הוגו 1, שאלה דוסבוקס

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

הוגו 1, שאלה דוסבוקס

שליחה על ידי dj_anubis »

רציתי לדעת האם ניתן להריץ את הוגו 1 (המשחק עם ה4 שלבים), האם ניתן לשחק בו בדוסבוקס

אני יודע שיש אותו באתר ושניתן לשחק בלי דוסבוקס, אבל אני מפחד שכשאני יקנה מחשב חדש, המשחק יעבוד מהר מידי.

ניסיתי להעתיק את קבצי הדוסבוקס מהוגו 2, ולהריץ את הוגו, אז המשחק רץ חלק לגמרי ואפילו בלי פסים שחורים יש לומר :)

אבל בלי סאונד!!!

מישהו הפעיל את המשחק על מחשב חדש?
מישהו הצליח להפעיל אותו עם סאונד דרך דוסבוקס?
Og
מנהל
מנהל

Re: הוגו 1, שאלה דוסבוקס

שליחה על ידי Og »

בהוגו 1 שבאתר אין ארבעה שלבים, יש שניים. כתבתי על זה הסבר מפורט בשרשור שהיה פה לא מזמן.

בקשר לקול, או שהקול דפוק במקור, או שככה הוא אמור להישמע (בדקתי את המשחק על מחשב ישן אז כנראה שזה לא דוסבוקס), ובכל מקרה, הוא בדנית. אם אתה ממש רוצה, אתה יכול להעתיק את קבצי הקול מהגרסה הגרמנית ואז יהיה לך דיבוב בגרמנית, בדיוק כפי שרשמתי באותו שרשור שציינתי מקודם.

אממ, רגע.... אתה מתכוון להוגו שמופיע באתר כהוגו 1... זה שבעברית? אם כן אז הוא אמור להיות בעצם הוגו 3...
בכל מקרה, ניסית להריץ SETUP ?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אז כן אני מתכוון להוגו 3, זה שבא בלי דוסבוקס, וכן הרצתי SETUP ועושה רושם שהסאונד אמור לעבוד מצוין, הוא עובד מצוין בלי דוסבוקס, אני לא רואה סיבה למה עם דוסבוקס זה צריך לא לעבוד

כשהוא מריץ דרך DOSBOX הוא גם כותב לי SOUNDBLAKSTER FOUND מה קורה פה?

OG תנסה את זה בבקשה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

האמת היא שאני לא ממש צריך לנסות... אני הוא זה שפרץ והעלה את המשחק הזה וניסיתי אותו פעמים רבות... בכלל, לפני שהוא הגיע לאתר הוא היה בשיתוף הקבצים ושם הוא היה עם דוסבוקס כלול בהורדה, כך שאין לי ספק שהוא עובד מצוין עם דוסבוקס כולל סאונד.

לעומת זאת, בכל זאת בדקתי וכאמור, לאחר הפעלת הסטאפ ובחירת sound blaster 16 המשחק עובד עם קול בדוסבוקס. כל ההגדרות על ברירות המחדל.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

OG הצלחתי לסדר את זה תודה רבה, אין לך מושג כמה שאני אוהב את הוגו :P
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא