מלך האריות עזרה

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

itzikyoman
משתמש רשום
משתמש רשום

מלך האריות עזרה

שליחה על ידי itzikyoman »

חברה אני ממש צריך עזרה אני בשלב הזה של ההרי געש ועברתי את החלק ששעלו עליו קודם עם האבנים למעלה והגעתי לקטע שיש שם כמה הרי געש וכל פעם מישהו אחר מתפרץ וזה מבוי סתום וכל פעם שמישהו מתפרץ נופלים דברים מהתיקרה מה אני צריך לעשות ???
סמל אישי של משתמש
טראנקס
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: מלך האריות עזרה

שליחה על ידי טראנקס »

itzikyoman כתב:חברה אני ממש צריך עזרה אני בשלב הזה של ההרי געש ועברתי את החלק ששעלו עליו קודם עם האבנים למעלה והגעתי לקטע שיש שם כמה הרי געש וכל פעם מישהו אחר מתפרץ וזה מבוי סתום וכל פעם שמישהו מתפרץ נופלים דברים מהתיקרה מה אני צריך לעשות ???
תתחמק מסלעים האלה שנופלים עד שהם יכסו את כל הרי הגעש. אני חושב שזה ככה, בסופו של דבר הר הגעש אמור להקפיץ אותך לשלב הבא.
בעצם, כל מה שאתה צריך לעשות זה לא למות שם והפיתרון יגיע.
אורח

שליחה על ידי אורח »

חברה אני ממש צריך עזרה אני בשלב הזה עם ההרי געש ששעלו עליו קודם עם האבנים למעלה והגעתי לקטע שיש כמה הרי געש וכל פעם מישהו מיתפרץ וכשכל אחד מתפרץ נופלים כאלה דברים מהתיקרה וזה מבוי סתום מה לעשות???????
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

1. אל תשאל בשרשורים אחרים את אותה השאלה. בטח שלא באמצעות הקפצה של שרשור בן שנתיים. אם לא מובן לך ההסבר באותו שרשור בו שאלת מלכתחילה, שאל שם.
2. בדוק בשאילתא.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:אל תשאל בשרשורים אחרים את אותה השאלה
אני רוצה לאחד את השרשורים, אבל אני לא מצליח למצוא את השרשור בו אתה אומר שהאורח שאל מלכתחילה. תוכל להפנות אותי?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

זה זה, פשוט זו השאלה הראשונה. (לא אותו IP?)

יצא מבלבל מאד, כי שני האורחים עשו אותו הדבר: פתחו בשרשור משלהם והמשיכו באחד אחר, ואחד המשיך בזה שפתח השני... (ואז יוצא שאני צריך להגיב באותה גערה באותו השרשור...)

אתה אחראי לניקיון משלל תובנות ה"אני לא מכיר" בפורום השכן?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אהה, אני חושב שעכשיו אני מבין מה קרה. נראה אם אני אוכל להכניס פה קצת סדר...
Radioactive Grandpa כתב:אתה אחראי לניקיון משלל תובנות ה"אני לא מכיר" בפורום השכן?
מכיוון שאני לא יודע על מה אתה מדבר, כנראה שזה לא אני. (מישהו רשם הרבה תגובות חסרות תועלת? אורח? משתמש רשום?)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אוקיי, נראה לי שעכשיו זה בסדר, מלבד העניין שבשרשור השני:
viewtopic.php?f=2&t=17263" target="_blank
ההודעה החוטפת מוצבת לפני ההודעה הנכונה (הייתי פשוט צריך למחוק אותה אבל עכשיו מאוחר מדי).

ואגב, שוב שכחתי שאני יכול לבדוק מי מחק ומתי (אבל אני לא יכול לראות את ההודעות שנמחקו וע"י מי הן נכתבו). המנקה הוא אופיר.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

וואו. בלאגן... אחת מההודעות נשארה עם הכותרת "פיצול זמני 1".

צפוי... עידו (0050505) הקפיץ ארבע הודעות ב"תיאורים למשחקים" בהודעות שתוכנן היה ורסיות של "לא מכיר" ותו לא. אחד מהן היתה בת לפחות יומיים, ולאחת מהן הגבתי.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא