בקשר לתקליטורי האוסף
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
Nina1
בקשר לתקליטורי האוסף
מחפשת 2 דיסקים שאינם מופיעים שם - אחד עם משהו כמו 300 משחקים ותמונה של ליצן על העטיפה, נפתח כחלון. אני זוכרת שהייתה קטגוריה של "שונות" עם תוכנה של קולות קהל - מחיאות כפיים, בוז וכד'.
השני - יחסית לא מכיל כמות גדולה של משחקים, משהו כמו 99. נפתח במסך מלא עם רקע צהוב דהוי והיו בו משחקים כמו סיפורי יודה, לומקס, ביוויס ובאטהד... מקווה שזה עוזר, אני אנסה להזכר במשחקים נוספים שהיו שם.
יכול להיות שפעם ראיתי כאן בפורום תמונות מסך של אחד מהדיסקים, אבל ניסיתי להריץ חיפוש ולא מצאתי... בכל מקרה, גם אם יש למישהו תמונות מסך מדיסקים אחרים שלא מתאימים לתיאור ולא מופיעים באתר, אני אשמח לראות, כי היו לי עוד דיסקים ששכחתי כבר מה היה בהם...
בנוסף לכך, נראה לי שבאחד מהם היה את המשחק "אי המטמון" - דמו של קווסט עם החבובות - האם המשחק המלא יעלה לאתר?
השני - יחסית לא מכיל כמות גדולה של משחקים, משהו כמו 99. נפתח במסך מלא עם רקע צהוב דהוי והיו בו משחקים כמו סיפורי יודה, לומקס, ביוויס ובאטהד... מקווה שזה עוזר, אני אנסה להזכר במשחקים נוספים שהיו שם.
יכול להיות שפעם ראיתי כאן בפורום תמונות מסך של אחד מהדיסקים, אבל ניסיתי להריץ חיפוש ולא מצאתי... בכל מקרה, גם אם יש למישהו תמונות מסך מדיסקים אחרים שלא מתאימים לתיאור ולא מופיעים באתר, אני אשמח לראות, כי היו לי עוד דיסקים ששכחתי כבר מה היה בהם...
בנוסף לכך, נראה לי שבאחד מהם היה את המשחק "אי המטמון" - דמו של קווסט עם החבובות - האם המשחק המלא יעלה לאתר?
-
Danielle
Re: בקשר לתקליטורי האוסף
גם לי היה פעם את הדיסק של 300 משחקים עם הליצן...אני זוכרת די הרבה מהמשחקים שהיו שם אבל אם מישהו יוכל לשים תמונה אני אהיה מאד שמחה...אני מחפשת משחק חלל משוים מהדיסק הזה ולא מצליחה למצוא אותו בשום מקום
-
Danielle
וואו כמה שנים לא ראיתי את המשחקים האלה! אני בטח אתחיל לחפש עוד משחקים מכאן אבל המשחק שאני מחפשת כרגע הוא "אסטרואידים" מהמסך הראשון (פעולה)
תודה!
תודה!
WinRoids הוא השם, אם לא תמצאי הורדה תאמרי לי.
-
אורח
איך אני משיג את ההורדה של הדיסק הזה "300 המישחקים" האלה עם הליצן גם לי היה את זה שאהיתי קטן שלחו לי לינק בקשה הינה האייסיקיו שלי 437342774 תודה
שמישהו יעתיק לפורום את הדיסקים האלו, זה יעזור הרבה מאוד לאנשים!!