות הפירמדה לצבע שנאמר לה, והיא עושה זאת על ידי קיפוץ על משבצות הפירמידה."
וזה הספיק לי בשביל לנחש.
עכשיו כשקראתי את המשך התיאור יכול להיות שזה לא המשחק המבוקש (אבל עדיין יכול להיות שכן).
-
אורח
תודה על הניסיון, אבל לא לזה התכוונתי..
העוף הוא בצבע חום, כמו של עוף.. ומשטח המשבצות שהוא הולך עליו הוא דו-מימדי, ולא תלת-מימדי כמו זה שב-Jbird.
מישהו אחר מכיר אולי???
העוף הוא בצבע חום, כמו של עוף.. ומשטח המשבצות שהוא הולך עליו הוא דו-מימדי, ולא תלת-מימדי כמו זה שב-Jbird.
מישהו אחר מכיר אולי???
שנה משוערת?