דיאבלו
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
wow
דיאבלו
רציתי לבקש שיביאו לכאן את דיאבלו 1.
זה משחק כבר מספיק ישן (שנת 97) והוא משחק פופולארי.
מקווה שהרבה חושבים כמוני.
זה משחק כבר מספיק ישן (שנת 97) והוא משחק פופולארי.
מקווה שהרבה חושבים כמוני.
הייתי רוצה להעלות אותו אבל לצערי הוא עדיין נמכר:
http://www.freak.org.il/sg_product~0103080~3~3.htm
הקישור הוא לפריק שאני ממליץ לא לקנות מהם בגלל שראיתי את המשחק יותר זול בהרבה מקומות.
המשחק נמכר תחת הסדרה EXTREME (עטיפה כמו של DVD) והוא בדרך כלל במעמדים מסתובבים כאלה בסופרים וכו' במחיר 29ש"ח (אני קניתי עותק בטוואר רקורדס לא מזמן בסכום הנ"ל אאל"ט).
זה בקשר ללהעלות את המשחק.
אבל אם אתה רוצה להוריד אותו ממקום אחר, תעשה חיפוש בפורום, ניתנו פה כמה מקורות למיטב זכרוני.
http://www.freak.org.il/sg_product~0103080~3~3.htm
הקישור הוא לפריק שאני ממליץ לא לקנות מהם בגלל שראיתי את המשחק יותר זול בהרבה מקומות.
המשחק נמכר תחת הסדרה EXTREME (עטיפה כמו של DVD) והוא בדרך כלל במעמדים מסתובבים כאלה בסופרים וכו' במחיר 29ש"ח (אני קניתי עותק בטוואר רקורדס לא מזמן בסכום הנ"ל אאל"ט).
זה בקשר ללהעלות את המשחק.
אבל אם אתה רוצה להוריד אותו ממקום אחר, תעשה חיפוש בפורום, ניתנו פה כמה מקורות למיטב זכרוני.
בפריק אין את המשחק... האתר שלהם פשוט לא תמיד מעודכן, והם גם לא יכולים להביא עוד עותקים ... (הד ארצי הפסיקו להדפיס אותם לפני הרבה זמן)
בקשר לסופרים, אני לא זוכר שראיתי באיזשהוא סופר משחקים של הד ארצי, אבל אולי אני לא גר בעיר הנכונה
בכל מקרה, לא ראיתי את זה בבאג וToys R Us, ואני מסתובב בלא מעט סניפים (מפעם לפעם).
אם אני לא טועה, אפילו בטאורר רקורדס במגדלי האופרה אין את זה (ויש להם הרבה משחקי אקסטריים ישנים)
לעומת זה, וורקראפט 2 עדיין נמכר פה ושם...
כל העסק הזה בעייתי...
וגם בpcgames.co.il אין... אפילו שם בדקתי...
וסתם התקשרתי לארקדיה מתוך שעמום... שגם אצלם זה מופיע באתר, ומה אתה יודע... גם אצלם זה לא מעודכן...
מה שאני רוצה לומר בשורה התחתונה שאי אפשר למצוא את זה בשום רשת גדולה או מוכרת באספקה סדירה...
אגב, אני מדבר על אחד[/
בכל מקרה, כדי לבדוק את זה סופית... הכי כדאי לבדוק מה רשום מאחורה, השנה שם היא השנה שבה הוציאו את זה מחדש. אם זה 2001 או 2000, אז זה הגיוני מאוד. אם זה 2003-2004, אז כבר הגיוני שאולי באמת יש את זה בהרבה מקומות, ופשוט לא ראיתי.
בקשר לסופרים, אני לא זוכר שראיתי באיזשהוא סופר משחקים של הד ארצי, אבל אולי אני לא גר בעיר הנכונה
אם אני לא טועה, אפילו בטאורר רקורדס במגדלי האופרה אין את זה (ויש להם הרבה משחקי אקסטריים ישנים)
לעומת זה, וורקראפט 2 עדיין נמכר פה ושם...
