סקר קצרצר - משחקים במשקל נוצה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
סקר קצרצר - משחקים במשקל נוצה
מהם חמשת המשחקים הישנים הטובים ביותר ששוקלים 600 קילובייט או פחות (כשהם פרוסים) ורצים ב-DOS?

Re: סקר קצרצר - משחקים במשקל נוצה
קפצה עליך רוח סקרים?
600 קילו? זה לא יותר מדי? זה כולל כמעט את כל המשחקים שהייתי משחק בהם עד תחילת שנות ה-90. כל ה-100, בערך...
600 קילו? זה לא יותר מדי? זה כולל כמעט את כל המשחקים שהייתי משחק בהם עד תחילת שנות ה-90. כל ה-100, בערך...
יש לסקר הזה משמעויות אופרטיביותOg כתב:קפצה עליך רוח סקרים?
אם כך, יצאת נשכר, הגבלת המשקל תפריע לך קצת פחות בבחירת המשחקיםOg כתב:זה כולל כמעט את כל המשחקים שהייתי משחק בהם עד תחילת שנות ה-90. כל ה-100, בערך...
אוי, איזה מטומטם אני...Gordi כתב:יש לסקר הזה משמעויות אופרטיביות![]()
טוב, בסוף נפל האסימון
Alleycat חייב להיות כלול, למרות שהקול די נחוץ בשלבים מסויימים (בעיקר בשלב הכלבים הישנים).
לא בטוח שכולם פחות מ-600(אבל בטח לא הרבה יותר אם כן):
North&South
Zool
Wings Of Fury
Golden Axe
Altered Beast
North&South
Zool
Wings Of Fury
Golden Axe
Altered Beast
חתול סמטאות
הנסיך הפרסי (גבולי)
טטריס\פקמן (אם הנסיך גדול מדי [מה אתכם? הוא ענק!])
האחים מריו
ugh!
דייב המסוכן
ויכול להיות עוד.
הנסיך הפרסי (גבולי)
טטריס\פקמן (אם הנסיך גדול מדי [מה אתכם? הוא ענק!])
האחים מריו
ugh!
דייב המסוכן
ויכול להיות עוד.
תודה על התגובות
פחות או יותר באותו עניין, אתם מוזמנים לשמש Beta-Testers למשהו חדש שעשוי להכנס לפינת משחקי האונליין: איך המשחקים רצים על המחשב שלכם? איטיים? מהירים? אפשר לשחק בהם בצורה נורמלית? הבנתם איך נכנסים למשחקים?
רושם כללי? הערות נוספות?
(הערה: נכון לעכשיו המשחקים הם ללא קול).
פחות או יותר באותו עניין, אתם מוזמנים לשמש Beta-Testers למשהו חדש שעשוי להכנס לפינת משחקי האונליין: איך המשחקים רצים על המחשב שלכם? איטיים? מהירים? אפשר לשחק בהם בצורה נורמלית? הבנתם איך נכנסים למשחקים?
רושם כללי? הערות נוספות?
(הערה: נכון לעכשיו המשחקים הם ללא קול).
מעניין! זה עובד ב-Bochs דרך Java? אפשר לקבל יותר Insight על הדרך שבה זה עובד?
הקשר היחיד ל Bochs הוא שהאמולטור משתמש בקובץ הBIOS החינמי ממנו.
זה עובד בJAVA במקור.
גורדי, מדוע לא רשום בשום מקום שדאבל קליק שמאלי נועל את העכבר ודאבל קליק ימני משחרר אותו? ללא נעילת העכבר המקשים במקלדת מבצעים פעולות בדפדפן ולכן מפריעים.
זה עובד בJAVA במקור.
גורדי, מדוע לא רשום בשום מקום שדאבל קליק שמאלי נועל את העכבר ודאבל קליק ימני משחרר אותו? ללא נעילת העכבר המקשים במקלדת מבצעים פעולות בדפדפן ולכן מפריעים.
אפשר קצת מדיע על איך זה פועל?
