שתי שאלות קטנות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
שתי שאלות קטנות
1) באירוז 2
איך או אם אפשר לצרף את הרוחות לצבא שלך אני זוכר שהיה פעפ אפשרות כזאת
2) במשחק המכרה האבוד
מה עושים עם המפה בסוף . זאת אומרת יש איזה שהוא מטרה ? או שסתם הולכים דגים בנהר ומחפשים זהב במכרות או בנהר?
איך או אם אפשר לצרף את הרוחות לצבא שלך אני זוכר שהיה פעפ אפשרות כזאת
2) במשחק המכרה האבוד
מה עושים עם המפה בסוף . זאת אומרת יש איזה שהוא מטרה ? או שסתם הולכים דגים בנהר ומחפשים זהב במכרות או בנהר?
Re: שתי שאלות קטנות
ככל הידוע לי, אין שום דרך לצרף אליך רוחות ומאוד מאוד מאוד קשה לי להאמין שיש דרך לעשות זאת (בלי רימוי כלומר) כי ברגע שיש לך רוח אחת, אתה בלתי מנוצח.
הייתי חייב לחפש ברשת ולהיות בטוח שאני לא טועה...
אז מסתבר שב HoMM 2 אכן אין אפשרות כזאת, אבל יש שלב או שניים בערכת ההרחבה (Price of loyalty) שכן אפשר לגייס רוחות במבנה מיוחד.
וזה די מוזר, כי אני די בטוח שסיימתי את ערכת ההרחבה ולא זכור לי דבר כזה...
בכל מקרה, כפי שאמרתי, זה מיותר, רוח אחת ואתה בלתי מנוצח, אם זה מה שאתה מחפש, השתמש כבר ברימוי להיות בלתי מנוצח, זה יותר קל וזמין.
אז מסתבר שב HoMM 2 אכן אין אפשרות כזאת, אבל יש שלב או שניים בערכת ההרחבה (Price of loyalty) שכן אפשר לגייס רוחות במבנה מיוחד.
בכל מקרה, כפי שאמרתי, זה מיותר, רוח אחת ואתה בלתי מנוצח, אם זה מה שאתה מחפש, השתמש כבר ברימוי להיות בלתי מנוצח, זה יותר קל וזמין.
איפהמורידים את ההרחבה?
- Azurerider
- משתמש רשום

אלא אם כן סיימת את כל המשימות, ולא רק את הקמפיינים, לא היית אמור להתקל במבנה הזה.Og כתב: אז מסתבר שב HoMM 2 אכן אין אפשרות כזאת, אבל יש שלב או שניים בערכת ההרחבה (Price of loyalty) שכן אפשר לגייס רוחות במבנה מיוחד.
וגם אם כן, הוא נמצא במקום מאוד לא מרכזי ובקלות אפשר לפספס אותו.
-
אורח
Azurerider כתב:אלא אם כן סיימת את כל המשימות, ולא רק את הקמפיינים, לא היית אמור להתקל במבנה הזה.Og כתב: אז מסתבר שב HoMM 2 אכן אין אפשרות כזאת, אבל יש שלב או שניים בערכת ההרחבה (Price of loyalty) שכן אפשר לגייס רוחות במבנה מיוחד.
איפה??? אני חייב לנסות פעם אחת לשחק עם רוחות זה מאוד נשמע מגניב!!!
נסה ב old-games.ru (ולפני שתגיד שאתה לא מבין רוסית, בפינה הימנית-עליונה יש אפשרות להעביר את רוב הממשק לשפה האנגלית)@.O.A.@ כתב:איפהמורידים את ההרחבה?
כן, הסקתי את זה בעצמי אתמול. לא נגעתי אפילו בסנריו אחד, רק בקמפיינים. אבל אתמול הייתי חייב לנסות, חיפשתי עם עורך המפות מפה שיש בה את המבנה ושיחקתי בסנריו הזה. לאחר כחודש (במשחק, לא במציאותAzurerider כתב:אלא אם כן סיימת את כל המשימות, ולא רק את הקמפיינים, לא היית אמור להתקל במבנה הזה.
מה הכיף בזה? זה בדיוק כמו רימוי... הרי במשחקי HOMM הדבר החשוב ביותר הוא האיזון ואני לא יכול לחשוב על דבר אחר שיכול להפר את האיזון עד כדי כך...
הנה הקרב האחרון בשלב שבו שיחקתי:
http://www.youtube.com/watch?v=2_xB4mMg9i4" target="_blank
מבדיקה מהירה שערכתי אתמול, יש מבנה אחד בסנריו האחרון (כלומר זה שהכי למטה), אני לא זוכר את השם, אולי משהו עם Witch? אבל הוא מאוד לא נגיש...אורח כתב:איפה??? אני חייב לנסות פעם אחת לשחק עם רוחות זה מאוד נשמע מגניב!!!
בסנריו בשם "Dragon's Eye" לעומת זאת, קל להגיע למבנה די בהתחלה. הוא נמצא בערך בפינה השמאלית תחתונה של המסך.
-
שמעון.י
שאלה:
למ אתם מתכוונים ב"רוח"?
לזה:
http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... ures.shtml" target="_blank
?
למ אתם מתכוונים ב"רוח"?
לזה:
http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... ures.shtml" target="_blank
?
שאלה:
למה אתה שואל שאלה כזאת כשבהודעה שמעליך יש קישור לסרטון שמראה בבירור למה אנחנו מתכוונים?
למה אתה שואל שאלה כזאת כשבהודעה שמעליך יש קישור לסרטון שמראה בבירור למה אנחנו מתכוונים?
- Azurerider
- משתמש רשום