כל העסק הזה בעייתי...
וגם בpcgames.co.il אין... אפילו שם בדקתי...
וסתם התקשרתי לארקדיה מתוך שעמום... שגם אצלם זה מופיע באתר, ומה אתה יודע... גם אצלם זה לא מעודכן...
מה שאני רוצה לומר בשורה התחתונה שאי אפשר למצוא את זה בשום רשת גדולה או מוכרת באספקה סדירה...
אגב, אני מדבר על אחד[/
בכל מקרה, כדי לבדוק את זה סופית... הכי כדאי לבדוק מה רשום מאחורה, השנה שם היא השנה שבה הוציאו את זה מחדש. אם זה 2001 או 2000, אז זה הגיוני מאוד. אם זה 2003-2004, אז כבר הגיוני שאולי באמת יש את זה בהרבה מקומות, ופשוט לא ראיתי.
מוזר שאתה אומר את זה, אני זוכר שלא מזמן אמרת(לא זוכר אם זה היה בהודעה פרטית או ע"ג הפורום) שפריק מתגאים בכך שהם יכולים להזמין כל משחק שמופיע אצלם(וזו הייתה הסיבה לא להעלות משחק שרצינו(?), יכול להיות שזה היה MI3 אבל אל תסמוך על הזכרון שלי כאן)...
רק BattleNet Edition נמכר ורכשתי גם אותו בדיוק באותה קנייה בטוואר רקורדס(גם הוא מEXTREME).
שלא תבין אותי לא נכון, מצידי? להעלות כל משחק בן 8 שנים ומעלה. זה גורדי ששמרן(ומצד שני, אולי אם אני הייתי מנהל אתר("רשמי" ולא ווארז), גם אני הייתי כזה...)
לא, הוא לא.ET2K כתב:לעומת זה, וורקראפט 2 עדיין נמכר פה ושם...![]()
רק BattleNet Edition נמכר ורכשתי גם אותו בדיוק באותה קנייה בטוואר רקורדס(גם הוא מEXTREME).
שלא תבין אותי לא נכון, מצידי? להעלות כל משחק בן 8 שנים ומעלה. זה גורדי ששמרן(ומצד שני, אולי אם אני הייתי מנהל אתר("רשמי" ולא ווארז), גם אני הייתי כזה...)
מצאתי את השרשור של MI3, ושמתי לב שבאמת עשית החרגה לדיאבלו...
אני מניח שבאמת אם המשחק נמכר בסטנדים בחנויות כמו טוואר רקורדס וזה רק עודפים אז זה לא ממש נחשב. אז אולי מתישהו שיהיה לי זמן ורוחב פס אני אשאל את גורדי מה הוא חושב(ואם בכלל זה יהיה עוד הרבה זמן כי יש לי לפחות איזה 10 משחקים אחרים להעלות שאני דוחה).
אגב, בקשר להד-ארצי, הם בחיים בכלל? יש לך מושג אם הם עדיין מוכרים את משחקי הוגו בעברית החדשים(אלה בתלת-מימד)? נדמה לי שיש רק שלושה כאלה(אם צריך אני אצלם תמונות). כי אם לא אולי אני אעלה אותם (אחרי שאני אעלה את כל שאר משחקי ההוגו בעברית(נדמה לי שהשגתי את כולם) ששוב, זה לא יהיה בקרוב).
נ.ב. סתם מסקרנות, אני אבדוק את התאריך שרשום על דיאבלו של הEXTREME(לא שאני חושב שזה משנה משהו...) ואערוך את ההודעה.
[עריכה]
2002
אני מניח שבאמת אם המשחק נמכר בסטנדים בחנויות כמו טוואר רקורדס וזה רק עודפים אז זה לא ממש נחשב. אז אולי מתישהו שיהיה לי זמן ורוחב פס אני אשאל את גורדי מה הוא חושב(ואם בכלל זה יהיה עוד הרבה זמן כי יש לי לפחות איזה 10 משחקים אחרים להעלות שאני דוחה).
