אהלן, מקווה שכולם בסדר מההפגזות,
רציתי לשאול לגבי משחקים חדשים , אני מוריד לארונה כל מיני משחקים כמו worms3D וגם צבי הנינג'ה וכאלה, ומאיזושהי סיבה אני נתקל בבעיה שהמסך הסתובב ב 90 מעלות נגד כיוון השעון, ואז לצערי כדי לשחק את המשחק אני אצטרך לסובב את המסך שלי (דבר שהוא כמובן לא אפשרי) איך מתקנים בעיה כזו? אני נוטה לראות את התקלה המוזרה הזו בהרבה משחקים. תודה אנשים ושמרו על עצמכם~!
היי , ניק חדש, משתמש ישן (צריך גם עזרה :)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
winter4000
- משתמש רשום

Re: היי , ניק חדש, משתמש ישן (צריך גם עזרה :)
סיבוב ב90 מעלות זו הגדרה של כרטיס המסך, אבל לא זכור לי שנתקלתי בתופעה כזו שמתרחשת רק מדי פעם... כלומר, ראיתי שזה קורה בכל מצב, גם בשולחן העבודה.
פעם חבר ביקש עזרה עם סיבוב כזה וכשהלכתי להגדרות של כרטיס המסך לא הייתה האפשרות הזו... מאוד תמהתי אבל כשהסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך חזרה האפשרות לאופציות של כרטיס המסך.
פעם חבר ביקש עזרה עם סיבוב כזה וכשהלכתי להגדרות של כרטיס המסך לא הייתה האפשרות הזו... מאוד תמהתי אבל כשהסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך חזרה האפשרות לאופציות של כרטיס המסך.
-
winter4000
- משתמש רשום

מוזר, זה לא ש windows הוא ב 90 מעלות, זה רק כאשר אני מפעיל את המשחק, אבל כשאני חוזר ל windows אז הכל בסדר... ניסיתי לשנות את הכיוון של המסך ב 90 מעלות אבל זה שוב מראה לי את המשחק באותו כיוון (שוכב לצד ימין כזה)
-
winter4000
- משתמש רשום

טוב הבעיה עדיין קיימת, אני חייב לציין שהייתה לי אפשרות בהתחלה כשפרסתי את המשחק ע"י לחיצה על setup.bat והכל נפרס בצורה מוזרה (פתח מסך של cmd ושם הראה לי אחוזים של התקדמות הפריסה וגם הקבצים, בונוסף הוא גם עשה לי register אוטומטית ל regedit נראה לי... אני רק אישרתי)
בנוסף לכח כשלחצתי בפעם הראשונה על הפעלת המשחק אז הייתה לי אפשרות להגדיר כל מיני דברים בהגדרות הוידאו והסאונד של המשחק וכנראה שזה לא היה טוב במיוחד כי כשהפעלתי את המשחק זה הראה לי את המשחק ב 90 מעלות ימינה (דיי הפוך)
הבעיה היא שאני לא יכול לחזור להגדרות של המשחק כי אין לי אפשרות כזו בשומקום , כאילו זה היה חד פעמי או משהו... גם כשמחקתי והתקנתי מחדש זה הפעיל לי את המשחק בלי האפשרות של לשנות הגדרות למשחק, כאילו הוא שמר אותן ואין לי מושג איפה...
בכל מקרה אני מעלה קובץ הגדרות של המשחק שעלול לעזור למי שמבין כי אני ממש לא מבין מה הולך שם
winterelf.dul.co.il/turttles.rar
בנוסף לכח כשלחצתי בפעם הראשונה על הפעלת המשחק אז הייתה לי אפשרות להגדיר כל מיני דברים בהגדרות הוידאו והסאונד של המשחק וכנראה שזה לא היה טוב במיוחד כי כשהפעלתי את המשחק זה הראה לי את המשחק ב 90 מעלות ימינה (דיי הפוך)
הבעיה היא שאני לא יכול לחזור להגדרות של המשחק כי אין לי אפשרות כזו בשומקום , כאילו זה היה חד פעמי או משהו... גם כשמחקתי והתקנתי מחדש זה הפעיל לי את המשחק בלי האפשרות של לשנות הגדרות למשחק, כאילו הוא שמר אותן ואין לי מושג איפה...
בכל מקרה אני מעלה קובץ הגדרות של המשחק שעלול לעזור למי שמבין כי אני ממש לא מבין מה הולך שם
winterelf.dul.co.il/turttles.rar
זה לא מוזר בכלל, ככה זה צריך להיות בריפ.winter4000 כתב:פרסתי את המשחק ע"י לחיצה על setup.bat והכל נפרס בצורה מוזרה (פתח מסך של cmd ושם הראה לי אחוזים של התקדמות הפריסה וגם הקבצים, בונוסף הוא גם עשה לי register אוטומטית ל regedit נראה לי... אני רק אישרתי)
תראה, אם נתעלם לרגע מהעובדה שלא מקובל כאן לדון על משחקים חדשים, אתה באמת חושב שזה המקום הטוב ביותר לעשות זאת?
כלומר, גם אם ננסה לעזור לך, לא סביר להניח שתקבל תשובה טובה יותר מפורום שמתמחה במשחקים חדשים?
בregistry , כנראה...winter4000 כתב:כאילו הוא שמר אותן ואין לי מושג איפה...
אבל קשה לי להאמין שההיפוך מתבצע בגלל הגדרות של המשחק, סביר להניח שהבעיה היא איפשהו בהגדרות של כרטיס המסך/DirectX/מערכת ההפעלה.
אני שוב ממליץ בחום שתיקח את הבעיה למקום שבו יש אנשים שסביר להניח שנתקלו באותה בעיה, רק תדאג שזה יהיה מקום שבו מקובל לדבר על warez, כי לפי מה שתיארת, הורדת RIP.
-
winter4000
- משתמש רשום

האמת יש מצב, למרות שמומחים קשה למצוא היום... ועוד שמדברים עברית
למה אין "מסע אל העתיד"?
P:
למה אין "מסע אל העתיד"?
P: