"אתה חושב שאתה חכם" - משחק טריוויה ישראלי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אדם שמחפש
"אתה חושב שאתה חכם" - משחק טריוויה ישראלי
משחק שיצא באיזור הזמן שיצא פיפוש. אף פעם לא ממש שיחקתי בו, אבל נראה לי שיצא גם גירסה לילדים וגירסת ספורט.
מתאים לאתר?
מתאים לאתר?
אוקיי, התלבטתי אם להעיר, כי יכול להיות שיש סיבות אחרות שאתה לא רוצה שהמשחק יעלה, אבל החלטתי בכל זאת להגיב:Gordi כתב:לדעתי המשחק עדיין נמכר בהמון חנויות בארץ, אז עדיף שלא...
מצטער
בזמנו חיפשתי בנרות מקום לקנות את המשחק, אפילו כתבתי שרשור בפורום הראשי ואף אחד לא ידע איפה להשיג. הלכתי לכל חנות שאני מכיר במרכז ויצרתי קשר עם אתרים שהופיע בהם המשחק, לאף אחד לא היה עותק(ומה שמרגיז זה שגם האתרים שהערתי להם השאירו את עמוד המשחק כאילו היה במלאי
הדמו היה מאוד נפוץ, הוא חולק עם איזשהו עיתון (אולי אפילו יותר מאחד), ניתן כשי כשהתחברת לאיזשהו ספק אינטרנט(נטוויז'ן?) ובכלל, ראיתי אותו בכל חור(וכמובן שיש לי עותקים רבים)...ET2K כתב:יש לי את הדמו עדיין אני חושב.
מה שמצחיק הוא שההבדל בין הדמו לגרסה המלאה הוא קטן מאוד, אם אני זוכר נכון ההבדל עומד על 400 שאלות בגרסת הדמו/מיני ו1000 שאלות בגרסה המלאה וכל השאר ללא שינוי.
(בכלל, אני חושב שכשהם אומרים 1000 שאלות הם מתכוונים גם למלכודת שזה לא ממש נחשב, במיוחד לאור העובדה שבמחשבים של היום המלכודת עפה כל כך מהר שבקושי אפשר לראות אותה
טוב, בדקתי את הנושא לעומק, ואני חושב שיש לי ידיעות "משמחות"...
באתר dinogames.co.il אין שום זכר למשחק...
אני לא יודע באיזה אתר המשחק נמצא למכירה, אבל אני מצאתי רק כמה מכירות פומביות, שאפילו HOTU לא מחשיב אותם כמקור לגיטמי...
בpcgames.co.il,freak,gamagame,gamestation - אין לו גם שום זכר. כל שאר החנויות שאני מכיר הן חנויות למשחקי קונסולות. בארקדיה הייתי בעצמי, ואין את המשחק בחנות.
אגב, הכוונה לכל ארבעת הגירסאות (1,2,ילדים,ספורט).
המקום האחרון שבו ראיתי את המשחק היה Newron בדיזינגוף סנטר, אבל זה היה לפני כמה שנים...ואני חושב שסגרו את החנות.
אני יכול אפילו לבדוק ברשת שאני עובד בה (דרך המחשב), אבל אני בטוח שאני לא אמצא כלום.
באתר dinogames.co.il אין שום זכר למשחק...
אני לא יודע באיזה אתר המשחק נמצא למכירה, אבל אני מצאתי רק כמה מכירות פומביות, שאפילו HOTU לא מחשיב אותם כמקור לגיטמי...
בpcgames.co.il,freak,gamagame,gamestation - אין לו גם שום זכר. כל שאר החנויות שאני מכיר הן חנויות למשחקי קונסולות. בארקדיה הייתי בעצמי, ואין את המשחק בחנות.
אגב, הכוונה לכל ארבעת הגירסאות (1,2,ילדים,ספורט).
המקום האחרון שבו ראיתי את המשחק היה Newron בדיזינגוף סנטר, אבל זה היה לפני כמה שנים...ואני חושב שסגרו את החנות.
אני יכול אפילו לבדוק ברשת שאני עובד בה (דרך המחשב), אבל אני בטוח שאני לא אמצא כלום.