אגב, בקשר להד-ארצי, הם בחיים בכלל? יש לך מושג אם הם עדיין מוכרים את משחקי הוגו בעברית החדשים(אלה בתלת-מימד)? נדמה לי שיש רק שלושה כאלה(אם צריך אני אצלם תמונות). כי אם לא אולי אני אעלה אותם (אחרי שאני אעלה את כל שאר משחקי ההוגו בעברית(נדמה לי שהשגתי את כולם) ששוב, זה לא יהיה בקרוב).
נ.ב. סתם מסקרנות, אני אבדוק את התאריך שרשום על דיאבלו של הEXTREME(לא שאני חושב שזה משנה משהו...) ואערוך את ההודעה.
[עריכה]
2002
Warcraft 2... אני מדבר על הבאטלנט.. יש עוד הבדלים חוץ מהאופציה לשחק באינטרנט? אני חושב שגם המקורי עבד על Windows...
בתיאוריה אני חושב שפריק יוכלו להזמין את הBattlechest של דיאבלו מבליזארד (שלא שולחת בכלל לארץ, ואין להם את דיאבלו 1 בנפרד), אבל זה יצא מאוד יקר, כשהחבילה של דיאבלו 2 עם סטארקרפט עולה הרבה פחות... ובכלל נראה לי שזה יותר פריט לאספנים...
דווקא בקשר להוגו אני יכול להגיד לך בוודאות שכל הסדרה התלת ממדית עדיין נמכרת, כי זה של קומפדיה (דרך שיווק של הד ארצי אני חושב), והם מוכרים את כל המשחקים הישנים שלהם.
איך שלא יהיה, הד ארצי עדיין קיימים, הבעיה איתם (לדעתי) שהם נזכרים להפיץ משחקים אחרי הרבה מאוד זמן... את Quake 2 הם הפיצו שוב ב2002, וגם אז זה נחשב למאוד מיושן אז...
מה שקורה שיש הרבה משחקים בExtreme שפשוט אף אחד לא קונה (Soldier of Fortune 1 גם נכלל ברשימה הזו) או שאי אפשר להפעיל...
הדוגמה הכי עדכנית נראה לי של פיפא 2002 :
לפיפא 2002 יש שתי גירסאות, אחת רגילה עם הדיסק בלבד, ואחת של Extreme עם הליגה הישראלית (של 2002 כמובן).
את האקסטריים אי אפשר כבר למצוא ,פשוט ראיתי במקרה אצל חבר שלי.... אבל את הגרסה הרגילה (באותו מחיר, בלי הליגה!), אפשר היה לקנות פתאום לפני שנה, כי כנראה שהם הוציאו הרבה עותקים מהמחסנים...
אבל מה התברר?
שהמשחק בכלל לא תומך במעבדים מעל 2 ג'יגה!, ואין לזה טלאי , זה אמנם היה רשום על האריזה, אבל לא באופן בולט במיוחד... בעיה להדביק מדבקה מסכנה?
[עריכה] - אז זה באמת הגיוני שיהיו עותקים פה ושם, דווקא במקומות שאין בהם שחקנים "הרד קור" , אבל זו בעיה שאתה לא יכול להגיד למישהוא שיש את זה במקום מסוים... ואני מדבר לפעמיים עם אנשים שבחיים לא היו מוכנים לנסוע יותר מחצי שעה בשביל משהוא ישן יחסת (ובצדק), ורוב הרשתות לא מוכנות להעשות העברה מסניף לסניף במשחקים של 50 שקל (גם בצדק?)
טוב...מספיק להוציא קיטור...
בתיאוריה אני חושב שפריק יוכלו להזמין את הBattlechest של דיאבלו מבליזארד (שלא שולחת בכלל לארץ, ואין להם את דיאבלו 1 בנפרד), אבל זה יצא מאוד יקר, כשהחבילה של דיאבלו 2 עם סטארקרפט עולה הרבה פחות... ובכלל נראה לי שזה יותר פריט לאספנים...
דווקא בקשר להוגו אני יכול להגיד לך בוודאות שכל הסדרה התלת ממדית עדיין נמכרת, כי זה של קומפדיה (דרך שיווק של הד ארצי אני חושב), והם מוכרים את כל המשחקים הישנים שלהם.
איך שלא יהיה, הד ארצי עדיין קיימים, הבעיה איתם (לדעתי) שהם נזכרים להפיץ משחקים אחרי הרבה מאוד זמן... את Quake 2 הם הפיצו שוב ב2002, וגם אז זה נחשב למאוד מיושן אז...
מה שקורה שיש הרבה משחקים בExtreme שפשוט אף אחד לא קונה (Soldier of Fortune 1 גם נכלל ברשימה הזו) או שאי אפשר להפעיל...
הדוגמה הכי עדכנית נראה לי של פיפא 2002 :
לפיפא 2002 יש שתי גירסאות, אחת רגילה עם הדיסק בלבד, ואחת של Extreme עם הליגה הישראלית (של 2002 כמובן).
את האקסטריים אי אפשר כבר למצוא ,פשוט ראיתי במקרה אצל חבר שלי.... אבל את הגרסה הרגילה (באותו מחיר, בלי הליגה!), אפשר היה לקנות פתאום לפני שנה, כי כנראה שהם הוציאו הרבה עותקים מהמחסנים...
אבל מה התברר?
שהמשחק בכלל לא תומך במעבדים מעל 2 ג'יגה!, ואין לזה טלאי , זה אמנם היה רשום על האריזה, אבל לא באופן בולט במיוחד... בעיה להדביק מדבקה מסכנה?
[עריכה] - אז זה באמת הגיוני שיהיו עותקים פה ושם, דווקא במקומות שאין בהם שחקנים "הרד קור" , אבל זו בעיה שאתה לא יכול להגיד למישהוא שיש את זה במקום מסוים... ואני מדבר לפעמיים עם אנשים שבחיים לא היו מוכנים לנסוע יותר מחצי שעה בשביל משהוא ישן יחסת (ובצדק), ורוב הרשתות לא מוכנות להעשות העברה מסניף לסניף במשחקים של 50 שקל (גם בצדק?)
טוב...מספיק להוציא קיטור...
ע"פ הכלל היחיד הזה נכללים במשחקים המותרים גם Starcraft ובקרוב גם Diablo 2, שגם אם אינם נמכרים (ואני בספק), הם עדיין חיים ונושמים וBlizzard עדיין מתחזקת אותם וכו'.. (שמעתי גם שהרבה שחקנים חזרו לStarcraft כשהשני הוכרז)Og כתב:שלא תבין אותי לא נכון, מצידי? להעלות כל משחק בן 8 שנים ומעלה. זה גורדי ששמרן(ומצד שני, אולי אם אני הייתי מנהל אתר("רשמי" ולא ווארז), גם אני הייתי כזה...)
אם כך אז גם שאר המשחקים שאופיר תמיד מזכיר לנו שנמכרים בחנויות על סטנדים, כמו הרקולס לדוגמה, גם לא צריכים להיחשב כנמכרים..Og כתב:אני מניח שבאמת אם המשחק נמכר בסטנדים בחנויות כמו טוואר רקורדס וזה רק עודפים אז זה לא ממש נחשב.
אני אישית לא הייתי נוסע שעה וחצי לתל אביב (שם החנויות האלה נמצאות, לא?) בשביל לקנות משחק, בטח שלא ב50 שקל..ET2K כתב:אז זה באמת הגיוני שיהיו עותקים פה ושם, דווקא במקומות שאין בהם שחקנים "הרד קור" , אבל זו בעיה שאתה לא יכול להגיד למישהוא שיש את זה במקום מסוים... ואני מדבר לפעמיים עם אנשים שבחיים לא היו מוכנים לנסוע יותר מחצי שעה בשביל משהוא ישן יחסת (ובצדק), ורוב הרשתות לא מוכנות להעשות העברה מסניף לסניף במשחקים של 50 שקל (גם בצדק?)
