בעיה בדוסבוקס
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בעיה בדוסבוקס
שאני מנסה להפעיל את המשחק באמצעות dosbox זה עושה לי:
This program must be run under win32
איך אני אפעיל בכל זאת? זה ממש חשוב
This program must be run under win32
איך אני אפעיל בכל זאת? זה ממש חשוב
Re: בעיה בדוסבוקס
זה לא משחק לדוסבוקס , כשאתה מריץ לתחץ קליק ימני על הקובץ יש לך שם FOLDER שנקראת תאימות, תבחר WINSDOWS 9X, וזה אמור לעובד
בהצלחה
בהצלחה
אממ זה מה שיש לי:dj_anubis כתב:זה לא משחק לדוסבוקס , כשאתה מריץ לתחץ קליק ימני על הקובץ יש לך שם FOLDER שנקראת תאימות, תבחר WINSDOWS 9X, וזה אמור לעובד
בהצלחה
על מה אני לוחץ?
-
Octarine
מאפיינים --> הלשונית "תאימות" --> ומקווה שמשם תסתדר לבד...
כמובן שאם זה לא עובד תמיד אפשר לחפש בגוגל "[שם המשחק] + XP" ולראות איך אנשים אחרים הצליחו להפעיל אותו.
ועוד עצה בחינם: אם אתה לא רוצה לחשוף את הדסקטופ שלך (למרות שאין לי מושג מה כ'כ פרטי באייקון "המחשב שלי") אפשר לערוך את התמונה ב-mspaint ולהעלות רק את החלק הרלוונטי.
כמובן שאם זה לא עובד תמיד אפשר לחפש בגוגל "[שם המשחק] + XP" ולראות איך אנשים אחרים הצליחו להפעיל אותו.
ועוד עצה בחינם: אם אתה לא רוצה לחשוף את הדסקטופ שלך (למרות שאין לי מושג מה כ'כ פרטי באייקון "המחשב שלי") אפשר לערוך את התמונה ב-mspaint ולהעלות רק את החלק הרלוונטי.
לא עובד..ניסיתי את כל האפשרויות בתאימות וניסיתי להפעיל דרך הדוסבוקס וזה לא פועל!Octarine כתב:מאפיינים --> הלשונית "תאימות" --> ומקווה שמשם תסתדר לבד...
אלו האפשרויות:
ניסת להפעיל ב- 256 צבעים (זה נמצא בלשונית "תאימות")?
רמז אם לא ניסית אז תנסה.
רמז אם לא ניסית אז תנסה.
-
אורח
ניסיתי..לא עובדoriel38 כתב:ניסת להפעיל ב- 256 צבעים (זה נמצא בלשונית "תאימות")?
רמז אם לא ניסית אז תנסה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
סליחה על שאלת הברור-מאליו, אבל נסית להפעיל אותו בצורה רגילה? משום מה זכור לי שהפעלתי את המשחק הזה פעם על XP.
בכל מקרה, אם זה לא עובד, נסה את אפשרויות התאימות החדשות יותר (98, Me, 2000). אל תנסה את התאימות ל-256 צבעים.
טירוף, הבמ"מ שרץ פה.
בכל מקרה, אם זה לא עובד, נסה את אפשרויות התאימות החדשות יותר (98, Me, 2000). אל תנסה את התאימות ל-256 צבעים.
טירוף, הבמ"מ שרץ פה.
חופשי במ"מ, מי ישמע מה יקרה אם יראו לו את האייקונים