שלום לכולם!
הורדתי קראק של RCT3. למי שלא יודע, מדובר במשחק Roller Coaster Tycoon3 וזה משחק שחבל על הזמן. השחקן מנהל פארק שעשועים משלו, הוא מחליט אילו מתקנים יהיו שם, הוא בוחר את רכבות ההרים ויותר מכך - הוא מעצב אותן בעצמו. הם בנו מנוע כזה שעושה סימולציה ומראה לך איך זה היה נראה אם אתה היית על אחד מהרכבות. והכל בתלת מימד עוצר נשימה, המאפשר צפייה מכל זווית אפשרית כמעט.
את הקראק הורדתי מתוכנת אי-מיול. זה לקח לי יומיים שלמים עד שהקובץ הענק הזה ירד למחשב. התקנתי את המשחק ועכשיו שאני בא להפעיל אותו המחשב מבקש ממני את הדיסק כאמצעי אבטחה. איך אני עוקף את זה לכל הרוחות?
תודה רבה לכל מי שיצליח לפתור לי את הבעיה המעצבנת הזאת!
תעזרו לי בבקשה עם קראק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: תעזרו לי בבקשה עם קראק
זה לא פורום גמילה כאן. אנחנו לא עוסקים בסמים.
ובאשר למשחק - הוא חדש-מאד-מדי לכאן, אבל אשמח לעזור באופן פרטי. התמודדתי איתו ועם בעיותיו לפני זמן לא רב.
ובאשר למשחק - הוא חדש-מאד-מדי לכאן, אבל אשמח לעזור באופן פרטי. התמודדתי איתו ועם בעיותיו לפני זמן לא רב.
-
bravo
חחח...ברור שהכוונה ל-crack ולא לסם קראק.
ובכן, איך בדיוק את יכולה לעזור לי דוגלי? אתה יודעת איך עוקפים את ההגנה הזאת שהמשחק מבקש תקליטור של המשחק? אני ממש רוצה שהמשחק הזה יעבוד אצלי במחשב. את אולי מכירה תוכנה שעוזרת לרמות את ההגנות האלה?
ובכן, איך בדיוק את יכולה לעזור לי דוגלי? אתה יודעת איך עוקפים את ההגנה הזאת שהמשחק מבקש תקליטור של המשחק? אני ממש רוצה שהמשחק הזה יעבוד אצלי במחשב. את אולי מכירה תוכנה שעוזרת לרמות את ההגנות האלה?
כפי שנאמר לך, המשחק הנדון חדש מדי לכאן. אנא הרשם לפורום ואז יהיה באפשרותך לשלוח הודעה פרטית לdogli_3.
ננעל.
ננעל.