כן, בדיוק באתי לרשום שזו טעות שלי ושזה של קומפדיה(אגב, קומפדיה לא רושמים שנת הוצאה על התקליטורים החדשים שלהם שזה ממש מגעיל(ואולי אפילו לא חוקי)).ET2K כתב:דווקא בקשר להוגו אני יכול להגיד לך בוודאות שכל הסדרה התלת ממדית עדיין נמכרת, כי זה של קומפדיה (דרך שיווק של הד ארצי אני חושב), והם מוכרים את כל המשחקים הישנים שלהם
איפה? אני לא רואה את זה אצלי... אתה יכול להסתכל ולומר לי איפה זה אצלי:ET2K כתב:זה אמנם היה רשום על האריזה, אבל לא באופן בולט במיוחד... בעיה להדביק מדבקה מסכנה?
http://www.2send.us/picture.php?file=44ce58e774.jpg
אגב, המעבד שלי הוא בדיוק 2 ג'יגה וזה עובד אצלי.
להתנייד שעה בשביל משחק בן 10 שנים שעולה 50 שקל (דיאבלו) בזמן שאפשר למצוא אותו להורדה בכל תוכנת שיתוף קבצים? באבוה בצדק.ET2K כתב:ואני מדבר לפעמיים עם אנשים שבחיים לא היו מוכנים לנסוע יותר מחצי שעה בשביל משהוא ישן יחסת (ובצדק)
C-Man: הרקולס, סטארקראפט ודיאבלו2 כולם נמכרים עדיין בפריק(ואני מאמין שבעוד חנויות בעלות אתר אינטרנט).
ואני לא יודע בקשר להרקולס, אבל בליזארד עדיין מתחזקת, תומכת, מעדכנת ומוכרת את דיאבלו 2 וסטארקראפט.
[עריכה]
שכחתי להגיב בקשר לWC2: BNE, אני אמנם לא התקנתי מעולם את המשחק אצלי, אבל אם אני זוכר נכון ממה שקראתי באתר של בליזארד בזמן שהמשחק היה בפיתוח, אכן ישנם הבדלים משמעותיים מלבד האפשרות למשחקיות ברשת.
ואני לא יודע בקשר להרקולס, אבל בליזארד עדיין מתחזקת, תומכת, מעדכנת ומוכרת את דיאבלו 2 וסטארקראפט.
[עריכה]
שכחתי להגיב בקשר לWC2: BNE, אני אמנם לא התקנתי מעולם את המשחק אצלי, אבל אם אני זוכר נכון ממה שקראתי באתר של בליזארד בזמן שהמשחק היה בפיתוח, אכן ישנם הבדלים משמעותיים מלבד האפשרות למשחקיות ברשת.
ET2K כתב:אולי באמת כדאי לעשות רשימת משחקים נמכרים, ואיפה ראו אותם פעם אחרונה... כי לכל הרשתות כמעט יש מחשב מרכזי עם המלאי בכל הסניפים...
Og כתב:אם המשחק נמכר בסטנדים בחנויות כמו טוואר רקורדס וזה רק עודפים אז זה לא ממש נחשב
ובעצם אפשר לסכם הכל באמירה הכל כך צודקת:C-man כתב:אם כך אז גם שאר המשחקים שאופיר תמיד מזכיר לנו שנמכרים בחנויות על סטנדים, כמו הרקולס לדוגמה, גם לא צריכים להיחשב כנמכרים
אני חושב שבאמת הגיע הזמן שנעשה קצת סדר בעניין הזה, אבל הפורום הוא לדעתי לא הפלטפורמה המתאימה לכך, ואני אשמח לקיים דיון בפורום פרטי יותר שם יהיה אפשר לגבש סט של כללים מתאימים. מה אתם אומרים?ET2K כתב:כל העסק הזה בעייתי...