אני מחפשת משחק מסויים שהופיע בדיסק של 350 חלונות

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

TUSHA
משתמש רשום
משתמש רשום

אני מחפשת משחק מסויים שהופיע בדיסק של 350 חלונות

שליחה על ידי TUSHA »

לצערי כשניסיתי את הדיסק שלי גיליתי שהוא שרוט מדי מכדי שהכונן יקרא אותו.
אז המשחק שאני מחפשת זה את המשחק ל3.11 עם סנאי על עץ שמפיל אגוזים ממנו, ובעזרת העכבר מזיזים סל שנמצא בתחתית כדי לתפוס את האגוזים. לפעמים יש אבנים ותפוחים, אבנים פוסלות אותך ותפוחים זה נקודות בונוס. ולפעמים מופיעה פסילה לתפוס, משהו צהוב כזה.
והמוזיקה ממש סופר מעצבנת, היא מתנגנת לי בראש עכשיו.

זהו, אז הרבה תודה מראש למי שיעזור!

=עריכה=
טעות בפורום, סליחה עוג וגורדי!
אפשר להעביר לתאורים למשחקים
Og
מנהל
מנהל

Re: אני מחפשת משחק מסויים שהופיע בדיסק של 350 חלונות

שליחה על ידי Og »

הבעיה היא, כפי שרשמתי לא מזמן כאן שקשה לי להוציא רשימה של המשחקים בתקליטור, אז אני צריך שתזכרי את שם המשחק. אבל אם אין לך מושג, אז מינימום את הקטגוריה בה הוא נמצא...
TUSHA
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי TUSHA »

הצלחתי איכשיהו לעבור בין הקבצים הפגומים בדיסק שלי ואיכשהו הצלחתי לחלץ את השם של המשחק :)
המשחק אגב, בשמו הפשוט walnuts

לינק
http://www.sharewarejunkies.com/8zwd8/walnuts.htm" target="_blank

אז עכשיו יש לי שאלה אחרת- האם מישהו יודע את השם של המשחק המקורי עם דברים נופלים, עליו מבוסס המשחק הזה? או לפחות שם של ורסיה יותר מוכרת של משחק
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

TUSHA כתב:אז עכשיו יש לי שאלה אחרת- האם מישהו יודע את השם של המשחק המקורי עם דברים נופלים, עליו מבוסס המשחק הזה? או לפחות שם של ורסיה יותר מוכרת של משחק
לא הורדתי את המשחק אבל אם אני מבין נכון את התיאור שלך, אז זה מזכיר לי משחק בשם קאבום שיש ממש כאן במשחקי האונליין. לפי מה שרשום שם, זה אמור להיות רימייק נאמן למקור שיצא בשנת 1981.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

העיקרון גם מוכר ממשחקי הבונוס "Bug Toss" במלך האריות. אבל כמו המשחק העתיק ההוא אני בטוח שהיו רבים כמוהו.
מי שראה את הסקירה המשעשעת של AVGN על משחקי פורנו עתיקים אולי יזכור גם שני משחקים מפוקסלים לא פחות עם אותו עיקרון.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא