נענע - "מעבדות לקוד פתוח"

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

נענע - "מעבדות לקוד פתוח"

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

הנה כתבה שנתקלתי בה בנענע (טוב, נתקלתי בגיימר שהעתיקו מהם... בכל אופן הנה המקור).
מעַבְדוּת לקוד פתוח

הכתבה עושה "מישמש" בין פרוייקטים קדושים כמו DOSBox ו-ScummVM ובין חידושים למשחקים ספציפים מבוססי קוד מקור.
הכתבה לא מוצלחת במיוחד. היא מתרכזת בעיקר בחידושים, ביניהם עבור DOOM ,Civilization, ו-(אהוב במיוחד על היותר רציניים שבינינו המסתובבים כאן, וכנראה הסיבה לכל ה-post הזה)- Star Control 2.
חבל שאין התעמקות ראויה יותר ב-DOSBox והמשמעות שלו (אמנם זה סוטה מנושא הכתבה, אבל אפשר לשנות אותו בשביל זה), ובמקום זה הם טורחים דווקא לקשקש על התאימויות למערכות ההפעלה השונות.
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

המקור הופיע בgamer שגם שייך לנענע.

האמת שאני מאוכזב מגיימר וV-games, יש לי הרגשה שהם כותבים רק על מה שקל להם לכתוב (משחק טניס לPSP?!). מדברים על יום העצמאות, ואפילו לא מפרסמים ביקורת על השמיניה, אלא על פרדי פיש שגם ככה לא מייצרים עוד עותקים שלו.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

למען האמת, הכתבה הזאת (קצת) מזכירה לי כתבה אחרת שהייתה בנענע - "המלצת המומחה: משחקים ישנים על מחשב חדש".
שם באמת קיימת התעמקות רבה יותר ב-DOSBox.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא