בעיה בנמלולים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
somebody
בעיה בנמלולים
דבר ראשון, המסך לפני תחילת המשחק נראה לא טוב (יש שם בעיה עם הצבעים), והמשחק עצמו כנ"ל (במשחק עצמו יכול להיות שזאת הגרפיקה פשוט, אבל במסך לפני בטוח זה לא).
דבר שני, בנוגע למשהו יותר ספציפי - אני לא מצליח לראות את שלב 22.. יש שם בעיה רצינית עם הצבעים והכל מחורבש כזה..
תודה.
דבר שני, בנוגע למשהו יותר ספציפי - אני לא מצליח לראות את שלב 22.. יש שם בעיה רצינית עם הצבעים והכל מחורבש כזה..
תודה.
Re: בעיה בנמלולים
אתה כנראה מתכוון למסך לפני תחילת שלב, לא לפני תחילת המשחק. זו בעיה ידועה אבל זה קורה רק במסך הזה ולא ממש אמור להפריע.
בכל מקרה, אם זה ממש מפריע לך, תשנה את הערך machine מ- svga_s3 ל- vgaonly בקונפיגורציה של דוסבוקס, זה יסדר את הצבעים.
בכל מקרה, אם זה ממש מפריע לך, תשנה את הערך machine מ- svga_s3 ל- vgaonly בקונפיגורציה של דוסבוקס, זה יסדר את הצבעים.
סיסמה בבקשה.somebody כתב:אני לא מצליח לראות את שלב 22.. יש שם בעיה רצינית עם הצבעים והכל מחורבש כזה..
התחל>תכניות>DOSBox0.73 ושם תחת Configuration תראה Edit Configuration.אורח כתב:איך אני משנה את הקונפיגורציה?
הסיסמה של שלב 22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!somebody עם תסמונת 'פוביית סימני השאלה' כתב:איזה סיסמא????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(כדי שאני אוכל לבדוק את הבעיה אצלי)
-
אורח
סבבה עכשיו הצבעים בסדר. תודה!Og כתב:התחל>תכניות>DOSBox0.73 ושם תחת Configuration תראה Edit Configuration.אורח כתב:איך אני משנה את הקונפיגורציה?
הסיסמה של שלב 22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!somebody עם תסמונת 'פוביית סימני השאלה' כתב:איזה סיסמא????????
(כדי שאני אוכל לבדוק את הבעיה אצלי)
בקשר לשלב 22 - הורדתי את המשחק מאבנדוניה ואז זה עבד. תודה בכל זאת.
ד"א- מי זה המתחזה הזה ששלח "איזה סיסמא???????"
XD
אני בכל זאת אשמח לקבל את הסיסמה כדי לבדוק אם צריך להחליף את הגרסה שבאתר. אם אתה לא יכול לומר לי את הסיסמה, לפחות תאמר לי באיזו רמת קושי מדובר (Fun ?).אורח כתב:בקשר לשלב 22 - הורדתי את המשחק מאבנדוניה ואז זה עבד. תודה בכל זאת.
אתהאורח כתב:ד"א- מי זה המתחזה הזה ששלח "איזה סיסמא???????"
XD
-
אורח
שכחתי כבר באיזה שלב זה היה :S (המשחק ממכר).. אבל זה היה ב fun, משהו בסביבות ה 15-25..Og כתב:אני בכל זאת אשמח לקבל את הסיסמה כדי לבדוק אם צריך להחליף את הגרסה שבאתר. אם אתה לא יכול לומר לי את הסיסמה, לפחות תאמר לי באיזו רמת קושי מדובר (Fun ?).אורח כתב:בקשר לשלב 22 - הורדתי את המשחק מאבנדוניה ואז זה עבד. תודה בכל זאת.
XD
אה עוד משהו - למה לפעמים כשמסיימים שלב או כשנגמר הזמן לשלב וכו'.. (בקיצור - כשיש את המסך לאחר שלב מסויים), אז כשלוחצים על העכבר זה חוזר לתפריט הראשי ורק אחרי שלוחצים שם זה ממשיך לשלב הבא? יש אפשרות לתקן את זה?
שוב תודה.
-
אורח
אופס... רק עכשיו שמתי לב שכתבתי שלב 22 חחחח.. אז הנה: FLCMJLLGDYאורח כתב:שכחתי כבר באיזה שלב זה היה :S (המשחק ממכר).. אבל זה היה ב fun, משהו בסביבות ה 15-25..Og כתב:אני בכל זאת אשמח לקבל את הסיסמה כדי לבדוק אם צריך להחליף את הגרסה שבאתר. אם אתה לא יכול לומר לי את הסיסמה, לפחות תאמר לי באיזו רמת קושי מדובר (Fun ?).אורח כתב:בקשר לשלב 22 - הורדתי את המשחק מאבנדוניה ואז זה עבד. תודה בכל זאת.
XD
אה עוד משהו - למה לפעמים כשמסיימים שלב או כשנגמר הזמן לשלב וכו'.. (בקיצור - כשיש את המסך לאחר שלב מסויים), אז כשלוחצים על העכבר זה חוזר לתפריט הראשי ורק אחרי שלוחצים שם זה ממשיך לשלב הבא? יש אפשרות לתקן את זה?
שוב תודה.
למען האמת, כבר מקודם בדקתי בעצמי ואכן נראה שיש בעיה בשלב הזה. לצערי עוד היה לי זמן לבדוק גרסאות אחרות.
תשתמש ברום, עובד הכי טוב.
http://rom.old-games.org/romexplain.php" target="_blank
יש אפשרות לתקן את אותה בעיה עם למינגס אבל דרך די-פנד ולא דרך דוסבוקס באופן ישיר?
איזו בעיה? אם את מדברת על שלב 22, אז כפי שנאמר כאן, זו אינה בעיה בהגדרות, צריך להוריד גרסה שאין בה את הבעיה.
אם את מדברת על הצבעים במסך ההוראות לשלב, אז כן, אפשר גם מדיפנד אבל אני לא יודע איך לעשות את זה כי אני לא משתמש בדיפנד. מה שכן, את חייבת את הגרסה החדשה של דוסבוקס, גרסאות 0.72 ומטה לא תעבודנה.
אם את מדברת על הצבעים במסך ההוראות לשלב, אז כן, אפשר גם מדיפנד אבל אני לא יודע איך לעשות את זה כי אני לא משתמש בדיפנד. מה שכן, את חייבת את הגרסה החדשה של דוסבוקס, גרסאות 0.72 ומטה לא תעבודנה.