בעיה עם ScummVM

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
יפת
משתמש רשום
משתמש רשום

בעיה עם ScummVM

שליחה על ידי יפת »

הורדתי את הגירסא החדשה של התוכנה (0.11) אחרי שהייתה גירסא ישנה יותר. התקנתי אותה על גבי הגירסא הקודמת ואני חושב שזה גרם לבעיה.
הבעיה היא שאני טוען או שומר אחר כך אי אפשר לשמור או לטעון (בפעם השניה) ברגע שאני לוחץ F5 התוכנה או נתקעת או יוצאת.
מישהו יודע איך לתקן את הבעיה?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: בעיה עם ScummVM

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

יכול להיות שהתעסקת בטעות עם נתיב השמירות בהגדרות ScummVm?
טעינת שמירות בגרסאות קודמות של ScummVm לא אמורה לגרום לבעיה בכלל לדעתי, כל עוד מדובר במשחקים שנתמכים בשתי הגרסאות.
אבל עושה רושם שאין לך מה להפסיד, כלומר, למחוק את השמירות הקיימות שלך. נכון? אתה רוצה רק להצליח לשמור ולטעון כרגע?
אני מציע לך להסיר את התכנה לחלוטין (למחוק את הקבצים הנותרים מתיקיית ההתקנה במידה וההסרה הותירה שאריות) ולהתקין מחדש.

זאת כמובן אחרי שאתה בודק שנתיב השמירות באמת מוביל למיקום קבצי השמירה שלך (Option > Paths > Save Path), בדרך כלל תיקיית ההתקנה של ScummVm. כמו-כן לוודא שאותו הנתיב, או הערך Default הוא זה הקבוע בהגדרות של אותו משחק אותו נסית.
סמל אישי של משתמש
יפת
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: בעיה עם ScummVM

שליחה על ידי יפת »

יש לי משחקים שמורים. אני לא יכול להעתיק אותם לספריה אחרי שאני מתקין מחדש את התוכנה?

ועוד שאלה האם יש משחקים שנתמכים בגירסא יותר ישנה של התוכנה ולא נתמכים בגירסא החדשה?
כן התעסקתי עם נתיב השמירה איך אני מחזיר אותו ל-Deafult? העתקתי את המשחקים השמורים לספריה אחרת.
בגירסא הקודמת לא הייתה את הבעיה הזו. האם יש בעיות עם הגירסא של ScummVM 0.11.1?

[עריכה]
התקנתי את הגירסא הקודמת שהייתה לי, ועכשיו הכל עובד בסדר. למה הגירסא החדשה לא עבדה לי?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא