איפה לכתוב קודים בקפטן הוק ?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: איפה לכתוב קודים בקפטן הוק ?
בשלב עצמו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אתה משתמש בפאלם? מה זה אין לך מקום להקליד? במקלדת סטנדרטית יש כמאה וארבעה מקשים, ונפרסת לרוחב של למעלה משלושים סנטימטרים.
בנימה טיפה יותר רצינית, פשוט תקליד את הצ'יטים במהלך המשחק עצמו. זה לא Age of Empires שאתה צריך ללחוץ קודם על Enter או משהו כזה.
בנימה טיפה יותר רצינית, פשוט תקליד את הצ'יטים במהלך המשחק עצמו. זה לא Age of Empires שאתה צריך ללחוץ קודם על Enter או משהו כזה.
-
Daganaar
התכוונתי שאין ממש איפה , אין איזה שורה שבה כותבים .
אז אל תכתוב אותם, פשוט תלחץ על המקשים ותחשוב שזה נכתב איפשהו במקום שאתה לא יכול לראות.
אתה כותב את הקודים באמצע השלב באופן אקראי ללא שורת כתובת. פשוט תרשום אותם סתם ככה וזה יפעל. פשוט תנסה בלי להתווכח יותר מדי.
גררר אני שונא שקוראים למשחק Captain Claw "קפטן הוק" ולא "קפטן טפר",אבל לא יותר משאני שונא שקוראים לPrince of Persia "הנסיך הפרסי" ולא "נסיך פרס"
בחזרה לנושא:
יכול להיות שהצ'יטים פשוט לא עובדים,אני זוכר שהיה את גירסת הRIP של המשחק ושם הצ'יטים לא פעלו.
בחזרה לנושא:
יכול להיות שהצ'יטים פשוט לא עובדים,אני זוכר שהיה את גירסת הRIP של המשחק ושם הצ'יטים לא פעלו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
שונא ש'קוראים'? מה אתה רוצה מהם? ככה קוראים למשחק. אם כבר, "שונא שמתרגמים". בכך הם העמידו את המשחק בשורה עם מאות משחקים/סרטים/וכו' שזכו לתרגומי שמות הזויים ומעוררי מחלוקות.Lex כתב:גררר אני שונא שקוראים למשחק Captain Claw "קפטן הוק" ולא "קפטן טפר",אבל לא יותר משאני שונא שקוראים לPrince of Persia "הנסיך הפרסי" ולא "נסיך פרס"![]()