חייב הורדה!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
הנסתולוגי
חייב הורדה!
למשחק קוראים SKAPHANDER: VIRUS EXPLOSION (אפילו רק SKAPHANDER) מרוב שזה משחק כולכך ישן קשה מאוד למצא הורדה של המשחק אם למשהו יש את המשחק הזה או יודע איפו אפשר להוריד אותו אני מאוד אשמח!
-
הנסתולוגי
Re: חייב הורדה!
למשהו יש מושג איך אפשר להשיג משחקים ישנים חוץ מאתרים כמו אימיול או בדרך אחרת כי מאוד קשה למצא את המשחק הזה!(Skaphander) או אם למשהו יש את המשחק הזה!!!
אני מכיר אתר שבו אפשר למצוא את המשחק, אבל האתר הזה מכיל גם משחקים חדשים ולכן אני לא יכול לפרסם אותו כאן.
אם תירשם לפורום אני אשלח לך ה"פ עם קישור.
אם זה מהאתר שגם אני חושב עליו...אז אין בעיה לתת קישור ישיר, כי הם אכסנו את זה ב-Megaupload דווקא:Og כתב:אני מכיר אתר שבו אפשר למצוא את המשחק, אבל האתר הזה מכיל גם משחקים חדשים ולכן אני לא יכול לפרסם אותו כאן.
<צונזר ע"י Gordi>
משום מה, רשום שזה דמו...אולי הם סתם הסוו את זה ככה וזו כן הגרסה המלאה...צריך לבדוק
אני מעדיף להמנע ממתן קישורים ישירים להורדות, מגיע לאתר שהעלה את המשחק שיעברו דרכו לפני ההורדה.
צנזרתי את הקישור, ברשותך...
צנזרתי את הקישור, ברשותך...
-
הנסתולוגי
סליחה שלא היתי בפרום פשוט שחכתי שכתבי את זה אז מה בדיוק אתם רוצים שאני יעשה כדי שאני יוכל להוריד את המשחק הזה.
(אני מקווה שזה לא יותר מדי מסובך
)...........................................
(אני מקווה שזה לא יותר מדי מסובך
תירשם לפורום הזה, כי אז אני אוכל לשלוח לך הודעה פרטית ולתת לך קישור.
קודם כל שתידע שקוראים לי מעחשיו "קפטן פוק!"
ואחרי שנרשמתי אני רק צריך שתביא לי הורדה (נכון?)
ואחרי שנרשמתי אני רק צריך שתביא לי הורדה (נכון?)
"אלוו משהו בבית???"
תרסן את עצמך בנאדם... בקושי עברו 12 שעות...קפטן פוק! כתב:"אלוו משהו בבית???"
ואללה אתה צודק (סליחה
) וקיבלתי את ההודע שלך אני הכתוב לך אם יהיו בעיות
!SYA
!SYA
אתה יכול להביא לי הסבר איך משתמשים באתר הזה?, כי ניסיתי להפוך את האתר לאנגלית אבל הוא לא חזר לדף שהיה שם את המשחק!.
מה אני צריך לעשות!?
מה אני צריך לעשות!?
לא משנה מצאתי איך להוריד אותו.........................
"המשחק לא כזה משנה העיקר שמצאתי אותו ואני לא צריך למצא יותר משחקים ששיחקתי בילדותי". הורדתי את המשחק הזה כי זה המשחק היחיד שלא מצאתי אבל בזכות האתר שלכם מצאתי את כל המשחקים! (ואני לא חושב שאני ישחק בו שוב...)
"המשחק לא כזה משנה העיקר שמצאתי אותו ואני לא צריך למצא יותר משחקים ששיחקתי בילדותי". הורדתי את המשחק הזה כי זה המשחק היחיד שלא מצאתי אבל בזכות האתר שלכם מצאתי את כל המשחקים! (ואני לא חושב שאני ישחק בו שוב...)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
נו, שויין. העיקר שהנעמת את זמננו.קפטן פוק! כתב:(ואני לא חושב שאני ישחק בו שוב...)