אני צריך עזרה במשחק:Secret Of Monkey Island 1
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
daniel giskin
- משתמש רשום

אני צריך עזרה במשחק:Secret Of Monkey Island 1
אני משחק בגרסה החדשה שיצאה לא מזמן שהיא בעצם אותו המשחק רק עם גרפיקה משופרת.
אני משחק עם הפיתרון שבאתר: http://www.old-games.org/walks/mi1.php.
כרגע סיימתי את המשימה הראשונה ועכשיו במדריך כתוב איך לעבור את המשימה השלישית ואחר כך איך לעבור את השנייה.
ניסיתי לעבור את השלישית,כמו שכתוב קניתי את חפירה ומפה וגם מצאתי עצמות היער.אחרי זה כתוב להמשיך לפי המפה,ולא הצלחתי למצוא אוצר והסתובבתי איזה 10 דקות ביער ולא מצאתי כלום.איך אני ממשיך מהעצמות ולאן אני אמור להגיע?
תודה לעוזרים...
אני משחק עם הפיתרון שבאתר: http://www.old-games.org/walks/mi1.php.
כרגע סיימתי את המשימה הראשונה ועכשיו במדריך כתוב איך לעבור את המשימה השלישית ואחר כך איך לעבור את השנייה.
ניסיתי לעבור את השלישית,כמו שכתוב קניתי את חפירה ומפה וגם מצאתי עצמות היער.אחרי זה כתוב להמשיך לפי המפה,ולא הצלחתי למצוא אוצר והסתובבתי איזה 10 דקות ביער ולא מצאתי כלום.איך אני ממשיך מהעצמות ולאן אני אמור להגיע?
תודה לעוזרים...
Re: אני צריך עזרה במשחק:Secret Of Monkey Island 1
לא יודע אם החידוש נאמן למקור, אבל אני זוכר שאני בכלל לא נעזרתי ברמזים, פשוט הסתובבתי עד שמצאתי את החולצה וזה היה די מהר, כנראה שפשוט היה לי מזל...
בכל מקרה, ניסית לבדוק בפתרונות אחרים באנגלית? אולי שם יש כיוונים יותר מפורטים?
בכל מקרה, ניסית לבדוק בפתרונות אחרים באנגלית? אולי שם יש כיוונים יותר מפורטים?
-
daniel giskin
- משתמש רשום

הגירסה הזאת היא בדיוק כמו המקור,ולפי מה שכתוב צריך למצוא משהו יקר ערך את החולצה מקבלים מאישה אחרת ביער וזה במשימה השנייה,הבעייה שלי היא המשימה השלישית.
אז כנראה שאני לא זוכר נכון...
דבר ראשון, אל תעבוד עם פתרון, כל הכיף בקווסט זה לפתור אותו לבד. דמיין שאתה בשנת 1990 ואין אינטרנט...
בקשר לאוצר - המפה אומרת לך בדיוק לאן ללכת. זה אפילו כתוב בפתרון שאתה משתמש בו:
מכאן תמשיך לבד...
בקשר לאוצר - המפה אומרת לך בדיוק לאן ללכת. זה אפילו כתוב בפתרון שאתה משתמש בו:
תתחיל מהמסך הראשון של היער - fork. הבית הראשון במפה אומר back - left - right, אז לך למעלה (לא משנה מאיזה צד) - שמאלה - ימינה. אם הלכת נכון אתה אמור לראות פרחים צהובים, מדורה כבויה וגזע עם פרחים אדומים.צריך להיכנס ליער וללכת עם המפה לפי דרך מסוימת - לא מתייחסים למספרים. כל פעם שהמפה אומרת "אחורה" צריך ללכת מסך למעלה. כל פעם שהמפה אומרת "שמאלה" הולכים מסך אחד שמאלה. שהמפה אומרת "ימינה" הולכים ימינה.
מכאן תמשיך לבד...
-
Tapuzi
אני ממליץ על http://www.uhs-hints.com" target="_blank במקום ווקת'רו. באתר יש טיפים לפאזלים במקום הסבר פיתרון ישיר.
האתר עדיין שומר על שלמות הקווסט, קצת, וזה יתרון עצום לכל אוהבי הקווסטים עם הפיוז הקצר.
האתר עדיין שומר על שלמות הקווסט, קצת, וזה יתרון עצום לכל אוהבי הקווסטים עם הפיוז הקצר.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא ידעתי שיש דבר כזה. באמת נשמע פתרון אידיאלי לרבים.
העקרון קיים כבר שנים רבות. אם זכרוני אינו מטעני, אני נתקלתי בזה לקראת סוף שנות התשעים אבל אז היו אלו קבצים שהיית מוריד והיית צריך לפתוח אותם באמצעות תוכנה מסורבלת ומאוד מאוד לא יעילה, זו לדעתי הסיבה היחידה שסוג זה של פתרונות לא התפרסם.
הנושא הזה די תמוהה, כי לפי מה שראיתי בטריילר של החידוש למשחק צריכה להיות מערכת טיפים מובנית במשחק.