Starcraft

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

Starcraft

שליחה על ידי אורח »

מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות את המשחק הזה?? הלכתי לפריק והם אמרו לי שהם לא מוכרים .. למרות שבאתר שלהם יש את זה כמו כן בבאג גם אין.. למישהו אולי יש מוסג ?
אם כבר לא מוכרים אולי יש פה מישהו שיש לו אחד מקורי שמוכן למכור או להחליף בתמורה למשחק אחר ?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

בדף של המשחק ב-MobyGames יש קישורים לקנייה של המשחק, תבדוק שם:
http://www.mobygames.com/game/windows/starcraft

בנוסף, אם אני לא טועה, ET אמר פעם שהחבר'ה בפריק אמרו לו שהם יכולים להזמין כל משחק שנמצא אצלם באתר, גם אם אין להם אותו במלאי באותו הרגע. אולי תרצה לעמת אותם עם הטענה הזאת...
אורח

שליחה על ידי אורח »

תודה אני ינסה להזמין מפריק .
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

העניין הוא, שET אמר שכשהוא ביקש להזמין את Diablo אמרו לו שאי-אפשר... אולי זה אותו הדבר עם סטרקראפט? אני מחכה לראות אם יש לו משהו לומר בעניין, כי אני די בטוח שאם יתברר שהמשחק לא נמכר עוד הוא יעלה אותו(וגם אני לא אתנגד להעלות).
אורח

שליחה על ידי אורח »

התקשרתי לפריק הם אמרו שיש בעיה להשיג את המשחק עכשיו .. שאלתי אותו מתי בערך הם ישיגו הוא אמר שלא בזמן הקרוב .. איזה באסה ... בא לי לשחק ב-battle.net ...
יש אולי עוד מקומות שאפשר לקנות.. (בארץ לא הזמנות מחול או משהו)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

Og כתב:העניין הוא, שET אמר שכשהוא ביקש להזמין את Diablo אמרו לו שאי-אפשר... אולי זה אותו הדבר עם סטרקראפט? אני מחכה לראות אם יש לו משהו לומר בעניין, כי אני די בטוח שאם יתברר שהמשחק לא נמכר עוד הוא יעלה אותו(וגם אני לא אתנגד להעלות).
אני כן... (מאותן סיבות שציינתי בעבר), אלא אם מעלים איזו גרסה שה multiplayer (לפחות battle.net, לא חייב LAN והשאר) מבוטל בה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:מאותן סיבות שציינתי בעבר
אני חושש שאינני זוכר את הסיבות האמורות, תוכל לחזור עליהן? (לא לקשר לשרשור שבו הן מופיעות אלא לציינן כאן)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

בגלל שהמשחק עדיין חיי, עדיין מתחזקים אותו (אולי אפילו מוציאים פאטצ'ים חדשים), עדיין מתקיימות תחרויות/ליגה/או מה שזה לא יהיה וכו'..

אם המשחק לא נמכר בארץ, אז מצידי שיעלו גרסה של SP בלבד..

[עריכה]

חוץ מזה ששנת היציאה של המשחק היא גבולית מאוד.
אורח

שליחה על ידי אורח »

לפי מה שאני הבנתי הוא נמכר בארץ אבל כרגע קשה להשיג אותו בגלל ביקוש רב של אנשים בעקבות הודעה על המשך של המשחק. Starcraft 2
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

שניה...

קודם כל... כנראה שבאמת לא הבנתי אותם נכון, והם התכוונו למשחקים שאין להם בעית הפצה...

לעניין שלנו, אתם מדברים על סטאר קראפט כמשחק בודד או כחלק מהחבילה עם דיאבלו 2 , וורקראפט 3?

(http://www.freak.org.il/sg_product~348542200470~3~2.htm)

את החבילה הזו ראיתי בלא מעט מקומות...

חוץ מזה שבמקרה הייתי היום בפריק הרצליה (החנות הפחות מפורסמת בלי אתר, שלא עושה משלוחים בחינם), והיה שם את סטארקראפט בודד (אפילו בקופסה של מחשבת).

אני אישית לא חושב שכדאי להעלות משחק רק בגלל שהוא נמכר כחבילה, כי המחיר של החבילות האלו לא הרבה יותר יקר משל משחק חדש (אם בכלל)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא