צריך עזרה בייעוץ vista או xp?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
צריך עזרה בייעוץ vista או xp?
כנראה שבקרוב אני אקנה מחשב חדש, ואני מתלבט בה לנתקין WINDOWS VISTA או WINDOWS XP
מאוד חשובים לי המשחקים הישנים והאמולטורים ולכן אני רוצה לדעת האם כל התוכנות הבאות יעלו על VISTA
EPSXE (מדמה לפלייסטיישן 1)
SNES9X
KEGA FUSION
מדמה ל-NES (לא זוכר את השם שלו עכשיו)
MAME (חשוב ביותר)
וכמובן DOSBOX, חשוב לי לדעת איך יעבדו גם כל המשחקים שבפינת שיתוף הקבצים, כמו אתה חושב שאתה חכם, הוגו (חשוב!), ועוד... ועוד...
אם יש פה מישהו שיש לו VISTA מותקן, ושיודע על דברים שלא עובדים במערכת הזאת בבקשה שיכתוב, איזה משחקים או אמולטורים לא עובדים
מאוד חשובים לי המשחקים הישנים והאמולטורים ולכן אני רוצה לדעת האם כל התוכנות הבאות יעלו על VISTA
EPSXE (מדמה לפלייסטיישן 1)
SNES9X
KEGA FUSION
מדמה ל-NES (לא זוכר את השם שלו עכשיו)
MAME (חשוב ביותר)
וכמובן DOSBOX, חשוב לי לדעת איך יעבדו גם כל המשחקים שבפינת שיתוף הקבצים, כמו אתה חושב שאתה חכם, הוגו (חשוב!), ועוד... ועוד...
אם יש פה מישהו שיש לו VISTA מותקן, ושיודע על דברים שלא עובדים במערכת הזאת בבקשה שיכתוב, איזה משחקים או אמולטורים לא עובדים
uneducated opinion
לכל הדעות (ששמעתי\קראתי), Vista ל-XP זה כמו ME ל-98.
Re: צריך עזרה בייעוץ vista או xp?
אוקיי, אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין 98 ל-ME?
אם אני זוכר נכון כל מה שעבד על 98 עבד גם על ME, אני צודק?
ז"א שהכל יעבוד על VISTA?
אם אני זוכר נכון כל מה שעבד על 98 עבד גם על ME, אני צודק?
ז"א שהכל יעבוד על VISTA?
speaking from inexperience
גם אני לא יודע מה ההבדל. מהמעט שנגעתי ב'חלונות Millenium', כל שראיתי זה שינויים לממשק ושאר "יפיופים" בנסיון להראות חדשנות, כשמאחור זה אותו DOS 7 שקורס תחת העומס הנוסף.
Vista היא לא "XP מיופיפת" (מראה חדש לתוכנה ישנה כמו ME ל-98) מה שמבטיח לך שלא הכל יעבוד, אבל בכל השאר ההקש עומד.
Micro$oft ניסו להמציא מחדש את הגלגל עם Vista אבל שכחו ללטש את כל הפינות, זו מערכת מצויינת אם אתה מתכוון להתקין בה רק תוכנות של Micro$oft (וגם זה לא בטוח) אבל כל דבר אחר... אל תסמוך.
Vista היא לא "XP מיופיפת" (מראה חדש לתוכנה ישנה כמו ME ל-98) מה שמבטיח לך שלא הכל יעבוד, אבל בכל השאר ההקש עומד.
Micro$oft ניסו להמציא מחדש את הגלגל עם Vista אבל שכחו ללטש את כל הפינות, זו מערכת מצויינת אם אתה מתכוון להתקין בה רק תוכנות של Micro$oft (וגם זה לא בטוח) אבל כל דבר אחר... אל תסמוך.
אז כמו שחשבתי להתקין XP, אתה מסכים איתי? עוד מישהו חושב שאני צריך להתקין XP?
השאלה העיקרית שאתה צריך לשאול את עצמך - האם אתה זקוק לאחת (או יותר) התכונות של ויסטה? תכונות כגון אבטחת משתמשים (USERS) אדוקה יותר או מראה תפריטים וחלונות יותר גרפי מXP...
כי אם אתה לא צריך תכונות שיש בויסטה ואין ב-XP, למה לכל הרוחות שתרצה ויסטה?
כי אם אתה לא צריך תכונות שיש בויסטה ואין ב-XP, למה לכל הרוחות שתרצה ויסטה?
רק אציין שמיותר להתקין ויסטה. עוד חודשיים בערך יוצאת ווינדוס 7 המצויינת ו-XP עדיין נחשבת למערכת טובה ויציבה.
ויסטה היא הנפילה הקשה של מיקרוסופט מאז ME.
ויסטה היא הנפילה הקשה של מיקרוסופט מאז ME.
בעיקרון באמת תשאל את עצמך אם אתה צריך משהו מהתכונות של ויסטה-למשך ה-64 Bit כדי לתמוך ב-4 GB זיכרון Ram ומעלה למשל(למרות שגם ב-XP אפשר נראה לי).
מלבד זה-ויסטה(פיכסטה) יותר כבדה ומסורבלת(לטעמי).
מלבד זה-ויסטה(פיכסטה) יותר כבדה ומסורבלת(לטעמי).
קיויתי שזה מה שתיעצו לי, אני מתקין XP