בעיה בLION KING
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
kfir92
בעיה בLION KING
אני לא יכול לקפוץ! לפי המקשים הרגילים קפיצה זה רווח... עכשיו רווח עובד מצוין... ובכלל ניסיתי לשנות כפתורים אז אחרי ששיניתי סתם לאיזו אות עדיין הקפיצה לא עובדת... תקוע בשלב הראשון בגלל זה
אגב אני מפעיל את המשחק עם DOSBOX
אגב אני מפעיל את המשחק עם DOSBOX
Re: בעיה בLION KING
איזו מערכת הפעלה? ויסטה במקרה?
מוזר... כשאתה משנה מקשים ולוחץ על רווח עבור קפיצה, זה מקבל את זה? כלומר רשום SPC ?
באמת שאני לא יכול לחשוב על שום דבר שיכול לגרום לזה...
-
kfir92
כן זה מקבל את המקש... זה מה שהכי מוזר...Og כתב:מוזר... כשאתה משנה מקשים ולוחץ על רווח עבור קפיצה, זה מקבל את זה? כלומר רשום SPC ?
ניסיתי גם את הקישור של הגיבוי... לא עובד...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בחיים לא שמעתי על דבר כזה ב-Lion King, אבל תופעה דומה למה שאתה מציין מתרחשת עם הגדרת מקשים ב-Mortal Kombat. ולמרות שאף פעם לא הצלחתי לפתור את הבעיה, כשאני חושב על זה הסיבה הכי הגיונית נשמעת לי כמו בעיית קונפיגורציית ג'ויסטיק ב-DOSBox.
-
אורח
זה אומר שאין פתרון?Radioactive Grandpa כתב:בחיים לא שמעתי על דבר כזה ב-Lion King, אבל תופעה דומה למה שאתה מציין מתרחשת עם הגדרת מקשים ב-Mortal Kombat. ולמרות שאף פעם לא הצלחתי לפתור את הבעיה, כשאני חושב על זה הסיבה הכי הגיונית נשמעת לי כמו בעיית קונפיגורציית ג'ויסטיק ב-DOSBox.
תמיד אפשר להפעיל את גרסת ה SNES של המשחק עם אמולטור (פרטים ב rom2).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא, זה אומר שאם יש משהו במה שאמרתי (הייתי מעדיף ש-Og יחווה דעה על כך לפני שאני עונה), צריך לבטל את אמולציית הג'ויסטיק ב-DOSBox.אורח כתב:זה אומר שאין פתרון?Radioactive Grandpa כתב:בחיים לא שמעתי על דבר כזה ב-Lion King, אבל תופעה דומה למה שאתה מציין מתרחשת עם הגדרת מקשים ב-Mortal Kombat. ולמרות שאף פעם לא הצלחתי לפתור את הבעיה, כשאני חושב על זה הסיבה הכי הגיונית נשמעת לי כמו בעיית קונפיגורציית ג'ויסטיק ב-DOSBox.
איך אתה מפעיל? אם בדרך הישנה והטובה, ומפעיל את המשחק דרך פקודות הממשק בחלון ההפעלה של DOSBox, אתה צריך להקליד:
קוד: בחירת הכל
config -set joystick joysticktype=noneכדי לראות אם מה שכתבת נקלט, שלא עשית טעות, הקלד:
קוד: בחירת הכל
config -get joystick joysticktypeאתה כמובן משתמש בגרסת DOSBox האחרונה, נכון?
בהחלט רעיון מצוין (אם יורשה לי להיות יהיר, התפלאתי שלא חשבתי על זה בעצמי).Radioactive Grandpa כתב:הייתי מעדיף ש-Og יחווה דעה על כך לפני שאני עונה
אאל"ט, שורה זו ממש תכתוב את האופציה בקובץ הקונפיגורציה, אם מדובר בבדיקה בלבד, אני הייתי מעדיף את הפקודה שתעשה את אותו הדבר רק בSession הנוכחי:Radioactive Grandpa כתב:config -set joystick joysticktype=none
joysticktype=none
ובכדי לבדוק (שוב, באותו ה-Session בלבד):
joysticktype
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
פעם ראשונה שאני רואה שאפשר לעשות את זה בשורת הפקודה, בצורה כל-כך פשוטה.
בקובץ ה-Readme לא מצויין שאפשר לקצץ את הפקודה. (אין כפילויות בשמות המאפיינים השונים ב-sections השונים?)
בקובץ ה-Readme לא מצויין שאפשר לקצץ את הפקודה. (אין כפילויות בשמות המאפיינים השונים ב-sections השונים?)
אולי לא הסברתי את עצמי כראוי, הפקודות שרשמתי עובדות רק על הקונפיגורציה השמורה בזכרון הRAM - ברגע שדוסבוקס נסגר ומופעל מחדש, קובץ הקונפיגורציה (שלא שוּנה מהפקודה הנ"ל) נקרא לזכרון מחדש.
לצערי, אין אני זוכר את כל קובץ הREADME בע"פ, על אף שקראתי את כולו בזמנו, שלא יהיה לך ספק, אז אני לא זוכר כיצד זה מנוסח שם.
בקשר לכפילויות - לא, אין אפילו אחת.
לצערי, אין אני זוכר את כל קובץ הREADME בע"פ, על אף שקראתי את כולו בזמנו, שלא יהיה לך ספק, אז אני לא זוכר כיצד זה מנוסח שם.
בקשר לכפילויות - לא, אין אפילו אחת.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני הבנתי אותך מצויין. הפקודות שציינתי משמשות גם את ה-Shell של DOSBox, ולא הכרתי את הפשוטות יותר.
מכוון שאני מניח שהמשתמש הממוצע לא מתעסק בקבצי config, לא חשבתי שיש לציין אחרת.
מכוון שאני מניח שהמשתמש הממוצע לא מתעסק בקבצי config, לא חשבתי שיש לציין אחרת.
טוב אני לא מפעיל בעזרת שורת הפעלה אני גורר את הקובץ GO.BAT לקיצור דרך של הDOS BOX וזה עובד... חוץ מהבעיה שציינתי...
מקסימום אני יוריד את גרסת הSNES למזלי יש לי את האימולטור מזמן אני רק צריך למצוא את ההורדה של המשחק
(קובץ SMC אני קורא לו תמיד ס'עמק חח לא יודע למה)
תודה בכל מקרה
מקסימום אני יוריד את גרסת הSNES למזלי יש לי את האימולטור מזמן אני רק צריך למצוא את ההורדה של המשחק
(קובץ SMC אני קורא לו תמיד ס'עמק חח לא יודע למה)
תודה בכל מקרה
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אם כך אתה מפעיל אז חפש את הקובץ dosbox.conf בתיקייה של DOSBox ופתח אותו עם ה-notepad.
שנה את השורה joysticktype=auto ל- joysticktype=none (תוכל לחפש את זה בקובץ. Ctrl+F)
את גרסת ה-ROM יש באתר רומולטור (למעלה, "רומים" מתחת הכותרת "מסע אל העבר").
שנה את השורה joysticktype=auto ל- joysticktype=none (תוכל לחפש את זה בקובץ. Ctrl+F)
את גרסת ה-ROM יש באתר רומולטור (למעלה, "רומים" מתחת הכותרת "מסע אל העבר").