נראה לי שpizza worm עובד קצת יותר מידי מהר. לגבי האחרים קשה לי לקבוע.
נראה לי שpizza worm עובד קצת יותר מידי מהר. לגבי האחרים קשה לי לקבוע.
ניסיתי קצת את Wings Of Fury, ולפחות אצלי-הוא רץ לא טוב. מאוד איטי לפני שאתה ממריא, ואז פתאום ממש מהיר, ושוב איטי...
Pizza Worm זז לי קצת לאט, אבל אפשר לשחק בו
Pizza Worm זז לי קצת לאט, אבל אפשר לשחק בו
testing, testing, 1, 2, 3, 4
חלק רוב המשחקים מעט איטיים, Pizza Worm באמת מעט מהיר אבל הבעיה העיקרית היא מהירות לא אחידה.
---
3500 Athlon64
2GB RAM 400Mhz DC
Firefox
---
3500 Athlon64
2GB RAM 400Mhz DC
Firefox
תודה רבה על התגובות,
כפי ש-BluePrint ציין, הבעיה העיקרית שעולה היא אכן שהמהירות לא אחידה.
אשמח מאוד אם תוכלו בבקשה לציין באילו משחקים לדעתכם ניתן לשחק בצורה "חלקה" וללא בעיה, ואם מספר אנשים יציינו את אותו המשחק ייתכן ונוכל להוסיף אותו לאתר.
שוב תודה...
כפי ש-BluePrint ציין, הבעיה העיקרית שעולה היא אכן שהמהירות לא אחידה.
אשמח מאוד אם תוכלו בבקשה לציין באילו משחקים לדעתכם ניתן לשחק בצורה "חלקה" וללא בעיה, ואם מספר אנשים יציינו את אותו המשחק ייתכן ונוכל להוסיף אותו לאתר.
שוב תודה...
אני אוסיף בעתיד, קיוויתי לאסוף בדרך עוד כמה הערות או בעיות הפעלה מהנוכחים כאן על מנת להחליט היכן המקום המתאים למקם מידע כזה.Og כתב: גורדי, מדוע לא רשום בשום מקום שדאבל קליק שמאלי נועל את העכבר ודאבל קליק ימני משחרר אותו? ללא נעילת העכבר המקשים במקלדת מבצעים פעולות בדפדפן ולכן מפריעים.
one of five
המשחק שפועל במהירות אחידה הוא Pizza Worm. (לא ניסיתי את Alley Cat)
לא נתקלתי בבעיה עם העכבר וניתוב המקשים למסגרת המשחק.
לחיצת עכבר אחת בתוך המסגרת מנתבת את מקשי המקלדת לתוך המשחק ולחיצה בכל מקום אחר... זו לחיצה בכל מקום אחר כהתנהגות רגילה של הדפדפן. (שועל האש)
לא נתקלתי בבעיה עם העכבר וניתוב המקשים למסגרת המשחק.
לחיצת עכבר אחת בתוך המסגרת מנתבת את מקשי המקלדת לתוך המשחק ולחיצה בכל מקום אחר... זו לחיצה בכל מקום אחר כהתנהגות רגילה של הדפדפן. (שועל האש)
כל הכבוד!
הערה אחת: למשתמש יש גישה לקבצים, יצרתי קובץ XONIX2.bat שנשאר גם אחרי שעשיתי רפרש, והצלחתי גם למחוק אותו. השאלה היא האם המשתמש יכול להשפיע גם על הקבצים הקיימים, ואיפה נשמרים הקבצים שהמשתמש עצמו עלול ליצור? (עם דגש על החלק הראשון של המשפט).
שוב כל הכבוד!
הערה אחת: למשתמש יש גישה לקבצים, יצרתי קובץ XONIX2.bat שנשאר גם אחרי שעשיתי רפרש, והצלחתי גם למחוק אותו. השאלה היא האם המשתמש יכול להשפיע גם על הקבצים הקיימים, ואיפה נשמרים הקבצים שהמשתמש עצמו עלול ליצור? (עם דגש על החלק הראשון של המשפט).
שוב כל הכבוד!