אני מחפש משחק עובד...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
הצורך בעזרה
אני מחפש משחק עובד...
בוקר טוב לכולם.
אני צריך ממכם עזרה דחוף .
אני מחפש משחק מסדרת KING OF FIGHTERS, ניסיתי 95-2002 ,למצוא אפשר בקלי קלות
הבעיה הגדולה היא להפעיל אותם , ניסיתי 10000000 רמולטורים ו10000000 גרסאות מ1000000 אתרים
אבל שום דבר לא עובד, אתם יכולים לתת לי את אחת הגרסאת (כמה שיותר מאוחרת או גם Capcom vs. SNK יהיה מצויין) ו + רמולטור שאתם יודעים שהכל עובד.
רק תעזרו לי כי אני כבר עובד עצות , אני ממש על סף יאוש .
תודה מראש
אני צריך ממכם עזרה דחוף .
אני מחפש משחק מסדרת KING OF FIGHTERS, ניסיתי 95-2002 ,למצוא אפשר בקלי קלות
הבעיה הגדולה היא להפעיל אותם , ניסיתי 10000000 רמולטורים ו10000000 גרסאות מ1000000 אתרים
אבל שום דבר לא עובד, אתם יכולים לתת לי את אחת הגרסאת (כמה שיותר מאוחרת או גם Capcom vs. SNK יהיה מצויין) ו + רמולטור שאתם יודעים שהכל עובד.
רק תעזרו לי כי אני כבר עובד עצות , אני ממש על סף יאוש .
תודה מראש
- שחטמאי המטורף!!!
- משתמש רשום

Re: אני מחפש משחק עובד...
תנסה עם זה http://www.freeroms.com/" target="_blank
איזה גרסאות אתה מנסה להפעיל?
תביא לינק לרום שאתה לא מצליח להפעיל.
תביא לינק לרום שאתה לא מצליח להפעיל.
-
הצורך בעזרה
לא מצאתי, יש אתר אחר?
בסוף אני מעדיף Capcom vs. SNK , אז אתה יכול לתת לי את המשחק + אמולטור שהכל עובד?
בסוף אני מעדיף Capcom vs. SNK , אז אתה יכול לתת לי את המשחק + אמולטור שהכל עובד?
-
אורח
את כל אלה :
http://www.romnation.net/srv/roms/neogeocd/k.html" target="_blank
ועוד רבים אחרים
ואת Capcom vs. SNK אני בכלל לא מצליח למצוא, אז אם תוכל להביא לי אותו עם אמולטור עובד זה יהיה מצויין.
http://www.romnation.net/srv/roms/neogeocd/k.html" target="_blank
ועוד רבים אחרים
ואת Capcom vs. SNK אני בכלל לא מצליח למצוא, אז אם תוכל להביא לי אותו עם אמולטור עובד זה יהיה מצויין.
אלא אם יש הבדל בין גרסת ה NeoGeoCD ל MAME עדיף שתשחק בגרסת הMAME.
פשוט תוריד את האמולטור של KAWAKS או MAME32 מרומולטור, תוריד את המשחקים, ושים אותם (כשהם בקובץ הZIP שלהם) בתיקיית הרומים של האמולטור (ב KAWKAKS שים ב NeoGeo).
בקשר ל Capcom vs. SNK, לא מצאתי, אולי עידן ימצא כשיהיה פה..
פשוט תוריד את האמולטור של KAWAKS או MAME32 מרומולטור, תוריד את המשחקים, ושים אותם (כשהם בקובץ הZIP שלהם) בתיקיית הרומים של האמולטור (ב KAWKAKS שים ב NeoGeo).
בקשר ל Capcom vs. SNK, לא מצאתי, אולי עידן ימצא כשיהיה פה..
-
אורח
תודה , בנתיים הצלחתי להפעיל KING OF FIGHTERS 2000 עם אחד מהאמולטורים.
אני אחכה בסבלנות ל Capcom vs. SNK , אני ממשיך בחיפושים, במידה ולא תמצאו , לא נורא
עדיין עזרתם לי , אני מודה לכם.
אני כאן מחכה אם יש משהו תודיע לי, מאוחר יותר אני כנראה גם ארשם לפורום.
אני אחכה בסבלנות ל Capcom vs. SNK , אני ממשיך בחיפושים, במידה ולא תמצאו , לא נורא
עדיין עזרתם לי , אני מודה לכם.
אני כאן מחכה אם יש משהו תודיע לי, מאוחר יותר אני כנראה גם ארשם לפורום.
(בתקווה שתחזור לפה לראות)
הממ, SNK Vs. Capcom א-מ-נ-ם קיים בגרסת ארקייד, אך אני די בטוח שאין אמולטור שמסוגל להריץ אותו.
הניסיון היותר טוב שלך יהיה בלהשיג גרסה לפלייסטיישן 1(נראה לי שיש) או ל-Dreamcast(היה לי בזמנו, זה עובד טוב על Chankast).
הממ, SNK Vs. Capcom א-מ-נ-ם קיים בגרסת ארקייד, אך אני די בטוח שאין אמולטור שמסוגל להריץ אותו.
הניסיון היותר טוב שלך יהיה בלהשיג גרסה לפלייסטיישן 1(נראה לי שיש) או ל-Dreamcast(היה לי בזמנו, זה עובד טוב על Chankast).
יש הבדל בין snk vs. capcom ו capcom vs. snk. הם שני משחקים שונים. snk vs. capcom כן פועל בMAME (זה לNEOGEO, של SNK). השני (של CAPCOM) לא.עידן כתב:(בתקווה שתחזור לפה לראות)
עריכה: אני מדבר על SNK vs. Capcom: SVC Chaos שפועל.