כן, טוב, קודם כל, יש הרבה אנשים שדווקא ישמחו על היכולת לרמות, בלי ממש לרמות...Og כתב: מה הכיף בזה? זה בדיוק כמו רימוי... הרי במשחקי HOMM הדבר החשוב ביותר הוא האיזון ואני לא יכול לחשוב על דבר אחר שיכול להפר את האיזון עד כדי כך...
בheroes 3 נעשה משהו דומה בחבילה של sod. אם היית משיג את כל החפצים המגבירים את יכולת ה-necromancy שלך היית יכול להרכיב חפץ שמאפשר לNecromancer שמשתמש בו להפוך את המתים בקרב לliches במקום לשלדים, ובמקום 30% החייאה, 60%. מאוד חזק, אבל עדיין לא מגיע לרמה של הרוחות שהראית עכשיו.
אני עצמי שיחקתי עם אחי באחת הסנריות עם הרוחות. הוא כמעט חיסל אותי, ברחתי מהטירה ונדדתי עד שמצאתי במקרה את הרוחות. הוא היה בטוח שאני מחוסל ולא טרח לרדוף אחרי. הוא התחרט על זה אחר כך
- Azurerider
- משתמש רשום

אני מאמין שכן. למרות שכמו שOG ציין, זה יכול בקלות להרוס את המשחק.
האמת היא שחשבתי עכשיו על משהו. אם תבנה מפה שיש בה רק יצורים מדרגה 5 ומעלה למשל, האפקטיביות של הרוחות תרד בהרבה (אלא אם כן אתה לא חושב על מפה מאוזנת ופשוט מתחשק לך להתעלל במחשב).
האמת היא שחשבתי עכשיו על משהו. אם תבנה מפה שיש בה רק יצורים מדרגה 5 ומעלה למשל, האפקטיביות של הרוחות תרד בהרבה (אלא אם כן אתה לא חושב על מפה מאוזנת ופשוט מתחשק לך להתעלל במחשב).
-
אורח
וזה במשחק שיש באתר או שצריך להתקין את ההרחבה?
ועוד משהו אני לא מצליח לפתוח עם האדיטור את המפות הוא מסמן לי רק מפה אחת איך פותחים את שאר המפות?
ועוד משהו אני לא מצליח לפתוח עם האדיטור את המפות הוא מסמן לי רק מפה אחת איך פותחים את שאר המפות?
צריך להתקין את ההרחבה. כשתתקין אותה, פתח את המפה בשם Dragon's Eye ותסתכל באזור השמאלי תחתון, שם תראה מבנה עגול וגדול שאתה לא מכיר, כשתקליק עליו עם הכפתור הימני יהיה כתוב Barrow Mounds.
הנה תמונה:
http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... ions.shtml" target="_blank
הנה תמונה:
http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... ions.shtml" target="_blank