הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אני לא מצליחה לשמוא משחקים וגם לוקח הרבה זמן עד שהשחקנים האחרים מסיימים לשחק, המשחק כותב לי שאין מקום בדיסק לשמור ויש לי במחשב המון מקום, ניסיתי כל מיני דברים בעריכת הפרופיל בD FEND אך שום דבר לא עוזר.
בבקשה אם למישהו יש פיתרון. :(
אגב, אצלי המשחק עובד ישירות מחלונות במהירות נורמלית ועם קול כשאני בוחר בSETUP את האפשרות Sound blaster or compatibe (אפשרות מס' 0) והכרטיס קול שלי בכלל מובנה בלוח האם (Abit NF7)
כשאני עושה מה שכתוב במדריך, כלומר מעבירה את הקובץ של המשחק לקובץ הפעלה של הדוס בוקס זה כותב לי שהוא לא יכול להיכנס לסי די דרייב. אציין שוב שדרך הדי פנד המשחק כן עולה, אבל ישנן הבעיות שציינתי.
אם את רוצה את אותה מהירות בדיפנד חפשי איפשהו באפשרויות (אין לי מושג איפה, אני לא מכיר את התוכנה) את האפשרות "Core" ותשני אותה לDynamic או לAuto (שוב, מה שבא לך) ואת האפשרות "Cycles" ותשני אותה ל Auto.
בקשר לשמירה, אין לי מושג למה זה קורה אבל אולי R.G ידע כשהוא יהיה פה (סופ"ש הזה או הבא כנראה)
בעניין ערכי ה-Auto, צריך לזכור שהם ערכים חדשים ולפני שאפשר לבחור בהם יש להזין אותם דרך Change Dynamic Options.
בעניין השמירה, ללא D-Fend אין בעיה עם השמירה? אם אין, והעלאת הכונן כתקליטור היא הפותרת את הבעיה, אז פשוט צריך לעשות את אותו הדבר ב-D-Fend... (בסימניית ה-Mounting)
בדקתי עכשיו ובכלל ערכי auto ו-max בהגדרת ה-cycles אינם מתקבלים ב-D-Fend, כנראה מפני שהוקצה השדה לערך מספרי בלבד. הדרך היחידה לבחור בהם היא לשנות את הפרופילים ידנית דרך הקבצים שלהם (די גרוע..).
אני חושב שאתה מתבלבל במשהו. גם הטענה שזה היה כך מעצמו לא הגיונית, היות והפאטצ' מיועד ל-0.65, והערכים האלו נוספו רק ב-0.70.
אתה מדבר על Cycles? כשאתה פותח את ה-"combo box" מופיעים לך הערכים max ו-auto יחד עם כל המספרים?
אולי אתה מפעיל את המשחקים עם קובץ ה-config המקורי של DOSBox?
על איזה פאטצ' מדובר?
אני התכוונתי שב-change dynamic options הוספתי ל cycles את האפשרות auto (וגם שיניתי לauto באפשרויות ברירת מחדל), ועכשיו בין כל המספרים יש את האפשרות auto, ונראה שזה עובד.