הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אני מנחש שהאורח השני הוא לא האורח הראשון, אז רק אזהיר את האורח הראשון מלהוריד את הקובץ שהציע האורח השני.
אם אתה (האורח הראשון) נדרש להוריד מחדש את DOSBox שאמרת שכבר יש לך, קח עותק מעודכן ישירות מאתר התוכנה ולא גרסה מיושנת שהועלתה לאתר איכסון.
BluePrint כתב:אני מנחש שהאורח השני הוא לא האורח הראשון, אז רק אזהיר את האורח הראשון מלהוריד את הקובץ שהציע האורח השני.
אם אתה (האורח הראשון) נדרש להוריד מחדש את DOSBox שאמרת שכבר יש לך, קח עותק מעודכן ישירות מאתר התוכנה ולא גרסה מיושנת שהועלתה לאתר איכסון.
אני האורח השני מה זה משנה תוכנה ישנה או לו הכול אותו דבר....
בכול מקרה תוריד אתה הגרסה החדישה יותר פהhttp://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=dosbox&filename=DOSBox0.72-win32-installer.exe&use_mirror=garr
אורח כתב:אני האורח השני מה זה משנה תוכנה ישנה או לו הכול אותו דבר....
זה משנה כי זה לא אותו דבר.
אתה קישרת לגרסה 0.65 והחדשה ביותר היא 0.72, אם אתה חושב ששני המספרים האלו הם אותו דבר אני חוזה לך 'נכשל' כציון במתמטיקה.
ההפרש בין הגרסאות מייצג 17 חודשים (כמעט שנה וחצי) של פיתוח ועשרות אם לא מאות תיקונים, שאחד מהם יכול לקבוע אם משחק יפעל או ירסק את התוכנה.
ולאורח הראשון: אם אין לך את הגרסה המעודכנת ביותר, הורד אותה והחלף את הישנה.
יש כאן איזה בעיה בהבנה נראה לי....
אמרתי שהפעלתי את זה עם dosbox והפלתי עוד משחקים אז אני יודעת איך עושים את זה וזה לא מצליח מישהו פה הוריד את המשחק ושיחק בו??
אורח כתב:אני האורח השני מה זה משנה תוכנה ישנה או לו הכול אותו דבר....
זה משנה כי זה לא אותו דבר.
אתה קישרת לגרסה 0.65 והחדשה ביותר היא 0.72, אם אתה חושב ששני המספרים האלו הם אותו דבר אני חוזה לך 'נכשל' כציון במתמטיקה.
ההפרש בין הגרסאות מייצג 17 חודשים (כמעט שנה וחצי) של פיתוח ועשרות אם לא מאות תיקונים, שאחד מהם יכול לקבוע אם משחק יפעל או ירסק את התוכנה.
ולאורח הראשון: אם אין לך את הגרסה המעודכנת ביותר, הורד אותה והחלף את הישנה.
אורח כתב:יש כאן איזה בעיה בהבנה נראה לי....
אמרתי שהפעלתי את זה עם dosbox והפלתי עוד משחקים אז אני יודעת איך עושים את זה וזה לא מצליח מישהו פה הוריד את המשחק ושיחק בו??