משחק רשת בפיפ"א 2000 | multiplayer in fifa 2000

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

משחק רשת בפיפ"א 2000 | multiplayer in fifa 2000

שליחה על ידי אורח »

שלום לכולם.

יש לי בעיה לשחק ברשת בפיפ"א 2000. תחילה האפשרות של משחק מרובה משתתפים דרך הרשת לא הופיע (הופיעה אפשרות דרך המודם או דרך חיבור סריאלי). לאחר התקנת הפרוטוקול "nwlink ipx/spx/netbios compatible transport protocol" הופיעה האפשרות לשחק דרך הרשת, אך כאשר הקמתי משחק ממחשב אחד לא הצלחתי להצטרף, או לראות בכלל את המשחק שהקמתי, מהמחשב השני. לא הגדרתי הגדרות ספציפיות בפרוטוקול שהתקנתי (יש אפשרות להגדיר מספר רשת אישי וסוג מסגרת), אם כי ניסיתי להגדיר מספר רשת זהה כניסיון וזה לא הועיל.
אני מריץ windows xp sp3 בשני המחשבים, ומחבר ביניהם באמצעות כבל מוצלב. הכתובות בשני המחשבים הם 192.168.1.1 ו- 192.168.1.2. אין בינינו חומת אש.
איני בטוח אם אני אמור באיזשהו שלב לרשום את הכתובת במשחק, הרי הוא מבקש שני דברים: שם מכונה, ושם שחקן. בשם המכונה לא ניתן לרשום כתובת ip, מאחר ואי אפשר להשתמש בנקודות.
כמו כן איני בטוח האם יתכן שיש צורך בתוכנה נוספת מבית sap, או תוכנת צד שלישי, וכיצד ניתן לוודא שאני עומד בדרישות שרשומות בקובץ ה- readme שמגיע עם המשחק?
ציטוט מהקובץ (סעיף :

8. Network
Running the game on an IPX network with routers

In order for the game to function across a router, the router must have SAP enabled and it must not be filtering SAP type 2238. Also, the machine operating as the game server must not be running any other software which is an SAP service (TSRs under DOS, some file sharing, print sharing, or other servers under Windows 95/98).

האם יש מישהו שכבר שיחק במשחק דרך הרשת?
אגב הגרסה שלי היא הגרסה בעברית.
מצ"ב תמונה להמחשה. כאשר יוצרים משחק לא ניתן לראות את המחשב השכן שמצטרף. למחשב השכן בכלל אין אפשרות להצטרף. כמו לא לא ניתן ללחוץ על אף אחד מהכפתורים למעט יציאה.
http://www.fastup.co.il/images/77707168.gif" target="_blank

אשמח לקבל הצעות או פתרונות לנושא.
תודה מראש.
Og
מנהל
מנהל

Re: משחק רשת בפיפ"א 2000 | multiplayer in fifa 2000

שליחה על ידי Og »

אתה בפורום הלא נכון, אני מעביר את ההודעה לפורום הראשי.

בקשר לבעיה שלך - כבר כמה פעמים נשאלתי איך ליצור תקשורת עם IPX ואף פעם לא היה לי זמן להתעמק בעניין ולבדוק בעצמי. גם עכשיו המצב לא שונה לצערי. אני מציע לך לגגל את נושא החיבור בין מכונות XP דרך IPX, אולי שם יהיה לך מזל.

אני יודע שגורדי (מנהל האתר) ניסה כמה פעמים ליצור חיבור כזה אבל אני לא יודע אם הוא הצליח. אולי יהיו לו תובנות לגבי העניין כשהוא יגיע לכאן בסופ"ש הזה. ואולי לא.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אאל"ט בזמנו ניסיתי להפעיל משחק רשת בין מחשב עם XP לבין מחשב עם 98, אך ללא הצלחה.

בכל מקרה, אני מניח שה-SAP שהמדריך מתייחס אליו הוא Service Advertising Protocol אך לדעתי הפסקה הזו לא רלוונטית אליך מכיוון שציינת שאתה משתמש בחיבור ישיר באמצעות כבל מוצלב ואילו הפסקה מדברת על ראוטר.
האם ניסית לכתוב את שם המחשב במקום המתאים (תוכל לראות את שם המחשב שלך על ידי לחיצה על "המחשב שלי" עם הלחצן הימני של העכבר ובחירה ב"מאפיינים"->"שם המחשב")?
אורח

שליחה על ידי אורח »

ניסיתי לרשום את שם המחשב, הן באותיות קטנות והן באותיות גדולות. אני מניח שחסרה איזושהי הגדרה בפרוטוקול שהתקנתי, כגון מזהה רשת או סוג מסגרת. אני ממשיך לבדוק. תודה בכל אופן.
banana.beach
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי banana.beach »

האם מישהו שיחק בפיפא 2000 ברשת ב- windows xp? אם כן אז אילו הגדרות נדרשות על מנת להקים ולהצטרף למשחק?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא