האם ניתן להריץ D-fend Realoded ודוסבוקס על חלונות 64 ביט?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
האם ניתן להריץ D-fend Realoded ודוסבוקס על חלונות 64 ביט?
והאם יש אמולטורים שלא עובדים בחלונות 64 ביט?
Re: האם ניתן להריץ D-fend Realoded ודוסבוקס על חלונות 64 ביט?
אילו אמלטורים לא עובדים ב-64 ביט?
עריכה: האם יש לאמלטורים תחליף שכן עובד ב-64 ביט?
עריכה: האם יש לאמלטורים תחליף שכן עובד ב-64 ביט?
לא יודע.
אפשר לדעת למה אתה שואל?
אפשר לדעת למה אתה שואל?
אני בסוף אוקטובר(מתי שציא חלונות 7) קונה מחשב חדש. והמליצו לי מכיוון שיהיה לי 4GB זיכרון אז כדאי לי חלונות 7 בגירסת 64 ביט.
נערך לאחרונה על ידי יפת ב ו' אוגוסט 07, 2009 5:26 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סתם FYI, יש גם לוחות אם למעבדי 32 ביט שיכולים לתמוך ב 4 ג'יגה זכרון (אבל יותר מזה לא, זו כבר מגבלה פיזית, 2 בחזקת 32 = 4 ג'יגה).
בקשר לשאלתך, תחשוב רגע. אם עכשיו אני אומר לך שיש לא מעט אמולטורים שלא פועלים בחלונות 7 כרגע. האם אתה רואה את עצמך לא מתקין 7 בגלל זה?
אני באופן אישי לא אוהב להתקין גרסת חלונות חדשה לפחות שנה מהתאריך בו היא יוצאת לשוק, וגם אז רק אם שמעתי ביקורות טובות עליה, אבל זה רק אני.
אני לא יודע אילו אמולטורים עובדים על 7 ואילו לא, אבל אני יכול להגיד לך בסבירות של 99% שכל האמולטורים שנמצאים בפיתוח פעיל (דוסבוקס, MAME, ZSNES וכו'), או שעובדים על 7, או שבקרוב יוציאו גרסה שתעבוד על 7.
אמולטורים ישנים שכבר לא בפיתוח עלולים להיות בעיה אבל גם לאלה שבעיתיים לרוב יש פתרונות עם קצת מאמץ. החל מVPC (שבא מובנה בחלונות 7) וכלה במצבי תאימות וטלאים.
בקשר לשאלתך, תחשוב רגע. אם עכשיו אני אומר לך שיש לא מעט אמולטורים שלא פועלים בחלונות 7 כרגע. האם אתה רואה את עצמך לא מתקין 7 בגלל זה?
אני באופן אישי לא אוהב להתקין גרסת חלונות חדשה לפחות שנה מהתאריך בו היא יוצאת לשוק, וגם אז רק אם שמעתי ביקורות טובות עליה, אבל זה רק אני.
אני לא יודע אילו אמולטורים עובדים על 7 ואילו לא, אבל אני יכול להגיד לך בסבירות של 99% שכל האמולטורים שנמצאים בפיתוח פעיל (דוסבוקס, MAME, ZSNES וכו'), או שעובדים על 7, או שבקרוב יוציאו גרסה שתעבוד על 7.
אמולטורים ישנים שכבר לא בפיתוח עלולים להיות בעיה אבל גם לאלה שבעיתיים לרוב יש פתרונות עם קצת מאמץ. החל מVPC (שבא מובנה בחלונות 7) וכלה במצבי תאימות וטלאים.