אני צריך קודים למשחק...(כנסו בבקשה)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אני צריך קודים למשחק...(כנסו בבקשה)
מי מכיר קודים למשחק dune 2000
תודה מראש לעוזרים
תודה מראש לעוזרים
or didn't you know that
אפילו מתכנתי המשחק לא מכירים קודים לרמות בו.
Re: אני צריך קודים למשחק...(כנסו בבקשה)
מאיפה אתה יודע?
וחוץ מזה זה בשביל הכיף
וחוץ מזה זה בשביל הכיף
"it's what I do"
Westwood חושבים שלשחק לפי החוקים זה כיף מספיק, במשחקים שלהם (ושל חברות שבנו משחקים בשבילם כמו במקרה של Dune 2000) אין רמאות מובנית.
אם לרמות זה הכיף שלך, יש הוראות איך לערוך משחק שמור כדי לתת לעצמך הרבה כסף או שאתה יכול להפעיל "אימונית". (trainer)
אם לרמות זה הכיף שלך, יש הוראות איך לערוך משחק שמור כדי לתת לעצמך הרבה כסף או שאתה יכול להפעיל "אימונית". (trainer)
איפה ההוראות איך עושים את זה? 
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני יודע שמתחביביך לגרום להדיוט להזיע, אבל להרחיק לכת עד כדי אימונית? (training)BluePrint כתב:להפעיל "אימונית". (trainer)
Re: "it's what I do"
איפה אני יכול להשיג את ה treiner?BluePrint כתב: אם לרמות זה הכיף שלך, יש הוראות איך לערוך משחק שמור כדי לתת לעצמך הרבה כסף או שאתה יכול להפעיל "אימונית". (trainer)
...well, you see
איפה משיגים trainer או הוראות לעריכת משחקים שמורים?
זו שאלה טובה.
ובכן, יש רשת תקשורת כלל-עולמית המחברת מספר רב מאד של מחשבים. יש לה שם מעניין, סוג של עיקום או הרחבה של המילה "רשת".
בין המחשבים המחוברים קבוע לאותה רשת יש כאלו המאכסים מידע שיצרו אנשים פרטיים, ומידע זה יכול להיות גם קבצים המאפשרים לרמות במשחקים או מסבירים איך לעשות זאת לבד. לרוב הם נמצאים באתרים המוקדשים למשחקי מחשב או למשחק הלחודי בו רוצים לרמות.
הדרך להגיע אל אותו מידע כאשר לא יודעים את כתובת המחשב המאכסן אותו, היא להעזר במחשב אחר המאכסן רשימת כתובות גדולה ולחפש באותה רשימה בעזרת תוכנה הנקראת 'מנוע חיפוש'. יש הרבה מנועי חיפוש ובטח כל מי שתשאל יכול להכיר לך יותר מאחד.
אל מנוע החיפוש אתה מזין את המידע אותו אתה מחפש, לדוגמא: Dune 2000 trainer, או Dune 2000 cheat ואז רק צריך לעבור על התוצאות ולראות אם מנוע החיפוש מצא את מה שרצית.
זו פעולה קצת מסובכת וצריך ידע לא מבוטל במחשבים כדי לצלוח את התהליך, אבל אני בטוח שתמצא ילד בן 10 שיוכל להדריך אותך.
זו לא הפעם הראשונה בה אני מתרגם כך את המונח, נראה לי מתאים יותר מ"מאמן".
זו שאלה טובה.
ובכן, יש רשת תקשורת כלל-עולמית המחברת מספר רב מאד של מחשבים. יש לה שם מעניין, סוג של עיקום או הרחבה של המילה "רשת".
בין המחשבים המחוברים קבוע לאותה רשת יש כאלו המאכסים מידע שיצרו אנשים פרטיים, ומידע זה יכול להיות גם קבצים המאפשרים לרמות במשחקים או מסבירים איך לעשות זאת לבד. לרוב הם נמצאים באתרים המוקדשים למשחקי מחשב או למשחק הלחודי בו רוצים לרמות.
הדרך להגיע אל אותו מידע כאשר לא יודעים את כתובת המחשב המאכסן אותו, היא להעזר במחשב אחר המאכסן רשימת כתובות גדולה ולחפש באותה רשימה בעזרת תוכנה הנקראת 'מנוע חיפוש'. יש הרבה מנועי חיפוש ובטח כל מי שתשאל יכול להכיר לך יותר מאחד.
אל מנוע החיפוש אתה מזין את המידע אותו אתה מחפש, לדוגמא: Dune 2000 trainer, או Dune 2000 cheat ואז רק צריך לעבור על התוצאות ולראות אם מנוע החיפוש מצא את מה שרצית.
זו פעולה קצת מסובכת וצריך ידע לא מבוטל במחשבים כדי לצלוח את התהליך, אבל אני בטוח שתמצא ילד בן 10 שיוכל להדריך אותך.
Radioactive Grandpa כתב:אני יודע שמתחביביך לגרום להדיוט להזיע, אבל להרחיק לכת עד כדי אימונית? (training)
זו לא הפעם הראשונה בה אני מתרגם כך את המונח, נראה לי מתאים יותר מ"מאמן".
לקח לי כמה שניות טובות להבין את הבדיחה.Radioactive Grandpa כתב:אני יודע שמתחביביך לגרום להדיוט להזיע, אבל להרחיק לכת עד כדי אימונית? (training)BluePrint כתב:להפעיל "אימונית". (trainer)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא היה שווה את זה, הא? 
היה זה קופץ מהר יותר אילו היית מזדעדע מהתרגום הרשמי כשזה הוכרז.
היה זה קופץ מהר יותר אילו היית מזדעדע מהתרגום הרשמי כשזה הוכרז.