אני לא מצליחה חהפעיל את המשחקים כאן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
רונית המגניבה....
אני לא מצליחה חהפעיל את המשחקים כאן
הורדתי את התוכנה שפורסת את הקבצים,לאחר מכן את תוכנת דוס...משום מה כאשר אני גוררת לתוכנת את קובץ go אני מגיעה למסך "מסע אל העבר"אז כאשר אני לוחצת כפתור כלחשהונאמר לי שזוהי פעולה בלתי חוקית
מה עושים הרי הורדתי את כל התוכנות שצריך
תודה מראש...
מה עושים הרי הורדתי את כל התוכנות שצריך
תודה מראש...
Re: אני לא מצליחה חהפעיל את המשחקים כאן
תסבירי בדיוק איזו תוכנת פריסה הורדת וכיצד את פורסת בעזרתה.
-
רונית.....
wrar380he זה תוכנת הפריסה...והפריסה היא פשוטה,כאשר מורידים משחק כלשהו,יש קובץ שמתקבל שמסומן כספרים,אני מסמנת אותו בעכבר ואז מופיע לי אופציה באנגלית של extract אני לוחצת עליה ואז כך הקבצים יוצאים החוצה,לאחר מכן מתקבלים קבצים של go,stup......את קובץ go משכתי לסימון של של dosbox ואז עולה לי הלוגו של האתר הזה...
אשח לדעת במה טעיתי
תודה
אשח לדעת במה טעיתי
תודה
אם אני מבין את מה שאת מתארת, לא טעית בכלום.
אני רוצה לבדוק משהו איתך אבל לפני שאני יכול לעשות את זה אני צריך לדעת שם של משחק אחד שאת מנסה להפעיל כפי שאמרת לי.
אני רוצה לבדוק משהו איתך אבל לפני שאני יכול לעשות את זה אני צריך לדעת שם של משחק אחד שאת מנסה להפעיל כפי שאמרת לי.
-
אורח
street fighter turbo
דינג'ריס דייב
אני אנסה עוד משחקים
דינג'ריס דייב
אני אנסה עוד משחקים
תפעילי את דייב כפי שהסברת אבל הפעם לאחר שגררת את GO לקיצור הדרך של דוסבוקס וקיבלת את השגיאה שאומרת שהפקודה לא חוקית, תכתבי:
DAVE
ותלחצי אנטר (בתוך דוסבוקס, כמובן).
תגידי לי מה קרה.
DAVE
ותלחצי אנטר (בתוך דוסבוקס, כמובן).
תגידי לי מה קרה.
אולי...את פורסת לא לתוך תיקיה אלא סתם על שולחן העבודה? זה יכול לגרום לבעיות ככה...
אחת שתיים שלוש, ניסיון.
מבדיקה מאד שטחית שערכתי, נראה לי שגרסה 0.73 לא מפעילה קבצי אצווה ע"י גרירה שלהם לקיצור הדרך של DOSBox.
Re: אחת שתיים שלוש, ניסיון.
BP, לא מתאים לך לדבר בשפת הדיוטות... מה זה "לא מפעילה"? מה קורה?BluePrint כתב:מבדיקה מאד שטחית שערכתי, נראה לי שגרסה 0.73 לא מפעילה קבצי אצווה ע"י גרירה שלהם לקיצור הדרך של DOSBox.
USER=ID10T
מתחבא מאחורי:
כלום, זה מה שקורה.
הקובץ (סתם קובץ הקורא לקובץ ההפעלה) מפעיל את DOSBox כאילו לחצתי על קיצור הדרך לבדו.
מה קורה?BluePrint כתב:בדיקה מאד שטחית
כלום, זה מה שקורה.
הקובץ (סתם קובץ הקורא לקובץ ההפעלה) מפעיל את DOSBox כאילו לחצתי על קיצור הדרך לבדו.
מוזר מאוד... נסה לגרור אל הקובץ dosbox.exe
...Ripley's
גרירה אל הקובץ עצמו עובדת. (לפחות בפעם האחת שניסיתי לפני שהמערכת החליטה שהגיע הזמן לקרוס שוב)