מחפש נינטנדו NES לקניה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מאיר34
מחפש נינטנדו NES לקניה
האם מישהו מכם מכיר מישהו שמוכר את הקונסולה ? מעוניין גם לקנות ציוד ואביזרים (זאפר, שלטים, מתאמים, game jenie וכו') וכמו כן כמה שיותר מחסניות/קלטות משחקים.
Re: מחפש נינטנדו NES לקניה
תשחק באמלוטורים
אני מקווה שברור לך שלשחק באימולטורים לא יכול להחליף את חווית המשחק האמיתית.
כן.
אבל תחשוב שהיא אפשר לשמור באמצע, להריץ את המשחק. ועוד כאנה וכאנה.
אבל תחשוב שהיא אפשר לשמור באמצע, להריץ את המשחק. ועוד כאנה וכאנה.
מבחינתי זו רמאות...
למישהו יש מושג ? גם אני הייתי מעוניין לרכוש NES.
למישהו יש מושג ? גם אני הייתי מעוניין לרכוש NES.
חשבתי על זה. השאלה אם העניין יצריך רכישה של מתאם מתח (שנאי) כי אני לא חושב שהקונסולה הזו היא multizone. יש לך מושג ?
אם המכשיר בא עם ספק ל110V, אתה יכול להשתמש בשנאי מ-220V ל-110V. אבל אתה גם יכול להשתמש בספק אוניברסלי פשוט, אם יש לך (שתבין על מה אני מדבר, בדר"כ זה עם בוררים צהובים).
תחבר את המחשב לטלויזיה ואת הכרטיס קול לטלויזיה קח לך איזה גיים פד נחמד ותשחק זה אחד לאחד כמו הNES זה אותה חוויה ואותו הכל ההבדל היחידי שאין לך CARTIDGE זה הכל
בעקרון אני מסכים עם דיג'יי, אם יש לך כח לחבר את המחשב, אז הטרחה שלך תחסוך את החיפושים אחרי המכשיר עצמו, ויש ג'ויסטיקים למחשב שאמורים לתפקד כמו הגיים פאד של הנינטנדו (אם ככה הוא נקרא).dj_anubis כתב:תחבר את המחשב לטלויזיה ואת הכרטיס קול לטלויזיה קח לך איזה גיים פד נחמד ותשחק זה אחד לאחד כמו הNES זה אותה חוויה ואותו הכל ההבדל היחידי שאין לך CARTIDGE זה הכל
אם אתה רוצה את הנינטנדו מבחינת אספנות, אז אני לוקח את דברי חזרה
לגבי מתאם אירופה/ארה"ב, זו הצרה הכי קטנה שלך, כמו שעוג הסביר. זה עסק של שקלים, וגם בדרך כלל אני מאמין שיש את זה לאנשים בבית