למנהלי האתר מסע אל העבר תודה לכם שהשגתם את כל משחקי ההוגו ואני רוצה לאומר שרובם עובדים על הויסטה שלי =] איזה זיכרונות שההיתי בן 6 ההיתי מרותק לטלויזיה שהתחיל הוגו וההיתי חורש על שלושת המשחקים 1 2 והוגו צנחן.בנוסף לקח רציתי להגיד המשחק היחיד של הוגו שלא עובד על הויסטה שלי זה הוגו 1 והוגו ונהר הפרא אם תוכלו בכל זאת למצוא דרך לתקן את הבעיות בהם אני יודע לכם מעוד הבעיה שמופיע בהוגו אחד היא שכאשר אני מפעיל את קובץ ההפעלה של המשחק נפתח לי דוס והוא פותח חלון בו כתוב המערכת שלך אינה תומכת ב-16 סיויות (Bit) והבעיה שלי בהוגו ונהר הפרא היא שכאשר אני מריץ את המשחק ובוחר באחד מן השלבים של המשחק השלב נפתח לי באיזה 20 חלונות קטנים קופצים יכול להיות שזה קשור לסוג המסך שלי(יש לי מסך שטוח 1280X960)
תודה לעוזרים.דבר אחרון גם לי יש כמה משחקים ישנים שזרוקים בארון יותר מ-6 שנים אני יכול לעזור לכם לעלות אותם גם לאתר בנתיים אני זוכר שיש לי כמה משחקי גורדי בארון בעברית ויש לי את ריימן 2(הוא ירד כבר מהמדפים בחנויות?)ועוד כמה...
תודה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: תודה
בקשר להוגו בנהר הפרא, נסה להפעיל אותו במצב תאימות לחלונות 95 ואם זה לא הולך, נסה עם Virtual PC. תוכל מצוא עוד פרטים על שתי האפשרויות במדור העזרה.
בקשר להוגו 1 - תוכל לקשר למשחק שעליו אתה מדבר? כרגע יש קצת בלאגן באתר (שהבטחתי לסדר אבל עדיין לא הספקתי) ו"הוגו 1" יכול להתפרש כאחד משלושה משחקים, אז אני אצטרך לדעת על איזה מהם אתה מדבר.
בקשר לתרומת המשחקים, את משחקי גורדי וריימן 2 האתר לא צריך, אבל זה אף פעם לא מזיק לומר איזה עוד משחקים אתה יכול להציע, מקסימום לא נצטרך גם אותם.
בקשר להוגו 1 - תוכל לקשר למשחק שעליו אתה מדבר? כרגע יש קצת בלאגן באתר (שהבטחתי לסדר אבל עדיין לא הספקתי) ו"הוגו 1" יכול להתפרש כאחד משלושה משחקים, אז אני אצטרך לדעת על איזה מהם אתה מדבר.
בקשר לתרומת המשחקים, את משחקי גורדי וריימן 2 האתר לא צריך, אבל זה אף פעם לא מזיק לומר איזה עוד משחקים אתה יכול להציע, מקסימום לא נצטרך גם אותם.
אוקיי אני ינסה לחפש עוד משחקים שאולי אתם צריכים אני ישמח לתרום לאתר
נראה לי לגבי ריימן שהוא נמכר רק בגרסת הPC גרסת הנינדנדו 64 ירדה כבר ממזמןdaniel662 כתב: ריימן 2(הוא ירד כבר מהמדפים בחנויות?)