תופעת מיון רשימות קבצים בדוסבוקס
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
דור123
תופעת מיון רשימות קבצים בדוסבוקס
שמתי לב שדוסבוקס ממיין את רשימות הקבצים לפי שם. דרך דוסבוקס בנורטון קומנדר אני מורה לו להציג את הקבצים בסדר הטבעי שלהם ועדיין הוא מציג אותם לפי שם. למה זה?
Re: תופעת מיון רשימות קבצים בדוסבוקס
מה זה "סדר טבעי" ?
bit-ology
הסדר הביטולוגי בו התפתחו מכרטיסים מחוררים.
או הסרט הכרונולוגי בו המציאו את סיומות הקבצים.
או סדר שרירותי בו דור123 רוצה שיהיו מסודרים.
או הסרט הכרונולוגי בו המציאו את סיומות הקבצים.
או סדר שרירותי בו דור123 רוצה שיהיו מסודרים.
קבצים לא נמצאים על דיסק בסדר מסויים, בתים, לעומת זאת, כן. יכול להיות שחצי מקובץ יהיה בתחילת בכונן וחציו השני בסוף הכונן, אז מה אתה מצפה לראות?
אולי אתה לא מסביר את עצמך טוב, איזו אפשרות בנורטון אתה בוחר ב- Sort order ? מה השם שלה?
קוד: בחירת הכל
Volume in drive C has no label.
Volume Serial Number is 18B0-DA30
Directory of C:\
01/21/2007 09:21 PM <DIR> .
01/21/2007 09:21 PM <DIR> ..
10/18/2007 09:52 AM 0.5xDAVE.EXE
10/18/2007 09:52 AM DSCORES.DAV
10/18/2007 09:52 AM 0.5xDAVE.EXE
3 File(s) 604 bytes
אולי אתה לא מסביר את עצמך טוב, איזו אפשרות בנורטון אתה בוחר ב- Sort order ? מה השם שלה?
-
דור123
אני בוחר ב - UNSORTED והקבצים עדיין ממוינים לפי שם למרות שבפועל זה לא אמור להיות כך.
UNSORTED לא ממיין לפי הסדר שבו הקבצים עצמם נמצאים על הדיסק, אלא בסדר שבו שמותיהם כתובים ב-FAT (וגם לא תמיד, זה תלוי בכמה גורמים).
בכל מקרה, אין לי מושג למה לכל הרוחות אתה צריך כזה דבר אבל כפי שהיטבת לציין (פחות או יותר...) ה-SHELL של דוסבוקס לא תומך בזה (בדומה להרבה מאד דברים-קטנים-ולא-נחוצים-למשחקים כאלה שהוא לא תומך בהם).
סביר להניח שאם תפעיל את דוסבוקס עם דוס אמיתי זה כן יעבוד...
בכל מקרה, אין לי מושג למה לכל הרוחות אתה צריך כזה דבר אבל כפי שהיטבת לציין (פחות או יותר...) ה-SHELL של דוסבוקס לא תומך בזה (בדומה להרבה מאד דברים-קטנים-ולא-נחוצים-למשחקים כאלה שהוא לא תומך בהם).
סביר להניח שאם תפעיל את דוסבוקס עם דוס אמיתי זה כן יעבוד...
לצערי אין לי זמן להסביר לך את התהליך (כי זה די מסובך), אם אתה שולט באנגלית, נסה לקרוא על כך בויקי של דוסבוקס.