בעיה פס שחור למעלה ב-ScummVM
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בעיה פס שחור למעלה ב-ScummVM
אני משתמש בSummVM 0.13. יש למעלה פס שחור(למטה לא). מה צריך לעשות כדי שהמשחק יהיה על כל המסך ולא יהיה פס שחור למעלה?
Re: בעיה פס שחור למעלה ב-ScummVM
כבר ניסית את האפשרות Aspect ratio correction שתחת Options>Graphics ?
כן, לפני שהתשמשתי באפשרות הזו היה לי קו שחור למעלה ולמטה. עכשיו יש רק קו שחור למעלה.Og כתב:כבר ניסית את האפשרות Aspect ratio correction שתחת Options>Graphics ?
רשמתי 0.13...אורח כתב:באיזה גרסה אתה משתמש?
אני לא כ"כ מכיר את התכנה ואין לי מושג. נסה לחפש הודעות עם אותה הבעיה בפורום שלהם.
-
אורח
יש יותר חדיש תנסה תוריד http://www.scummvm.org/downloads.php" target="_blankיפת כתב:רשמתי 0.13...אורח כתב:באיזה גרסה אתה משתמש?
הורדתי את גירסא 0.13.1 ועדיין יש פס שחור למעלה.אורח כתב:יש יותר חדיש תנסה תוריד http://www.scummvm.org/downloads.php" target="_blankיפת כתב:רשמתי 0.13...אורח כתב:באיזה גרסה אתה משתמש?
.XPאורח כתב:איזה מערכת הפעלה יש לך?
how the world works
אפשרות Aspect Ratio Correction מתקנת עיוותים ביחס (אורך לרוחב) התמונה עקב הבדלים בהפרדה של המסכים היום לבין ההפרדה שהמשחק תוכנן לה. השארת "איזורים מתים" על המסך היא תוצאה של אפשרות זו ה"מועכת" את המשחק על ציר האורך כדי שהתמונה תראה כמו שתוכננה להראות בהפרדה המקורית לה תוכננה.
ביטול Aspect Ratio Correction תפרוס את המשחק על כל המסך אבל התוצאה תהיה תמונה מעוותת ו"מתוחה".
ביטול Aspect Ratio Correction תפרוס את המשחק על כל המסך אבל התוצאה תהיה תמונה מעוותת ו"מתוחה".
BP, קרא שוב את ההודעות בשרשור, נראה שפיספת את ההודעה השנייה של יפת.
...I wondered where that got to
לא פספסתי, קראתי ואז התעלמתי.
אני חושב שהשאלה הכי חשובה עדיין לא נשאלה: מדובר בהפעלה על מסך מלא או שהפס השחור מופיע גם בעת משחק בחלון?
ועוד אחת: מה הוא המשחק?
scummVM יפעל טוב גם עם התקן מסך של ברירת המחדל ויתאים את המשחק להפרדת המסך ללא הגדרות מיוחדות אז אני חושב שזו לא בעיה טכנית.
המחשבה הראשונה שלי היתה שלמחשב מחובר מסך רחב המורכב אנכית. (לגובה)
אני חושב שהשאלה הכי חשובה עדיין לא נשאלה: מדובר בהפעלה על מסך מלא או שהפס השחור מופיע גם בעת משחק בחלון?
scummVM יפעל טוב גם עם התקן מסך של ברירת המחדל ויתאים את המשחק להפרדת המסך ללא הגדרות מיוחדות אז אני חושב שזו לא בעיה טכנית.
Re: ...I wondered where that got to
יש פס שחור רק במסך מלא. בחלון לא.BluePrint כתב:לא פספסתי, קראתי ואז התעלמתי.
כל המשחקים גם התוכנה(ScummVM) עצמה היא עם קו שחור.
ולא אין לי מסך רחב יש לי מסך CRT רגיל.
?could you be any more vague
מעניין.
האם Aspect Ratio Correction של scummVM מופעל? (של התוכנה עצמה, לא לכל משחק בנפרד)
האם Aspect Ratio Correction של scummVM מופעל? (של התוכנה עצמה, לא לכל משחק בנפרד)