איך אני פותח מישחק עם האימולטור?: epsxe?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
איך אני פותח מישחק עם האימולטור?: epsxe?
איך אני פותח מישחק עם האימולטור?: epsxe? מישו יכול לעזור לי עם זה?
Re: איך אני פותח מישחק עם האימולטור?: epsxe?
הכי כדאי לטעון את קובץ הדיסק ב Daemon tools, ולבחור ב run CD באמולטור (צריך קודם לבחור בהגדרות את הכונן הוירטואלי של Daemon tools).
-
אורח
אתה יכול להסביר לי בדיוק מה עושים בקשה?
-
אורח
עשחץח הכול חוץ מלהגדיר באימולטור את הדימון טולס מישו יכול להסביר לי איך להגדיר בקשה?
אמור להיות בתפריט של ה Config אפשרות בשם CD-ROM, ושם צריכה להיות אפשרות לבחירת אות הכונן ממנו טוען האמולטור את המשחק.
אפשר גם לפתוח את קובץ ה-ISO עם Run ISO. לא חושב שנתקלתי אי פעם בבעיה כלשהי עם זה.
אאל"ט לא שומעים את הטראקים של המוזיקה בדיסק ככה.
למשל ב chrono trigger לא שמעתי את המוזיקה בסרטונים בשיטה של ה run ISO.
למשל ב chrono trigger לא שמעתי את המוזיקה בסרטונים בשיטה של ה run ISO.
בגרסה החדשה אפשר לבחור גם קבצי מידע על רצועות (כמו CUE). אבל בגרסאות הקודמות זו באמת הייתה בעיה.C-man כתב:אאל"ט לא שומעים את הטראקים של המוזיקה בדיסק ככה.
בכלל אין סיבה לשחק ב-Chrono Trigger בגרסת הפלייסטיישן, אבל זה בלי קשר
אגב, גם יש את האמולטור הקל והנחמד PSXEven, שעובד מצויין גם כן(אולי אפילו יותר טוב מ-Epsxe).
אגב, גם יש את האמולטור הקל והנחמד PSXEven, שעובד מצויין גם כן(אולי אפילו יותר טוב מ-Epsxe).
עדיף לשחק ב CT בגרסת הDSעידן כתב:בכלל אין סיבה לשחק ב-Chrono Trigger בגרסת הפלייסטיישן, אבל זה בלי קשר
שניסיתי אותו הוא התרסק הרבה בחלק מהמשחקים. והיה לי בעיות שקשורות לפלגאין של הקול איתו.עידן כתב: אגב, גם יש את האמולטור הקל והנחמד PSXEven, שעובד מצויין גם כן(אולי אפילו יותר טוב מ-Epsxe).